هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 دلشوره ی دیشب تو رو من گرفتم .......تنهام ....گربه ام هربار زهر ترکم میکنه ......
-
Hadi98 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
من یدونه نوکیا ساده دارم وقتی 1میلیون بشه اونم میفروشم
با این وضع اینم بعید نیست -
-
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من که s6 دارم
البته واسه بابام بود.منم یه نوکیا دارم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
Hadi98 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
من یدونه نوکیا ساده دارم وقتی 1میلیون بشه اونم میفروشم
با این وضع اینم بعید نیستآسمان ِ آبی
فعلا شده 500
-
@ASMA-MORADI گربت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من از گربه میترسممممممممممم خاطره بدی دارم چرا گربه نگه میداری اخههههههههه
-
The theory of everything
میتونه یکم به خودتون بیاره این فیلم مخصوصا تو این دوره ، قشنگ و جالبه
-
ما هم چند تا گربه داریم.ولی همشون تو کوچس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@ASMA-MORADI گربت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من از گربه میترسممممممممممم خاطره بدی دارم چرا گربه نگه میداری اخههههههههه
@فاطمه23 وایی چند روز پیش یه دختره تو کیفش گذاشته بود اورده بود پارک با خودش کلییی هم قربون صدقه اش میرفت
یهوو کیفشو گذاشت رو زمین دیدم یه کله اومده بیرون
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 ما نخریدیم که بریم ناینش رو بخریم,الان هیچکدومش رو نداریم
انشا الله برا شما هم نازل بشه
بس که خانواده رو تو حسرت پزشکی گذاشتم،بابام میگه تو قبول بشو من کلیم رو میفروشم هرچی خواستی میخرم برات
-
بس که خانواده رو تو حسرت پزشکی گذاشتم،بابام میگه تو قبول بشو من کلیم رو میفروشم هرچی خواستی میخرم برات
-
-
The theory of everything
میتونه یکم به خودتون بیاره این فیلم مخصوصا تو این دوره ، قشنگ و جالبه
@A-K موضوعش چیه؟