هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam ینی چند میشه
اموزش ابتدایی تکمیل ظرفیتو میگی دیگه؟الان ترمی ۳۸۰۰میدم .. ولی نمیدونم ۱/۵برابر شهریه ثابتو باید بدم یا متغییر
باید برم پیش مسیول اموزشاره همونو میگم
-
@Zohraam ینی چند میشه
اموزش ابتدایی تکمیل ظرفیتو میگی دیگه؟الان ترمی ۳۸۰۰میدم .. ولی نمیدونم ۱/۵برابر شهریه ثابتو باید بدم یا متغییر
باید برم پیش مسیول اموزشاره همونو میگم
-
@ASMA-MORADI آره پسر عمومم دقیقا گفت مثل کنکورش بوده،مشاورم نمیگه مبخواد چیکار کنه که،فقط میگه بعدعید با روش خودم پیش میری
-
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam دوستامم ن نزدن.چطور؟
اخه میخام برم من .. بعد باید ۱/۵برابر شهریه رو بدم اگه برم
واسه تکمیل ظرفیتی ک گذاشتن باس شهریه بدی ؟
ن عزیزم دانشجو ازادم انصراف بدم باید ۱/۵برابر شهریه رو بدم
-
@Zohraam یکی تو شهر ما ... پارسال ... شهریه ندادهااااا ... اما اون پرستاریه دولتی میخوند تکمیل ظرفیت رفت اموزش
@Zohraam یکی تو شهر ما ... پارسال ... شهریه ندادهااااا ... اما اون پرستاریه دولتی میخوند تکمیل ظرفیت رفت اموزش
ن من ازادم ..با اونا مث دانشجو انتقالی برخورد میشه ..ما بدبختیم فقط برا ۴تا تست اینجوری شدم
با پرستاری شهر خودمون ۲نفر فاصله داشتمالان مجبورم برم ازاد
-
@ASMA-MORADI آره پسر عمومم دقیقا گفت مثل کنکورش بوده،مشاورم نمیگه مبخواد چیکار کنه که،فقط میگه بعدعید با روش خودم پیش میری
-
ن من ازادم ..با اونا مث دانشجو انتقالی برخورد میشه ..ما بدبختیم فقط برا ۴تا تست اینجوری شدم
با پرستاری شهر خودمون ۲نفر فاصله داشتمالان مجبورم برم ازاد
-
ایهام نومودونم چی بگم ... میترسم چیزی بگم ک درست نباشه .... برهمین دلیل از افراد برتر کنکورم بپرس
-
@Zohraam از اینجا یه نفر برمیدارن.اونجا چی؟
اینجام ی نفر
-
@Zohraam هعی دنیای بی معرفتیه دیه .... تنت سالمت عزیز.. فدای سرت ....
عزیز دلمی
-
@Zohraam اموزش ابتدایی دوس داری خودت؟
نمیخوای بخونی برا سال بعد؟خوبه اموزش ابتداییم .. والا بیشتر برا اینکه نزدیک خانوادمم دوست دارم خ..با اینکه اجیم خونه اشون رو به رو خابگاهه ولی بازم سختمه فک کن یه ماهه خونه نرفتم..ی جوری شد که دو روز پیش مامانم اینا اومدن سر زدن بم
برا سال بعدم اتفاقا خاستم بخونم ازمونم ثبت نام کردم بدون یک کلمه خوندن ترازم شد ۵۷۰۰
کل پول ازمونم دادم ولی دگ حال ندارم برم جمعه نرفتم اخه میانترم دارم
خیلی خسته ام سارا خیلی