هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی 
 Brilliant
 روح های سرگردان خودم ک نه خودم ک نه revival خدا بده از این روحا:/ 
- 
revival خدا بده از این روحا:/ 
- 
revival خدا بده از این روحا:/ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival خدا بده از این روحا:/ خدایا ب ایشون و اوشون Brilliant روح سرگردان بده امشب    دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival خدا بده از این روحا:/ خدایا ب ایشون و اوشون Brilliant روح سرگردان بده امشب    دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival خدا بده از این روحا:/ خدایا ب ایشون و اوشون Brilliant روح سرگردان بده امشب    دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن  نههه         
- 
RACE اون سه نقطه رو بزنید قسمت ویرایش پروفایل 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival خدا بده از این روحا:/ خدایا ب ایشون و اوشون Brilliant روح سرگردان بده امشب    دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن دلشون میخواد،شب ک همه جا تاریک شد و همه خوابیدن  revival با تشکر  
- 
یکی از بهترین کتابها و رفرنسای موجود برا جنین شناسی ، جنین شناسیه لانگمن . اگه بخوام کاربردشو رو به صورت عملی نشون بدم که واقعا به حرفم ایمان بیارید عکس زیر رو ببنید که با سختی زیادی تو تاریکی گرفته شده ((: 
 پ ن : واقعا دست بعضی مولفا رو باید بوسید

- 
یکی از بهترین کتابها و رفرنسای موجود برا جنین شناسی ، جنین شناسیه لانگمن . اگه بخوام کاربردشو رو به صورت عملی نشون بدم که واقعا به حرفم ایمان بیارید عکس زیر رو ببنید که با سختی زیادی تو تاریکی گرفته شده ((: 
  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یکی از بهترین کتابها و رفرنسای موجود برا جنین شناسی ، جنین شناسیه لانگمن . اگه بخوام کاربردشو رو به صورت عملی نشون بدم که واقعا به حرفم ایمان بیارید عکس زیر رو ببنید که با سختی زیادی تو تاریکی گرفته شده ((: 
  این عکس         با روح مردم مهربان باشیم با روح مردم مهربان باشیم
- 
RACE اون سه نقطه رو بزنید قسمت ویرایش پروفایل آسمان ِ آبی نشدکه؟! دیدم نبود... 
- 
آسمان ِ آبی نشدکه؟! دیدم نبود... 
- 
منم میتونم باهاتون باشم؟من یازدهمم 
- 
RACE پست میزارید سمت چپ علامت هشت هست اونو میزنن میره بالا شمام بزنید برا بقیه میره بالا 
 الان لایک کردم شد 100 اعتبارتون ببینید فعال شده براتون:)

ردپا
ردپا

️
️ ️
️