هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام بچه هاااااااا یه سوال دارم بافت پیوندی توی لایه پریکارد قلب نقش حفاظت داره این بافت توی اپی کارد هم نقش حفاظت داره یا فقط باعث اتصالش به میوکارد قلب میشه؟چون هردوتا لایه طبق گفته های استاد موقاری توی بخش بیرونی قلبه
-
سرعت سایت اصلی الا هم که پایینه فیلما به سختی پلی میشن برا شماها هم اینجوریه چون نت من سرعتش ۴میگ هست نباید مشکل سرعت داشته باشم
-
۴¶{}{}
-
سرعت سایت اصلی الا هم که پایینه فیلما به سختی پلی میشن برا شماها هم اینجوریه چون نت من سرعتش ۴میگ هست نباید مشکل سرعت داشته باشم
Hadi98 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@parastooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چی انتظار داشتم,چی دیدم!!!!
نمیدونم چی شده که فازت دپرس شده،ولی اونیکه بخاطرش در خودتو اذیت میکنی اصلا ارزششو نداره،شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی حقیقته.راست گفتن که ترک عادت موجب مرضه ولی اینم گفتن که جلوی ضرر و هروقت بگیری منفعته...هرچی که بود تموم شده،پس توهم بزن به بیخیالی
-
RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
داو بالام بو منی دیقلدددده..اوسون.سن اوزووی ناراحات المه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: