آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟
-
Ishala mirm narmafzar mikhunam site ro gostareshesh midimmmmmmm 😉
-
با سلام
نمیدونم کیا رو یادمه!!کیا منو یادشونه!!ا
پارسال که تو جو کنکور بودم آلاءزیاد میومدم
یادمه که کل کنکورمو با فیلمای آلاء پیش رفتم و خداروشکر کمک بزرگی بود برام
از وقتی مدل سایت عوض شد من گیج زدمو اصن نتونستم سرو ته این سایتو بیابم :)
تا دکتر شدنم زیاد مونده اما من هرگز فراموش نمیکنم الا رو ایشالا تا ده سال دیگه آلاء پابرجا بمونه و من بتونم کمک کنم در حد توانم اون موقع :)
این قولیه که به آقا سهرابم دادم :)
اقا سهراب نمیدونم ببینین این پیامو یا نه
من به یادتونم
هر جای این دنیام باشم بلاخره یه روز دینمو ادا میکنم
و این فقط در حد حرف نیست
کاش میشد سلام یه دانش اموز که یه روز تو اوج نا امیدی اقای پازوکی عزیز اقای رمضانی گل و اقای شا میزاده مهربون امید به زندگی و درس خوندن دادن بهم و برسونین
همه بچه های مهربون ک پارسال کلی حرف میزدیم با هم
کسایی که اشکالامو میگفتن
و salour دوست خوبم و دوست بی معرفتی که نمیدونم کجاس چی شد ک بیخبر رفت ..کلی کمکم کرد و یادم نمیره:)
به یادتونم
هرچند مجازی:)
قربان شما
SaraDr sarah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
با سلام
تا دکتر شدنم زیاد مونده اما من هرگز فراموش نمیکنم الا رو ایشالا تا ده سال دیگه آلاء پابرجا بمونه و من بتونم کمک کنم در حد توانم اون موقع :)
من به یادتونم
و این فقط در حد حرف نیست
کاش میشد سلام یه دانش اموز که یه روز تو اوج نا امیدی اقای پازوکی عزیز اقای رمضانی گل و اقای شا میزاده مهربون امید به زندگی و درس خوندن دادن بهم و برسونین
کسایی که اشکالامو میگفتن
و salour دوست خوبم و دوست بی معرفتی که نمیدونم کجاس چی شد ک بیخبر رفت ..کلی کمکم کرد و یادم نمیره:)
به یادتونم
قربان شما
Saraبه سارا خانوم
کجایی شماخوبی؟ -
با سلام
من به یادتونم
و این فقط در حد حرف نیست
کسایی که اشکالامو میگفتن
به یادتونم
قربان شما
SaraDr sarah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
با سلام
من به یادتونم
و این فقط در حد حرف نیست
کسایی که اشکالامو میگفتن
به یادتونم
قربان شما
Saraسلام، ممنون از لطف و بزرگواری شما.
ان شاءالله که هرجا هستید موفق و موید باشید.
و مهم تر از همه شاد و سلامت باشید که سلامتی بالاترین نعمته!
یا علی (ع ) -
سلام خدمت همه ی آلایی های بزرگوار
( دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء )
پیام های محبت آمیز شما عزیزان رو خوندم که مایه دلگرمی و امید هرچه بیشتر من شد.اما یه گلایه ی کوچیک دارم. چرا احساس دین به آلاء می کنید و ما رو شرمنده می کنید.
ما کار خاصی نکردیم که شما بزرگواران احساس دین بکنید فقط آلاء وظیفه ی اخلاقی و شرعیش رو انجام داده نه بیشتر. ما شرمنده ی شما هستیم که نتونستیم بهتر و قوی تر از این عمل کنیم.
ان شاء الله هم اکنون و یا برای بعضی دوستان در آینده ی نچندان دور که پرچم آلاء رو به دست می گیرید شما بتونید بهتر از این عمل کنید و آلاء رو رو سفید کنید.
در پناه حق
یاعلی(ع ) -
سلام خدمت همه ی آلایی های بزرگوار
( دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء )
پیام های محبت آمیز شما عزیزان رو خوندم که مایه دلگرمی و امید هرچه بیشتر من شد.اما یه گلایه ی کوچیک دارم. چرا احساس دین به آلاء می کنید و ما رو شرمنده می کنید.
ما کار خاصی نکردیم که شما بزرگواران احساس دین بکنید فقط آلاء وظیفه ی اخلاقی و شرعیش رو انجام داده نه بیشتر. ما شرمنده ی شما هستیم که نتونستیم بهتر و قوی تر از این عمل کنیم.
ان شاء الله هم اکنون و یا برای بعضی دوستان در آینده ی نچندان دور که پرچم آلاء رو به دست می گیرید شما بتونید بهتر از این عمل کنید و آلاء رو رو سفید کنید.
در پناه حق
یاعلی(ع )sohrab سلام و خدا قوت....
آقا سهراب قربون مرام شما و همه دست اندر کارهای آلا هستم...
ان شا الله خدا قدرتی بهم بدم که بتونم بهتون قول بدم که کنکور 96 رو بترکونم....البته من هنوز پیش دانشگاهی هستم و سال اولمه که کنکور میدم...
من خودم به قول دادن حساس هستم و اگه قولی بدم باید روش وایسم....
دعامون کنید بتونم رو سفید از این میدان بیام بیرون
ان شا الله سال بعد که نتایج رو گرفتم تهران قبول بشم و بیام مدرسه و دست بوس همتون بشم...
:blush: -
سلام
من بعد چند ماه اومدم....رتبم بدنشده،نسبت به سال اولم خیلی بهتر شدم،خداروشکر،ینی خدا خیلی کمکم کرد ،و همینطور چون وقت زیادی نداشتم از ی سری فیلمای الا استفاده کردم ک مفید بود😉😊
ازتون میخوام که برام دعا کنید که دانشگاه قبول بشم اون چیزی که میخوام و به صلاحمه و بتونم غول دومو رد کنم😅
ممنون از همه الایی ها و دبیران الا و بچهها و اقا سهراب و بقیه.... -
سلام دوستان!من که حتما میمونم!!حتمیه!برم دانشگاه انشالله تاپیک آندوزیستو گسترشش میدم و هر شب بتونم براتون یه نکته-تست میذارم مث همین شبا!(البته یه چند روزیه گرفتارم شرمنده)و خلاصه هرکاری ک بتونم براتون میکنم و تو درس زیست اگه بتونم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشم!
-
سلام
من بعد چند ماه اومدم....رتبم بدنشده،نسبت به سال اولم خیلی بهتر شدم،خداروشکر،ینی خدا خیلی کمکم کرد ،و همینطور چون وقت زیادی نداشتم از ی سری فیلمای الا استفاده کردم ک مفید بود😉😊
ازتون میخوام که برام دعا کنید که دانشگاه قبول بشم اون چیزی که میخوام و به صلاحمه و بتونم غول دومو رد کنم😅
ممنون از همه الایی ها و دبیران الا و بچهها و اقا سهراب و بقیه.... -
بعد کنکور دیگه واژه کنکور رو ببینم بالا میارم :/
دانش آموزای بعدی جای مارو پر میکنن -
با کمال میل :smile:
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم. -
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم.mohammadhassan در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم.منم با کمال میل خوشحال میشم در خدمت تو باشم واسه سال دیگه:joy: :joy:
-
mohammadhassan در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم.منم با کمال میل خوشحال میشم در خدمت تو باشم واسه سال دیگه:joy: :joy:
Reza.Tah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
mohammadhassan در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
برو خجالت بکش پسر:joy:
آدم با همشهریش اینطوری حرف نمیزنه :joy: -
Reza.Tah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
برو خجالت بکش پسر:joy:
آدم با همشهریش اینطوری حرف نمیزنه :joy:mohammadhassan
من چیزی گفتم؟:joy: من میخوام کمکت کنم دیگه هدف دیگه ای ندارم که:joy: