هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نوشابه بخوری خوب میشی.. نوشابه فقط برای جلوگیری از مسمومیت گاهی به کار میره 
- 
دل درد  آخه الان وقت دل درده ؟ گوش درد و سر درد قابل قبوله ولی دل نه چون الان توجیهی نداره آخه الان وقت دل درده ؟ گوش درد و سر درد قابل قبوله ولی دل نه چون الان توجیهی نداره خوب شو دیگ لامصب خوب شو دیگ لامصب 
- 
- 
@sarab در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واااای هزارنوع از اینا خوردم،یعنیاااا راهی نیس که امتحان نکرذه باشم  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sarab در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من پیشنهاد میکنم وقتی نیچه گریست رو بخونی من جدی گفتم :| 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sarab در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من پیشنهاد میکنم وقتی نیچه گریست رو بخونی من جدی گفتم :| 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sarab 
 مگ من با شما شوخی دارم ؟نه اصلا به هیچ وجه  
 موضوش چیه /؟
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sarab 
 موضوش چیه /؟@sarab در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sarab 
 موضوش چیه /؟وسواس فکری 
- 
@sarab در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واااای هزارنوع از اینا خوردم،یعنیاااا راهی نیس که امتحان نکرذه باشم  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام 
 از معده و روده نیست .. یا از کلیه ست یا آپاندیس یا عفونتی چیزی نمیخاد حالا تلقین کنید،هنوز دکتر نشدینا 
 زنجبیل،دارچین،عزق نعنا،نبات،یکیو پیدا کنید تو خوابگاه

ردپا
ردپا

️
️ ️
️