هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@نوشابه شما حالت خوبه؟؟! 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 امکانات خاص و... تهران بالاتره اخهنخندینا 
 قیافه دانشکده بهشتی مهربون تر میزنه   محیط ارومتریه واسه درس خوندن،دانشگاه تهران خیلی درگیر مسائل سیاسی میشه همیشع دانشجوهاش و ب تبع جو دانشگاه 
- 
@نوشابه شما حالت خوبه؟؟! maraton0111 
 نه شما حالت خوبه
- 
maraton0111 
 نه شما حالت خوبه
- 
@نوشابه شما حالت خوبه؟؟! maraton0111 
 حساس نشو
 اینجا هرکی هرچی تو دلشه میریزه بیرون
- 
revival خابگا دانشگا تهران ی ساختمن قدیمیه من رفتم اصن خوب نیس ... خواهرم هنوز سیاسی نشده ... ینی میشه    
- 
maraton0111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 
 نه شما حالت خوبه شمام که مارو زدی شمام که مارو زدی اره من مارا رو میکشم ک کسی رو نیش نزنن 
- 
maraton0111 
 حساس نشو
 اینجا هرکی هرچی تو دلشه میریزه بیرون@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 
 حساس نشو
 اینجا هرکی هرچی تو دلشه میریزه بیرونباشه  
- 
دفتر مجموعهای از کاغذهای متّصل به یکدیگر است که در آن مینویسند. در فرهنگ عمید آمدهاست: "دستهٔ کاغذ تهدوزی شده به شکل کتاب که در آن مطالب و اشعار یا حسابها را بنویسند." به آن کتابچه یا جزوه نیز گفته میشود و به عربی نیز دفتر گفته میشود و جمع آن دفاتر میباشد 
- 
SenatOr فک نکنم ... انقد دانشگا نمیره ......دیشب کنسرتجلیلی بود .. هعی خدایا من میخامممم 
- 
maraton0111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 
 نه شما حالت خوبه شمام که مارو زدی شمام که مارو زدی اره من مارا رو میکشم ک کسی رو نیش نزنن @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: maraton0111 
 نه شما حالت خوبه شمام که مارو زدی شمام که مارو زدی اره من مارا رو میکشم ک کسی رو نیش نزنن   پس ادامه بدین.. پس ادامه بدین..
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به خود یاد آوری کنیم ک ضحاک همان اژی دهاک است در یاد آوری گذشته ها کوشا باشیم 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️