زیست سوم قدیم😔😔😔
-
@sarab متظورم سؤال وجواب وهم چنین دراختیارگذاشتن اطلاعاتتون درهمین سایت آلاست وهم چنین قراردادن عکس ازاطلاعاتتون تا من هم بفهمم
-
@mahed
بله حتما
تگم کنید هر جایی رو بلد بودم جواب میدم
مخصوصا اگه کامپیوترم در دسترسم باشه براتون عکس قرار میدم
شما هم تا جایی که میتونید تست بزنید برا کنکور@sarab ممنون . منظورازتگ چیه
-
@mahed
یه @ میذارید بعدش بلافاصله اسم کاربری رو مینویسید این شکلی یه آگاه سازی برای اون نام کاربری میاد که تگ شده و اسمی ازش برده شده@sarab آها . فهمیدم
-
@mahed
یه @ میذارید بعدش بلافاصله اسم کاربری رو مینویسید این شکلی یه آگاه سازی برای اون نام کاربری میاد که تگ شده و اسمی ازش برده شده@sarab ولی واقعا واسم جای تعجبه با این که مدرسع عادی بودید ولی زیستو خوب توضیح میدین . میشه واسم بگین که چطورزیستومیخونید واین توضیحاتی که شما گفتین روتاالان درالگونخونده بودم درمورد چشم انسان و هم چنین کمکم کنین . ممنون🌷🌷
-
@sarab ولی واقعا واسم جای تعجبه با این که مدرسع عادی بودید ولی زیستو خوب توضیح میدین . میشه واسم بگین که چطورزیستومیخونید واین توضیحاتی که شما گفتین روتاالان درالگونخونده بودم درمورد چشم انسان و هم چنین کمکم کنین . ممنون🌷🌷
میشه اون فصل هایی روکه بلدین رونام ببریدتا اون فصل هایی که شما هم بلدنیسیتین واستون یادبدم . .. لطفا واسم بگین چرازیستتون اینقدرعالیه چراکه هرکسی میدونه نقاط قوت وضعفش کجاست @sarab
-
@sarab ولی واقعا واسم جای تعجبه با این که مدرسع عادی بودید ولی زیستو خوب توضیح میدین . میشه واسم بگین که چطورزیستومیخونید واین توضیحاتی که شما گفتین روتاالان درالگونخونده بودم درمورد چشم انسان و هم چنین کمکم کنین . ممنون🌷🌷
@mahed در زیست سوم قدیم😔😔😔 گفته است:
اگه توو درسنامه نبوده شاید توو نکات تستا باشه
نشرالگو خیلی خوبه رو نکات مهمتر خیلی تاکید میکنه مخصوصا نکاتی که که بیشتر مورد توجه طاحاست -
راجبه نحوه خوندنم که من یه فصل کتابو میخوندم و بعدش تست میزدم همش
لابه لای کتاب درسیم برگه چسبونده بودم و نکات مهم رو تووش می نوشتم
وقتی زیست میخوندم سعی میکردم اون مطلبو توو ذهنم تجسم کنم مثلا داخل سلول چه اتفاقی میفته و ....
اگه میدیدم نکات تستا زیاده زیر نکات مهم خط می کشیدم و بعد چن روز یا یه هفته مرورشون میکردم
بعضی فصلا رو میرفتم تستا رو نگاه میکردم از اونجا چه شکلی تست دادن و بعدش میومدم کتابو همونطوری و با توجه ویژه روی همون نکات خاص میخوندم و بعدش میرفتم به تستا جواب میدادم
زیست رو ترکیبی خیلی میخوندم مثلا گوارش و تنفس و گردش خون ملخ با ماده زاید دفعیش و چشمش و بقیه ی چیزای مربوط به حشرات رو گاهی یه جا میخوندم و هر بار که به نکته جدیدی راجبه حشرات میرسیدم بقیه ویژگی هاشم یادآوری میکردم -
میشه اون فصل هایی روکه بلدین رونام ببریدتا اون فصل هایی که شما هم بلدنیسیتین واستون یادبدم . .. لطفا واسم بگین چرازیستتون اینقدرعالیه چراکه هرکسی میدونه نقاط قوت وضعفش کجاست @sarab
با لذت و با علاقه خیلی زیادی بخونینش
مطمئنم نتایج خارق العاده ای نصیبتون میشه
گاهی وقتی یه نکته جدیدی می فهمیدم اینقدر ذوق میکردم که همه دوستام توو سالن مطالعه تعجب میکردن که چه اتفاقی افتاده البته اونا هم دیگه عادت کرده بودن به کارای من -
اگه توو درسنامه نبوده شاید توو نکات تستا باشه
نشرالگو خیلی خوبه رو نکات مهمتر خیلی تاکید میکنه مخصوصا نکاتی که که بیشتر مورد توجه طاحاست@sarab تست هاش هم زدم باهرفصلی ولی اصلا نگفته بوده که قرنیه رشته پروتینی داره ..
-
راجبه نحوه خوندنم که من یه فصل کتابو میخوندم و بعدش تست میزدم همش
لابه لای کتاب درسیم برگه چسبونده بودم و نکات مهم رو تووش می نوشتم
وقتی زیست میخوندم سعی میکردم اون مطلبو توو ذهنم تجسم کنم مثلا داخل سلول چه اتفاقی میفته و ....
اگه میدیدم نکات تستا زیاده زیر نکات مهم خط می کشیدم و بعد چن روز یا یه هفته مرورشون میکردم
بعضی فصلا رو میرفتم تستا رو نگاه میکردم از اونجا چه شکلی تست دادن و بعدش میومدم کتابو همونطوری و با توجه ویژه روی همون نکات خاص میخوندم و بعدش میرفتم به تستا جواب میدادم
زیست رو ترکیبی خیلی میخوندم مثلا گوارش و تنفس و گردش خون ملخ با ماده زاید دفعیش و چشمش و بقیه ی چیزای مربوط به حشرات رو گاهی یه جا میخوندم و هر بار که به نکته جدیدی راجبه حشرات میرسیدم بقیه ویژگی هاشم یادآوری میکردم@sarab آفرین برشما. اگه میشه بگین که زیستتون که این قدرعالیه پس چراپشت کنکور ی هستین شما میتونیدزیستو بالابزنید. ولی با زهم میگم شما زیستو خیلی خوب بلدین ومیدونید . بگین الان چه کتاب تستی رومیزینید . من توی آزمون عای. آزمایشیم زیست روتا الان بالای ۳۰ نزدم . نمیدونم واقعا چرا ، با این حساب که میخونم . من سال اول کنکورم زیستو نخونده وضربه خوردم ولی شما سال اول مشخصه که خوندین وفول هستین ولی ولسه من سخته . خوندش لطفا من روکمک کنید. ولی درآهرشما یه روشی رودارید که دارید نمیگیدزیراخیلی ها هم زیستو میخونن ولی شما....
-
@sarab آفرین برشما. اگه میشه بگین که زیستتون که این قدرعالیه پس چراپشت کنکور ی هستین شما میتونیدزیستو بالابزنید. ولی با زهم میگم شما زیستو خیلی خوب بلدین ومیدونید . بگین الان چه کتاب تستی رومیزینید . من توی آزمون عای. آزمایشیم زیست روتا الان بالای ۳۰ نزدم . نمیدونم واقعا چرا ، با این حساب که میخونم . من سال اول کنکورم زیستو نخونده وضربه خوردم ولی شما سال اول مشخصه که خوندین وفول هستین ولی ولسه من سخته . خوندش لطفا من روکمک کنید. ولی درآهرشما یه روشی رودارید که دارید نمیگیدزیراخیلی ها هم زیستو میخونن ولی شما....
-
@mahed
پشت کنکوری نیستم
تستا رو با روش مضربی حل میکردم
تستای جامع آخر نشرالگو رو حل میکردی ؟@sarab مگه میشه مگه شما نگفتین نظام قدیم عستین . پس نظام جدیدین . حالا نظام قدیمین یا جدید. مگه میشه نظام قدیمی پشت کنکوری نباشه .. مگه میشه فصل شارش روداشته باشه ... پس نظام قدیمین وپشت کنکوری مگه نهنهههه😋😋😋
-
@sarab مگه میشه مگه شما نگفتین نظام قدیم عستین . پس نظام جدیدین . حالا نظام قدیمین یا جدید. مگه میشه نظام قدیمی پشت کنکوری نباشه .. مگه میشه فصل شارش روداشته باشه ... پس نظام قدیمین وپشت کنکوری مگه نهنهههه😋😋😋
-
@mahed
در شرف دانشجو بودن :|
مگه هر کی قبول شه دیگه نباید بیاد ؟ !! :|
باید بیاد و کمک کنه دیگه@sarab احسنت برشما . دانشجوی چه رشته ای
-
ببخشید .. عذرمیخام. زیستتون عالیه . آفرین. اگه میشه جزوه هاتون روواسم بفرستین هروقت میخاستم. آیا شما برای زیست همین جورخوندین عالی @sarab
-
@sarab چه رشته ای ؟
-
@sarab پس نوبت دوم روانتهاب کردین . آیا همون سال اول نتیجه زحماتتون رودیدین
-
ببخشید .. عذرمیخام. زیستتون عالیه . آفرین. اگه میشه جزوه هاتون روواسم بفرستین هروقت میخاستم. آیا شما برای زیست همین جورخوندین عالی @sarab