هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس
با این همه توبیخ بعدش چه کنم :|.................................
تا چن دقه که اصلا توو هال نمیتونم برم و اونجا آفتابی شم :|
یه چیز چرت و پرتی گفتم :|
به حرف نا به جا :|
.... -
یکی از بهترین کتابها و رفرنسای موجود برا جنین شناسی ، جنین شناسیه لانگمن . اگه بخوام کاربردشو رو به صورت عملی نشون بدم که واقعا به حرفم ایمان بیارید عکس زیر رو ببنید که با سختی زیادی تو تاریکی گرفته شده ((:
پ ن : واقعا دست بعضی مولفا رو باید بوسید
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یکی از بهترین کتابها و رفرنسای موجود برا جنین شناسی ، جنین شناسیه لانگمن . اگه بخوام کاربردشو رو به صورت عملی نشون بدم که واقعا به حرفم ایمان بیارید عکس زیر رو ببنید که با سختی زیادی تو تاریکی گرفته شده ((:
بله... حالا بیو شیمی استرایر و هارپر و فیزیولوژی گایتون و فیزیک هالیدی هست(برای کسی که فیزیک دوست داره ولی نمیدونم به پزشکی ربط داشته باشه یا نه) میگن که اگه زبانت خوب باشه خیلی کارت رو تو دانشگاه راحت تر میکنه و خیلی جلو میافتی...... ولی هنوز الان درگیر درسیم
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بله... حالا بیو شیمی استرایر و هارپر و فیزیولوژی گایتون و فیزیک هالیدی هست(برای کسی که فیزیک دوست داره ولی نمیدونم به پزشکی ربط داشته باشه یا نه) میگن که اگه زبانت خوب باشه خیلی کارت رو تو دانشگاه راحت تر میکنه و خیلی جلو میافتی...... ولی هنوز الان درگیر درسیم
-
اکالیپتوس
با این همه توبیخ بعدش چه کنم :|.................................
تا چن دقه که اصلا توو هال نمیتونم برم و اونجا آفتابی شم :|
یه چیز چرت و پرتی گفتم :|
به حرف نا به جا :|
.... -
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@sarab آخر کار دست خودت دادی؟!:/
داریم با یکی از بچه ها سر راه حلش فک می کنیم :|
بدجوری ذهنم درگیر بود خرابکاری شد :|
الان به فکر راه حلیم :| -
همه کنکوریین؟!
-
@sarab آخر کار دست خودت دادی؟!:/
داریم با یکی از بچه ها سر راه حلش فک می کنیم :|
بدجوری ذهنم درگیر بود خرابکاری شد :|
الان به فکر راه حلیم :| -
@sarab
پیشنهاد میکنم وقتی عصبی هستی اصلا حرف نزن
هیچی دیگه بذارش واسه فردا پس فردا اون موقع عطشش میخوابه@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@sarab
هیچی دیگه بذارش واسه فردا پس فردا اون موقع عطشش میخوابهعصبی نبودم افسرده شدم :| از زندگی سیر شده بودم :| گفتم قاطی بحث اونا شم شاید حواسم پرت شه :| اونا هم بعد حرف من سریع بحثشونو تموم کردن متفرق شدن :|
-
@sarab
هیچی دیگه بذارش واسه فردا پس فردا اون موقع عطشش میخوابهعصبی نبودم افسرده شدم :| از زندگی سیر شده بودم :| گفتم قاطی بحث اونا شم شاید حواسم پرت شه :| اونا هم بعد حرف من سریع بحثشونو تموم کردن متفرق شدن :|
-
@sarab
ای بابا
حالا تا صبح خواب نداری
میفهممسعی میکنم خودمو بزنم به خواب :|
-
@sarab
ای بابا
حالا تا صبح خواب نداری
میفهممسعی میکنم خودمو بزنم به خواب :|