هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 لعنت بهش اونم جذابه  موقعی که داره انتقام میگیره موقعی که داره انتقام میگیره  از ارامشش خوشم میاد. دقیقا بخاطر همینش دوستش دارم از ارامشش خوشم میاد. دقیقا بخاطر همینش دوستش دارم  
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 لعنت بهش اونم جذابه  موقعی که داره انتقام میگیره موقعی که داره انتقام میگیره  از ارامشش خوشم میاد. دقیقا بخاطر همینش دوستش دارم از ارامشش خوشم میاد. دقیقا بخاطر همینش دوستش دارم  
- 
- 
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من بچه بودم همش فیلم هندی میدیدم :| 
 شاهرخ خان امیرخان ..... :|
      هندی خوبه  
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: محمد حسن بس که از این فیلم ترسناکه تعریف کردی میخوام دلمو بزنم به دریا و نگاش کنم  نه بابا خودم نمیبینم  
 ولی حالا یه جرعشو ببین شما  شبتان بخیر  خواب های خوب ببینید خواب های خوب ببینید 
- 
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من بچه بودم همش فیلم هندی میدیدم :| 
      هندی خوبه  @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من بچه بودم همش فیلم هندی میدیدم :| 
      هندی خوبه  دروغ بد است :| .... 
 با پوست موز طرفو میکشه :|

ده تا تیر میخوره نمیمیره :|
 یه تنه با صد نفر میجنگه همه رو میکشه :|
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هفت دلاور دنزل عالی بود مخصوصا اخرش فک کنم ندیدم 
 باید دانلود کنم اینو  خیلی بدیییییی خیلی بدیییییی
 الفا خیلی خوب بود.
 اینسپشنم بخاطر تو نگاه کردم  
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: محمد حسن بس که از این فیلم ترسناکه تعریف کردی میخوام دلمو بزنم به دریا و نگاش کنم  نه بابا خودم نمیبینم  
 ولی حالا یه جرعشو ببین شما  شبتان بخیر  خواب های خوب ببینید خواب های خوب ببینید mohammadhassan 
 چاه نکن بهر کسی اقای محترم شب بخیر شب بخیر
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 اره با ارامش طرفو با چاقو تکه تکه میکنه      من همچین آدمیم من همچین آدمیم
 گفته باشما   
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هفت دلاور دنزل عالی بود مخصوصا اخرش فک کنم ندیدم 
 باید دانلود کنم اینو  خیلی بدیییییی خیلی بدیییییی
 الفا خیلی خوب بود.
 اینسپشنم بخاطر تو نگاه کردم  
- 
بازم هست اگه علاقه دارید  
- 
 ولی حالا یه جرعشو ببین شما  شبتان بخیر  خواب های خوب ببینید خواب های خوب ببینید mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: محمد حسن بس که از این فیلم ترسناکه تعریف کردی میخوام دلمو بزنم به دریا و نگاش کنم  نه بابا خودم نمیبینم  
 ولی حالا یه جرعشو ببین شما  شبتان بخیر  خواب های خوب ببینید خواب های خوب ببینید    چش چش
 شبت بخیر   
- 
نخوابیدم هنوز    

ردپا
ردپا

️
️

مرسی
مرسی