سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
افزایش تراز قلمچی
-
چطوری ترازمو بالای ۵۵۰۰ببرم اصلا پیشرفت نمیکنم فقط درجا میزنم (یازدهم تجربی)
-
زیست و عمومیا و فیزیکو خو میزنم ولی شیمی وریاضی رک پاین میزنم راهکاری دارید بتونم این دو درسو ببرمبالای ۵۰
-
از اینکه زیستو فیزیک و عمومیا رو خوب میزنی خوشحال باش ولی بیخیالشون نشو که از اونا هم بیوفتین
برای شیمی و ریاضی هم برا شیمی نظری ندارم ولی برای ریاضی ابتدا یکم مباحث پایه ای هر فصل رو بخون بعد برو سراغ تست زدن تو 3 روز 2 مرتبه تست بزنید هر روز به مقدار کم که از برنامتون نیفتین میرین بالا انشالا
امیدوارم براتون جواب بده بنده نتیجه گرفتم -
soroushABD میشه یه ذره شفاف تر توضیح بدین روز چند ساعت تست بزنم چند تا بزنم نوبت های تست زنی چند ساعته باشه و آیا کتاب آبی خوبه یا خیلی سبز هر دوشو دارم ولی فک کنم آبی بهتر باشه
-
poorya_rzi
آزمونو چطوری تحلیل می کنید ؟
با تحلیل درستش میتونید خیلی از سوالاتونو خودتون جواب بدین -
poorya_rzi در افزایش تراز قلمچی گفته است:
soroushABD میشه یه ذره شفاف تر توضیح بدین روز چند ساعت تست بزنم چند تا بزنم نوبت های تست زنی چند ساعته باشه و آیا کتاب آبی خوبه یا خیلی سبز هر دوشو دارم ولی فک کنم آبی بهتر باشه
والا من خیلی م.افق کتاب ابی نیست اگه هدف فقط تراز کانون باشه ابی بزنی خوبه اما اگه هدفت ترازت + کنکورت باشه باید خیلی سبز هم کار کنی
در مورد ساعات و مقدار تستم خودت باید با توجه به میزان تواناییت و وقتت برنامتو تنظیم کنی و کم کم بالا ببری
برای ریاضی حتما مفاهیم پایه رو یاد بگیر بعد بیا از کتاب خودت شروع کن بعد که کمی کتاب ککار کردی برو رو تست انرژیتو برای تستت نگه دار
هر سوالم حل کردی گزینشو رو کاغذ باطله بزن که بعدن بتونی دوباره حل کنی هر تستو چند بار کار کن به یک بار راضی نشو
اعتماد به نفستم از دست نده -
مرسی فقط کسی واسه شیمی راه و روش و منبه خوب میشناسه بگه مخصوصا واسه حل تست های محاسباتیش
-
poorya_rzi در افزایش تراز قلمچی گفته است:
مرسی فقط کسی واسه شیمی راه و روش و منبه خوب میشناسه بگه مخصوصا واسه حل تست های محاسباتیش
دیدن فیلمای استاد آقاجانی
خوندن درسنامه مربوط به هر جلسه از رو مبتکران بلافاصله بعد از تست
زدن تستای آموزشی بلافاصله بعد از هر درسنامه و بعد از تمام کردن مبتکران هم از آیکیو یا موج ازمون یا فار استفاده شود -
-
poorya_rzi فیلمای اقای اقاجانی برای شیمی عالین
برا تستای محاسباتی قلقای خوبی دارن
تنها مشکلش اینه ک نظام قدیمه ولی فک نمیکنم تفاوت زیادی داشته باشه -
poorya_rzi کتابای مبتکران خوبن فقط ی مشکلی ک داره اینه ک تسته شمارشی نداره
(من نظام جدیدش رو ندیدم ولی تو کتابای نظام قدیم دریغ از یکی تسته شمارشی ...) -
لامصب مبتکرانش دو جلده واسه یازدهم هر کدوم ۵۰۰ص است
-
آقاجانی یازدهمو تدریس نکزدن؟
-
poorya_rzi
یازدهمو فکر نمیکنم...