هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 آن دل آرام که برد از دلم آرام کجاست ؟مال یه موزیک بود نه 
 ؟چقد به گوشم آشناست...
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 آن دل آرام که برد از دلم آرام کجاست ؟ان که شد ارام کجاست ؟؟ 
 رام شدم دل ارام کجاست ؟؟؟این شعر رو خودتون گفتید؟  وزن نداره ی طوریه وزن نداره ی طوریه   ادامه بدید،بسیار زیبا   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 آن دل آرام که برد از دلم آرام کجاست ؟ان که شد ارام کجاست ؟؟ 
 رام شدم دل ارام کجاست ؟؟؟این شعر رو خودتون گفتید؟  وزن نداره ی طوریه وزن نداره ی طوریه   ادامه بدید،بسیار زیبا   

- 
- 
@M-an اقای امینی هم تدریسشون خوبه اما اقای موقاری یه چیز دیگس امکان نداره امسال ایشونم دوازدهمو تدریس کنن؟؟ 
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 آن دل آرام که برد از دلم آرام کجاست ؟مال یه موزیک بود نه 
 ؟چقد به گوشم آشناست...
- 
من پشت سرم درد میکنه شماها چتونه    
- 
@M-an اقای امینی هم تدریسشون خوبه اما اقای موقاری یه چیز دیگس امکان نداره امسال ایشونم دوازدهمو تدریس کنن؟؟ 
- 
من پشت سرم درد میکنه شماها چتونه    آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من پشت سرم درد میکنه شماها چتونه    درمان شود تمام درد هااا 
 به شرط بودنت
 ...
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  
- 
@M-an مرسی مدیر جان 
- 
آسمان ِ آبی 
 از اشعار رهی هست@M-an یادم نیس...فک کنم از گروه ایوان بود... 
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  تراز مشترک داد  
- 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  قافیه اش نمیخونه:/ 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  تراز مشترک داد  Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 ی توپ دارم قلقلیه سرخ وسفید وابیه من این توپو نداشتم،کاظم واسم خرید  تراز مشترک داد  این هفته عجب هفته ای بشه:/ 
- 
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: شما رو ول کنم کجا برم آخه 
 ای خدا  ای خدا؟؟؟عاقا این دیگ خیلی شبیه اون هفت تیرکشه شد   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️