هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
maryamii http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=2
3-4 هزار منطقه -
@Khanoome-romisa من خوابم به شدت به هم ریخته
بعد حدود 1.5 روز بیداری، 5 ساعت خوابیدم
فرداش هفت ساعت
روز بعدش صفر
قبل اونو یادم نمیاد
ولی این چند روز میانگینش حدودا سه ساعت شد:/
صبح داشتم به این قضیه فکر میکردم که به ذهنم رسید حساب کنم ببینم اصن چقد میخوابم:/ -
@Khanoome-romisa من خوابم به شدت به هم ریخته
بعد حدود 1.5 روز بیداری، 5 ساعت خوابیدم
فرداش هفت ساعت
روز بعدش صفر
قبل اونو یادم نمیاد
ولی این چند روز میانگینش حدودا سه ساعت شد:/
صبح داشتم به این قضیه فکر میکردم که به ذهنم رسید حساب کنم ببینم اصن چقد میخوابم:/ -
@Khanoome-romisa اولش از سوالای ساده شروع میکنه و بیشتر میخواد با سوالاتش سطح گرامتون رو بسنجه اول زمان حال ساده میپرسن بعدش میرن توی گذشته ساده بعد زمان حال کامل بعد اون یکم گرامر رو مبرن جلو از tag qustion(املاشو فک کنم غلط نوشتم
) و جملات مجهول میپرسن و اینکه سعی نکنید زیاد کامل جواب بدین یجورایی راحت باشینو از کلمات قلمبه سلمبه استفاده نکنید
-
@Khanoome-romisa یه روز ما تو عمرمون درس خوندیم به کمک خواهرمون که بهمون تذکر دادن تخطی کردیم تو قوانین:/
همون یه روز ده ساعت و نیم درس خوندم
نه قبلش میخوندم نه بعدش تونستم بخونم
هیچی یادم نیست
الانم دارم فک میکنم تموم کنم
حالا سر اینکه چیو تموم کنم بحثه! -
maryamii در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی هعی مرسی
همن حدود 4000 عه
نمیدونم پذیرشش از منطقه 3 کلا کمه
یا کانونی نبودن بقیه شون
چرا فقط دونفر؟:/ -
@Khanoome-romisa یه روز ما تو عمرمون درس خوندیم به کمک خواهرمون که بهمون تذکر دادن تخطی کردیم تو قوانین:/
همون یه روز ده ساعت و نیم درس خوندم
نه قبلش میخوندم نه بعدش تونستم بخونم
هیچی یادم نیست
الانم دارم فک میکنم تموم کنم
حالا سر اینکه چیو تموم کنم بحثه! -
در ضمن برای یاد گیری گرامر به هیچ عنوان فرمول گرامرو یاد نگیرین بیشتر روی تکرارش کار کنید خودش جا میوفته
-
در ضمن برای یاد گیری گرامر به هیچ عنوان فرمول گرامرو یاد نگیرین بیشتر روی تکرارش کار کنید خودش جا میوفته
-
@Khanoome-romisa پس بهتره هیچی نخونین و هر چی قبول شدین برین بعد دو ترم دوباره تعیین سطح بدین من اولین ترم که رفتم لغاتم بد نبود ولی دو جمله پشت هم نمیتونستم بگم ولی اینقد حرف میزنین تو کلاس یاد میگیرین منم که خدای حرف زدن تو کلاس بودم
معلمم عاشق کتاب و ادبیات فلسفه اینجور چیزا بود و فوتبال هم دنبال میکرد میشستیم هی از اونا حرف میزدیم البته من پدرم در می اومد ولی راه افتادم
-
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner
من اسپیکینگم خوب نیست
میدونم دقیقا میخواد دست بذاره رو نقطه ضعفم :|ببین هر چی که پرسید خونسرد باش
به انگلیسی توضیح بده متوجه نمیشی
همینو بگو که اسپیکینگت خوب نیست
بخواه تکرار کنه
چند تا جمله مثل کود یو پلیز ریپیت یور کوئسشنی چیزی تمرین کن -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه یا شیخ رحم کن به خودت
تو امشب آزادی؟
هی پست میذاری اعصاب من تحریک میشه که حرفشو درست جمع نکرد الانم باس راشو بکشه بره -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه یا شیخ رحم کن به خودت
تو امشب آزادی؟
هی پست میذاری اعصاب من تحریک میشه که حرفشو درست جمع نکرد الانم باس راشو بکشه بره