هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ایهام    اوه فک کنم فهمیدم کیستی اوه فک کنم فهمیدم کیستیMOHAMMAD80 کیم؟ 
- 
@ASMA-MORADI    
- 
MOHAMMAD80 کیم؟ ایهام  کیم  دوسندارم کیم  دوسندارم
- 
MOHAMMAD80 کیم؟ 
- 
@ASMA-MORADI  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
ایهام  اخی اخی
- 
@ASMA-MORADI ببخشید یه سوال...حسش نیست تاپیک بزنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
 قسمت89فیزیک اقای طلوعی چرا نیسAtefeh99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI ببخشید یه سوال...حسش نیست تاپیک بزنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
 قسمت89فیزیک اقای طلوعی چرا نیسسلام 
 حداقل حوصله داشته باشید سرچ کنید 
 این جلسه فک کنم اثر دوپلر بود که ضبط نشده : /
 از استاد کازرانیان ببینید لطفا
- 
MOHAMMAD80 کیم؟ 
- 
RACE اون یه دست خط خطی نبود؟        
- 
@ASMA-MORADI  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:MOHAMMAD80 خندیدی اخرش ....    
- 
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 کیم؟ منظورت چی بود؟ کیَم=کی هستم؟ 
 زبون تنبلیه   
- 
MOHAMMAD80 خندیدی اخرش ....    @ASMA-MORADI خنده هام قشنگن؟    
- 
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 کیم؟ منظورت چی بود؟ کیَم=کی هستم؟ 
 زبون تنبلیه   ایهام  میفهمم  اسمتونو یادم نیس ولی فک کنم دخترین میفهمم  اسمتونو یادم نیس ولی فک کنم دخترین
- 
 زبون تنبلیه   ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 کیم؟ منظورت چی بود؟ کیَم=کی هستم؟ 
 زبون تنبلیه   اوکی BAW:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: 
- 
@ASMA-MORADI خنده هام قشنگن؟    MOHAMMAD80 ن زیاد ....خشکی ...واقعی نیس ....  
- 
MOHAMMAD80 ن زیاد ....خشکی ...واقعی نیس ....  @ASMA-MORADI    دلم شکست دلم شکست

ردپا
ردپا

️
️ ️
️