سوال از راه حل های دیگر فیزیک حرکت شناسی
-
sonia آها. سوالتون ازبیشترین فاصله س؟
تواینجا توی ثانیه ی 6 سرعت ها باهم برابر میشند و 2برابر این زمان 2 متحرک بهم میرسند.پس نتیجه میگیریم ک نمیتونیم از سمت راست نمودار به بیشترین فاصله برسیم.
قبل اینکه سرعت ها باهم برابر بشوند میبینیم توی نمودار که متحرک A 15m/s دیرتر حرکت کرده، پس بیشترین فاصله واسه اونجاست.
میدونیم ک نمودار زیر v همون جابجایی هستش. شکل مثلثه
پس15/2×6 میشه 45 -
sonia آها. سوالتون ازبیشترین فاصله س؟
تواینجا توی ثانیه ی 6 سرعت ها باهم برابر میشند و 2برابر این زمان 2 متحرک بهم میرسند.پس نتیجه میگیریم ک نمیتونیم از سمت راست نمودار به بیشترین فاصله برسیم.
قبل اینکه سرعت ها باهم برابر بشوند میبینیم توی نمودار که متحرک A 15m/s دیرتر حرکت کرده، پس بیشترین فاصله واسه اونجاست.
میدونیم ک نمودار زیر v همون جابجایی هستش. شکل مثلثه
پس15/2×6 میشه 45 -
sonia اینی ک میگید میخواین توی t=6 با جابجایی نسبی بدست بیارین؛ توی 6ثانیه فقط ما میدونیم ک سرعت ها باهم برابر میشن..
و نمیدونیم ک دقیقا چقدر باهم اختلاف دارند ک بگیم بیشترینش این میشه..
ولی توی نمودار واضحه ک متحرک A 15 متر برثانیه دیر تر شروع ب حرکت کرده پس بیشترین اختلاف رو دارن.. -
sonia در سوال از راه حل های دیگر فیزیک حرکت شناسی گفته است:
RACE بیخیال من وسواس الکی رو انواع راه حل ها دارم. وقت گیره
شرمنده درستو بخونخب شما با همینی ک میگی حلش کن؛ تابدونیم اشکال کارتون کجاس؟
وجوابش درست از آب درمیادیانه؟؟ -
RACE با عجله جزوه رو خوندم و دقت نکردم. با دیدن مجدد فیلم متوجه شدم. این دو متحرک در لحظه 6 ثانیه بیشترین فاصله رو دارن نه اینکه در این لحظه بیشترین مسافتشون نسبت بهم رو طی کردن!!
واقعا باعث شرمندگیه این اشتباهات.
-
sonia بله
خداروشکر متوجه اشکال کارتون شدین:)
#درضمن توی لحظه ی 6 بیشترین فاصله ازهم رو ندارند؛ فقط سرعت هاشون میدونیم یکیه.. -
RACE بله کاملا حق باشماست اختلاف سطح زیر نمودار دو متحرک تا ثانیه ای که سرعتها با هم برابر شدند برابر بیشترین فاصله دو متحرک است. مرسی