Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
سوال فیزیک
-
سلام دوستان میخواستم ببینم این سوال رو شما چند در میارید من خودم یک هشتم دراوردم راه حل بفرستید لطفا با نمودار
-
-
-
![0_1543158838180_۲۰۱۸۱۱۲۵_۱۸۴۱۲۶-1.jpg](در حال بارگذاری 7%)
گزینه ی 8 میشه هرکار کردم عکسو آپلود کنم نمیشه..
اینو ک میگم اینجوری حلش کردم.
توفرمول x=vt تی میشه 2 چون نسبتشه
at=دلتاx
X=t2 که اگه جاگذاری کنیم میشه 4 بعدش جای v میذاریم 4
جواب میشه 8 -
XxCrepsleyxX نام استاده کیه که داره تدریس میکنه . ازطلوعی بهتره. راضی هستید . نتیجشودیدید. نام استاد روبگید
-
راه حل فوق العاده سریع وآسونی هستش.
قیافش یکم وحشتناکه چون کامل توضیح دادم. -
@mahed
آقای کازرانیان هستن ...من راستش راضیم آره خوب تدریس میکنن ... -
@negin-78
این جواب رو راستش زیاد نفهمیدم ...
از رابطه مکان زمان رفتید ایکس هارو بدست آوردید و نسبت گرفتید ؟
چرا شبیه به هم رسیدن دو متحرک حل کردید؟
شرمنده این سوالای مسخره رو میپرسم ما درس مدرسمون عقبه تازه رسیدیم یکم مشکل دارم -
XxCrepsleyxX
راستش الان که برگشتم راه حلمو تصحیح کردم دیدم شانسی جواب بدست اومد ... :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ولی این راه تستیشه ... به این شکل که وقتی متحرکی با سرعت وی صفر سرعتشو تا متوقف شدن کم میکنه جابجایی متحرک در بازه های زمانی یکسان تشکیل یک دنباله حسابی با قدر نسبت 2 میدهد -
XxCrepsleyxX ببخشیدایتچن فیلم مال چه سالیه میخام دانلودکنم ببینم چه جوری درس میدن و مال ۹۴_۹۳که نبودنگاه کردم