سوال از راه حل های دیگر فیزیک حرکت شناسی
-
revival دقیقا به دنبال دونستن موارد استفاده از میانگین بودم.
از هر دو دوست عزیز ممنونم. فقط دوستان اگه وقت داشتید در مورد سوال اولم هم کمکم کنید -
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید. سوال حرکت شناسی آقای دکتر طلوعی جلسه دوازدهم دقیقه 28 تست شماره 8، بیشترین فاصله دو متحرک را از روش جابجایی نسبی میشه حل کرد؟؟ درکل میشه ت.ضیح بدید که از جابجایی نسبی چه مواردی میتوان استفاده کرد؟؟؟
سوال دوم: لطفا توضیح بدید چه زمانی میشه از فرمولاستفاده کرد؟ مثلا در سوال ریاضی 94 داخل کشور. خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید
sonia آها. سوالتون ازبیشترین فاصله س؟
تواینجا توی ثانیه ی 6 سرعت ها باهم برابر میشند و 2برابر این زمان 2 متحرک بهم میرسند.پس نتیجه میگیریم ک نمیتونیم از سمت راست نمودار به بیشترین فاصله برسیم.
قبل اینکه سرعت ها باهم برابر بشوند میبینیم توی نمودار که متحرک A 15m/s دیرتر حرکت کرده، پس بیشترین فاصله واسه اونجاست.
میدونیم ک نمودار زیر v همون جابجایی هستش. شکل مثلثه
پس15/2×6 میشه 45 -
RACE قسمت آخر بیشترین فاصله دو متحرک را از روش جابجایی نسبی میشه حل کرد؟؟ یعنی بگیم فاصله دو متحرک در لحظه 4 ثانیه چقدره؟
-
تواینجا توی ثانیه ی 6 سرعت ها باهم برابر میشند و 2برابر این زمان 2 متحرک بهم میرسند.پس نتیجه میگیریم ک نمیتونیم از سمت راست نمودار به بیشترین فاصله برسیم.
قبل اینکه سرعت ها باهم برابر بشوند میبینیم توی نمودار که متحرک A 15m/s دیرتر حرکت کرده، پس بیشترین فاصله واسه اونجاست.
پس15/2×6 میشه 45 -
پس15/2×6 میشه 45 -
sonia اینی ک میگید میخواین توی t=6 با جابجایی نسبی بدست بیارین؛ توی 6ثانیه فقط ما میدونیم ک سرعت ها باهم برابر میشن..
و نمیدونیم ک دقیقا چقدر باهم اختلاف دارند ک بگیم بیشترینش این میشه..
ولی توی نمودار واضحه ک متحرک A 15 متر برثانیه دیر تر شروع ب حرکت کرده پس بیشترین اختلاف رو دارن.. -
sonia در سوال از راه حل های دیگر فیزیک حرکت شناسی گفته است:
RACE بیخیال من وسواس الکی رو انواع راه حل ها دارم. وقت گیره
شرمنده درستو بخونخب شما با همینی ک میگی حلش کن؛ تابدونیم اشکال کارتون کجاس؟
وجوابش درست از آب درمیادیانه؟؟ -
RACE با عجله جزوه رو خوندم و دقت نکردم. با دیدن مجدد فیلم متوجه شدم. این دو متحرک در لحظه 6 ثانیه بیشترین فاصله رو دارن نه اینکه در این لحظه بیشترین مسافتشون نسبت بهم رو طی کردن!!
واقعا باعث شرمندگیه این اشتباهات.
-
sonia بله
خداروشکر متوجه اشکال کارتون شدین:)
#درضمن توی لحظه ی 6 بیشترین فاصله ازهم رو ندارند؛ فقط سرعت هاشون میدونیم یکیه..