هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 کیم؟ منظورت چی بود؟ کیَم=کی هستم؟ 
 زبون تنبلیه   
- 
MOHAMMAD80 خندیدی اخرش ....    @ASMA-MORADI خنده هام قشنگن؟    
- 
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 کیم؟ منظورت چی بود؟ کیَم=کی هستم؟ 
 زبون تنبلیه   ایهام  میفهمم  اسمتونو یادم نیس ولی فک کنم دخترین میفهمم  اسمتونو یادم نیس ولی فک کنم دخترین
- 
 زبون تنبلیه   ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 کیم؟ منظورت چی بود؟ کیَم=کی هستم؟ 
 زبون تنبلیه   اوکی BAW:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: 
- 
@ASMA-MORADI خنده هام قشنگن؟    MOHAMMAD80 ن زیاد ....خشکی ...واقعی نیس ....  
- 
MOHAMMAD80 ن زیاد ....خشکی ...واقعی نیس ....  @ASMA-MORADI    دلم شکست دلم شکست
- 
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یه اصاب خط خطیعصاب یا اصاب    خخخ اعصاب 
- 
 این داداشمون شاخه دوسداره بنویسه اصاب این داداشمون شاخه دوسداره بنویسه اصاب
- 
@ASMA-MORADI    دلم شکست دلم شکستMOHAMMAD80 هنوزم دلنازکی .....اخر کار کی واینسه ..... 
 ببخشید سیر ممد
- 
@sarab در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقد عجیب ..................... فک میکنی چه چیزی عجیبه؟  
- 
MOHAMMAD80 هنوزم دلنازکی .....اخر کار کی واینسه ..... 
 ببخشید سیر ممد@ASMA-MORADI  سیر ممد؟ سیر ممد؟     
- 
@ASMA-MORADI  سیر ممد؟ سیر ممد؟     MOHAMMAD80 ای هی باو .....چی بگم پس .... 
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سلام ...خوفین .....سلامتین.....  سلام 
 آره خوف خوفم 
 خودت خوبی دتر؟

ردپا
ردپا

️
️ ️
️