هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
SenatOr دست ب دعام ک مشکلی پیش نیاد ((: 
- 
@zahra-m1999   احتیاط شرط عقله بالاخره احتیاط شرط عقله بالاخره
 من آرزو دارم..کنکور دارم.. 
 کوره؟maraton0111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999   احتیاط شرط عقله بالاخره احتیاط شرط عقله بالاخره
 کوره؟یه تیکه کلام مثل بابا بی خیال 
 اما دراصل به کور معنای پسره   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 در راه ساده ک همان ۲انگشتی است،باید دو انگشت اشاره و شست را به شکل حلقه در اورد و زیر زبان گذاشت و محکم از هوای ذخیره بازدمی با نهایت شدد و فشار دیافراگمی و انقباض ماهیچه های راست شکمی،همزمان هوا را با شدت بیرون زد،باشد ک بشود سوت زد  من باهاش مشکل دارم      
 هم اینکه از هر دست دو تا انگشت بر میدارن
 دهنشون تا ته باز میکنن
 همین که الان گفتید نمیشه    @zahra-m1999 
 در روش معهود شما،امکان انتقال انواع باکتری ها و موارد بیماری زا به دلیل استفاده از ۴انگشت تا دو انگشت به دوبرابر افزایش میابد ک احتمالیست خطرناک 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین 
- 
@zahra-m1999 
 در روش معهود شما،امکان انتقال انواع باکتری ها و موارد بیماری زا به دلیل استفاده از ۴انگشت تا دو انگشت به دوبرابر افزایش میابد ک احتمالیست خطرناک 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلا
- 
آسمان ِ آبی توام امتحان کردی پس   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلا@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلااینو منم بلدم  
- 
میخوام ی قلک بسازم از دلم ... ((: 
- 
maraton0111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999   احتیاط شرط عقله بالاخره احتیاط شرط عقله بالاخره
 کوره؟یه تیکه کلام مثل بابا بی خیال 
 اما دراصل به کور معنای پسره   @zahra-m1999 معنای دخترم نکنه میشه کر؟؟   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلا
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلااینو منم بلدم  آسمان ِ آبی منم آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلااینو منم بلدم  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 SenatOr
 آسمان ِ آبی
 نتانیاهو،نمیشود راه پر رنج را یک شبه رفت،ممارست تمرین       بی انگشتم میشه زد کلا بی انگشتم میشه زد کلااینو منم بلدم     
- 
@zahra-m1999 معنای دخترم نکنه میشه کر؟؟   
- 
@zahra-m1999 معنای دخترم نکنه میشه کر؟؟   maraton0111 کر ینی پسر :| 
- 
maraton0111 کر ینی پسر :| 
- 
@zahra-m1999   
- 
SenatOr حالا فعلا بذار بعد کنکور یاد میگیریم    
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 کر ینی پسر :| کور یا کر ??! کُر :| 
 کور ینی نابینا :|
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 کر ینی پسر :| کور یا کر ??! کُر :| 
 کور ینی نابینا :|SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 کر ینی پسر :| کور یا کر ??! کُر :| 
 کور ینی نابینا :|نه دیگه کوره رو اینحوری می نویسن ??! 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️