شما از کدوم پوسته ی انجمن استفاده می کنی ؟
- 
سلااااام ....به به فروم چه خوشگل شده من عاشق مشکیم اون بالاشم که آبی شده نور علی نور 
 به قول اندی : چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: سلااااام ....به به فروم چه خوشگل شده من عاشق مشکیم اون بالاشم که آبی شده نور علی نور 
 به قول اندی : چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب بقول رضا صادقی :مشکی رمگ عشقه! 
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: سلااااام ....به به فروم چه خوشگل شده من عاشق مشکیم اون بالاشم که آبی شده نور علی نور 
 به قول اندی : چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب بقول رضا صادقی :مشکی رمگ عشقه! @Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: سلااااام ....به به فروم چه خوشگل شده من عاشق مشکیم اون بالاشم که آبی شده نور علی نور 
 به قول اندی : چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب بقول رضا صادقی :مشکی رمگ عشقه! البته الان دیگه قوی شده و کفش آهنی پوشیده!در حال چدل با دنیاس 
- 
zahra1303 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: وا تبعیض قائل شدنا .. واسه هر کسی ی مدلیه .. http://www.emoticons.ir/files/smiles/crazy-rabbit/taichi-crazy-rabbit-emoticon.gif 
- 
ترنم در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: بهاره مال من هنوز سفید!!!!!!!!!!!!! 
 قبول نیس
 منم مث مال بهاره میخوامانصافا باحال شده http://www.emoticons.ir/files/smiles/crazy-rabbit/magic-left-crazy-rabbit-emoticon.gif 
- 
بابا من سیاه میخوام!دوستان بریم یه سر به تنظیمات بزنیم شاید بشه اونچا انتخابی چیزی کرد!اگه! 
- 
دوستان بله!من سفیدش کردم  
- 
دوستان بله!من سفیدش کردم  @Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است: دوستان بله!من سفیدش کردم  چت باکسا هم خیلی خوشگل شدن ...سفید و سبز و مشکی  ...جالبه شاید چون ویندوزت یه گریت بالاتره اینطور باشه ! ...جالبه شاید چون ویندوزت یه گریت بالاتره اینطور باشه !
- 
zahra1303 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:  بچه ها این چرا اینطوریه ؟ فقط واسه من اینطوریه یا تغییر کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین تازه هام چطور شده 
- 

این خطوطش کمرنگه!ولی خیلی باکلاس شده
- 
من کشفش کردما  
- 
من کشفش کردما  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

هههه ...حالا چرا واسه شما سفیده ! ؟ !