افزایش تراز قلمچی
-
چطوری ترازمو بالای ۵۵۰۰ببرم اصلا پیشرفت نمیکنم فقط درجا میزنم (یازدهم تجربی)
-
زیست و عمومیا و فیزیکو خو میزنم ولی شیمی وریاضی رک پاین میزنم راهکاری دارید بتونم این دو درسو ببرمبالای ۵۰
-
از اینکه زیستو فیزیک و عمومیا رو خوب میزنی خوشحال باش ولی بیخیالشون نشو که از اونا هم بیوفتین
برای شیمی و ریاضی هم برا شیمی نظری ندارم ولی برای ریاضی ابتدا یکم مباحث پایه ای هر فصل رو بخون بعد برو سراغ تست زدن تو 3 روز 2 مرتبه تست بزنید هر روز به مقدار کم که از برنامتون نیفتین میرین بالا انشالا
امیدوارم براتون جواب بده بنده نتیجه گرفتم -
از اینکه زیستو فیزیک و عمومیا رو خوب میزنی خوشحال باش ولی بیخیالشون نشو که از اونا هم بیوفتین
برای شیمی و ریاضی هم برا شیمی نظری ندارم ولی برای ریاضی ابتدا یکم مباحث پایه ای هر فصل رو بخون بعد برو سراغ تست زدن تو 3 روز 2 مرتبه تست بزنید هر روز به مقدار کم که از برنامتون نیفتین میرین بالا انشالا
امیدوارم براتون جواب بده بنده نتیجه گرفتمsoroushABD میشه یه ذره شفاف تر توضیح بدین روز چند ساعت تست بزنم چند تا بزنم نوبت های تست زنی چند ساعته باشه و آیا کتاب آبی خوبه یا خیلی سبز هر دوشو دارم ولی فک کنم آبی بهتر باشه
-
poorya_rzi
آزمونو چطوری تحلیل می کنید ؟
با تحلیل درستش میتونید خیلی از سوالاتونو خودتون جواب بدین -
poorya_rzi در افزایش تراز قلمچی گفته است:
soroushABD میشه یه ذره شفاف تر توضیح بدین روز چند ساعت تست بزنم چند تا بزنم نوبت های تست زنی چند ساعته باشه و آیا کتاب آبی خوبه یا خیلی سبز هر دوشو دارم ولی فک کنم آبی بهتر باشه
والا من خیلی م.افق کتاب ابی نیست اگه هدف فقط تراز کانون باشه ابی بزنی خوبه اما اگه هدفت ترازت + کنکورت باشه باید خیلی سبز هم کار کنی
در مورد ساعات و مقدار تستم خودت باید با توجه به میزان تواناییت و وقتت برنامتو تنظیم کنی و کم کم بالا ببری
برای ریاضی حتما مفاهیم پایه رو یاد بگیر بعد بیا از کتاب خودت شروع کن بعد که کمی کتاب ککار کردی برو رو تست انرژیتو برای تستت نگه دار
هر سوالم حل کردی گزینشو رو کاغذ باطله بزن که بعدن بتونی دوباره حل کنی هر تستو چند بار کار کن به یک بار راضی نشو
اعتماد به نفستم از دست نده -
مرسی فقط کسی واسه شیمی راه و روش و منبه خوب میشناسه بگه مخصوصا واسه حل تست های محاسباتیش
-
مرسی فقط کسی واسه شیمی راه و روش و منبه خوب میشناسه بگه مخصوصا واسه حل تست های محاسباتیش
poorya_rzi در افزایش تراز قلمچی گفته است:
دیدن فیلمای استاد آقاجانی
خوندن درسنامه مربوط به هر جلسه از رو مبتکران بلافاصله بعد از تست
زدن تستای آموزشی بلافاصله بعد از هر درسنامه و بعد از تمام کردن مبتکران هم از آیکیو یا موج ازمون یا فار استفاده شود -
-
poorya_rzi فیلمای اقای اقاجانی برای شیمی عالین
برا تستای محاسباتی قلقای خوبی دارن
تنها مشکلش اینه ک نظام قدیمه ولی فک نمیکنم تفاوت زیادی داشته باشه -
poorya_rzi کتابای مبتکران خوبن فقط ی مشکلی ک داره اینه ک تسته شمارشی نداره
(من نظام جدیدش رو ندیدم ولی تو کتابای نظام قدیم دریغ از یکی تسته شمارشی ...) -
لامصب مبتکرانش دو جلده واسه یازدهم هر کدوم ۵۰۰ص است
-
آقاجانی یازدهمو تدریس نکزدن؟
-
poorya_rzi
یازدهمو فکر نمیکنم...
فیلم هاشون از سایت خودشون منتشرمیشه از اونجا دنبال کنین -
آدرس سایتشون چیه