هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و مخصوصا مشکلات دیگر :face_with_head-bandage:
-
ایهام :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
هیچی از گلوم پایین نمیره خداوکیلی الان پدرم ی معجون عجیب غریبی بهم داد خوردم حالم بدتر شد -
و مخصوصا مشکلات دیگر :face_with_head-bandage:
-
اکالیپتوس مرسی از حمایت های شما😀
دقیقا تشکررررر :face_blowing_a_kiss:
-
خب من دیگه برممم ... روزتون خوش وخرم :hugging_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face:
-
@fatemeh_banoo یوقتایی این معجونا رو باید بخوری تا بالا بیاری،راحت شی😂😂
یبار تو مدرسه حالم خوش نبود،یکی از معلمام یه جوشونده بهم داد مزه زهر میداد،تا خوردمش گلاب بروت😐
بعد دوستم میگفت وقتی میخواسته جوشونده رو درست کنه هرچی میدیده میریخت توش،هررررررررررچی
ولی خداخیرش بده حالم خوب شد😁 -
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قابل گفتن نیس
:slightly_frowning_face: :lollipop: :candy: -
فائزه؟؟
-
قلمچی بم یاد داد ب فکر هم نوعانم باشم :confused_face:
ینی نه تنها وختی داره دفترچه سوالا رو پخش میکنن دعا میکنم ک ب من برسه بلکه دعا میکنم ب بغل دستیم هم برسه تا مال منو جر ندن بگن نصفش واسه تو نصفش واسه اون دو تایی بزنید :expressionless_face: -
ینی نه تنها وختی داره دفترچه سوالا رو پخش میکنن دعا میکنم ک ب من برسه بلکه دعا میکنم ب بغل دستیم هم برسه تا مال منو جر ندن بگن نصفش واسه تو نصفش واسه اون دو تایی بزنید :expressionless_face:@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ینی نه تنها وختی داره دفترچه سوالا رو پخش میکنن دعا میکنم ک ب من برسه بلکه دعا میکنم ب بغل دستیم هم برسه تا مال منو جر ندن بگن نصفش واسه تو نصفش واسه اون دو تایی بزنید :expressionless_face:😂😂😂😂😂😂