هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@M-an همونجایی که برد ارام ما دلدار  
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 آسمان ِ آبی
 الکی لقب پدر آلا رو کسب نکردم ک    
 خودم چهارم نمی رم
 اما اینحا دیدم
 جوابم دادم
 خذف شدن پستااا عجبااا چطورن دیدید خودت فهمیدی چی نوشتی:/ 
 بنظرم برو بخواب آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 آسمان ِ آبی
 الکی لقب پدر آلا رو کسب نکردم ک    
 خودم چهارم نمی رم
 اما اینحا دیدم
 جوابم دادم
 خذف شدن پستااا عجبااا چطورن دیدید خودت فهمیدی چی نوشتی:/ 
 بنظرم برو بخواب حسش نبود خلاصه نوشتم    
- 
- 
@M-an همونجایی که برد ارام ما دلدار  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an همونجایی که برد ارام ما دلدار  نه دل ارام کجاست بود !! 
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خب کجا بودیم  پیگیری کنید ایشون چطور فهمیده      
 من از این قدرتا می خوامBrilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خب کجا بودیم  پیگیری کنید ایشون چطور فهمیده      
 من از این قدرتا می خواممنفییییی،نامرداااا    
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خب کجا بودیم  پیگیری کنید ایشون چطور فهمیده      
 من از این قدرتا می خوام
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 کی چی فهمیدههمه ی خبرای آلا ب من ختم میشه   عینکووو 
- 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 کی چی فهمیدههمه ی خبرای آلا ب من ختم میشه   عینکووو Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 کی چی فهمیدههمه ی خبرای آلا ب من ختم میشه   عینکووو اینکه عینک منه برداشته  
- 
revival جدی از کجا فهمیدین  
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 کی چی فهمیدههمه ی خبرای آلا ب من ختم میشه   عینکووو اینکه عینک منه برداشته  @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 کی چی فهمیدههمه ی خبرای آلا ب من ختم میشه   عینکووو اینکه عینک منه برداشته  عههه 

- 
revival جدی از کجا فهمیدین  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival جدی از کجا فهمیدین  منم سوال دارم 
 ان لاین بودید اون موقع ???
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 کی چی فهمیدههمه ی خبرای آلا ب من ختم میشه   عینکووو اینکه عینک منه برداشته  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️