زیست سوم قدیم😔😔😔
-
@sarab آفرین برشما. اگه میشه بگین که زیستتون که این قدرعالیه پس چراپشت کنکور ی هستین شما میتونیدزیستو بالابزنید. ولی با زهم میگم شما زیستو خیلی خوب بلدین ومیدونید . بگین الان چه کتاب تستی رومیزینید . من توی آزمون عای. آزمایشیم زیست روتا الان بالای ۳۰ نزدم . نمیدونم واقعا چرا ، با این حساب که میخونم . من سال اول کنکورم زیستو نخونده وضربه خوردم ولی شما سال اول مشخصه که خوندین وفول هستین ولی ولسه من سخته . خوندش لطفا من روکمک کنید. ولی درآهرشما یه روشی رودارید که دارید نمیگیدزیراخیلی ها هم زیستو میخونن ولی شما....
-
@mahed
پشت کنکوری نیستم
تستا رو با روش مضربی حل میکردم
تستای جامع آخر نشرالگو رو حل میکردی ؟@sarab مگه میشه مگه شما نگفتین نظام قدیم عستین . پس نظام جدیدین . حالا نظام قدیمین یا جدید. مگه میشه نظام قدیمی پشت کنکوری نباشه .. مگه میشه فصل شارش روداشته باشه ... پس نظام قدیمین وپشت کنکوری مگه نهنهههه😋😋😋
-
@sarab مگه میشه مگه شما نگفتین نظام قدیم عستین . پس نظام جدیدین . حالا نظام قدیمین یا جدید. مگه میشه نظام قدیمی پشت کنکوری نباشه .. مگه میشه فصل شارش روداشته باشه ... پس نظام قدیمین وپشت کنکوری مگه نهنهههه😋😋😋
-
@mahed
در شرف دانشجو بودن :|
مگه هر کی قبول شه دیگه نباید بیاد ؟ !! :|
باید بیاد و کمک کنه دیگه@sarab احسنت برشما . دانشجوی چه رشته ای
-
ببخشید .. عذرمیخام. زیستتون عالیه . آفرین. اگه میشه جزوه هاتون روواسم بفرستین هروقت میخاستم. آیا شما برای زیست همین جورخوندین عالی @sarab
-
@sarab چه رشته ای ؟
-
@sarab پس نوبت دوم روانتهاب کردین . آیا همون سال اول نتیجه زحماتتون رودیدین
-
ببخشید .. عذرمیخام. زیستتون عالیه . آفرین. اگه میشه جزوه هاتون روواسم بفرستین هروقت میخاستم. آیا شما برای زیست همین جورخوندین عالی @sarab
-
@sarab ان شاءااله موفق باشین وسربلند . واسه عمگی دعای خیرخداوند و موفقیت عطا بفرما
-
@sarab منظورازآخرسال تحصیلی چیه .. من سال بعدهرچی اوردم میرم چون سال۹۹ کنکورنظام جدیدیان
-
@sarab پزشکی وپیرا ودبیری حالا هروی خواست خداست
-
@sarab آها ممنون . انشاءالله . هم چنین شما هم موفق باشین . حالا بگین چه رشته ای هستین ... مگه چی میشه ... باعث افتخارهسته .. خوشحال میشیم
-
@sarab آها ممنون . انشاءالله . هم چنین شما هم موفق باشین . حالا بگین چه رشته ای هستین ... مگه چی میشه ... باعث افتخارهسته .. خوشحال میشیم
-
@sarab اصلا زبان فارسی رونخوندم😓😓😓