هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
مرورگراتون چیه؟
mohammadhassan موزیلا.براوسر.کروم.2تای دیگه هم بود..اسمشون یادم نیس پاکشون کردم خیلی شلوغ شده بودگوشیم
پ.ن: یکسره هم این خطای قطع اتصال ب سرور آلاء رو میده.. -
mohammadhassan موزیلا.براوسر.کروم.2تای دیگه هم بود..اسمشون یادم نیس پاکشون کردم خیلی شلوغ شده بودگوشیم
پ.ن: یکسره هم این خطای قطع اتصال ب سرور آلاء رو میده..RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پ.ن: یکسره هم این خطای قطع اتصال ب سرور آلاء رو میده..خطای اتصال بخاطر سروره که نمیکشه.
-
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وای فردا معلممون زمینو می پرسه.لامصب نمیره تو کلم.
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وای فردا معلممون زمینو می پرسه.لامصب نمیره تو کلم.
با شوق بخونی میره.
امیدوارم ایندفعه رو باشوق بخونم
-
RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پ.ن: یکسره هم این خطای قطع اتصال ب سرور آلاء رو میده..خطای اتصال بخاطر سروره که نمیکشه.
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پس اون یکی مشکل ازچیه؟ حل میشه؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پس اون یکی مشکل ازچیه؟ حل میشه؟
RACE
من همچنین مشکلی ندارم باید بیشتر نگاه بکنم. -
RACE
من همچنین مشکلی ندارم باید بیشتر نگاه بکنم.mohammadhassan ممنون. درستش کنید
-
mohammadhassan ممنون. درستش کنید
-
-
سلام همگی
-
%(#ff0000)[وِجْدان] به نیروی درونی هر فرد که خوب و بد یک کردار را به وسیلهٔ آن درک میکند، گفته میشود %(#ae0dff)[از لحاظ روانی وجدان ممکن است هنگام مرتکب شدن انسان به کارهای مخالف اخلاق، حس پشیمانی را در او برانگیزد] و در نهایت به احساس درستکاری یا کمال به هنگام ترک کردن چنین هنجارهایی بینجامدآن را به اخلاق ذاتی و فطرت خداجو در همهٔ انسانها مرتبط میکنندوجدان توانایی در انسان است، که به خیر و شر حکم میدهد. زمانی که انسان اقدام به کاری ناپسند میکند، وجدان به او یادآوری میکند با چه مضرات و اشتباهاتی روبرو خواهد شد. اگر ما در کارهایمان دقت میکنیم تا آسیبی به جسممان وارد نشود، وجدان نیز عاملی است که از روح و روان ما پاسداری میکند.%(#ff0d0d)[وجدان حس ندامت کننده] انسان در مقابل کارهای بد هست. وجدان ذات انساندوستانهی آدمیزاد هست که او را از انجام به کارهای بد باز میدارد.
چیز خوبیه سعی کنید داشته باشید همین -
%(#ff0000)[وِجْدان] به نیروی درونی هر فرد که خوب و بد یک کردار را به وسیلهٔ آن درک میکند، گفته میشود %(#ae0dff)[از لحاظ روانی وجدان ممکن است هنگام مرتکب شدن انسان به کارهای مخالف اخلاق، حس پشیمانی را در او برانگیزد] و در نهایت به احساس درستکاری یا کمال به هنگام ترک کردن چنین هنجارهایی بینجامدآن را به اخلاق ذاتی و فطرت خداجو در همهٔ انسانها مرتبط میکنندوجدان توانایی در انسان است، که به خیر و شر حکم میدهد. زمانی که انسان اقدام به کاری ناپسند میکند، وجدان به او یادآوری میکند با چه مضرات و اشتباهاتی روبرو خواهد شد. اگر ما در کارهایمان دقت میکنیم تا آسیبی به جسممان وارد نشود، وجدان نیز عاملی است که از روح و روان ما پاسداری میکند.%(#ff0d0d)[وجدان حس ندامت کننده] انسان در مقابل کارهای بد هست. وجدان ذات انساندوستانهی آدمیزاد هست که او را از انجام به کارهای بد باز میدارد.
چیز خوبیه سعی کنید داشته باشید همین