هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس کلا نباشه؟اون گُلیه؟
یا عوض شه؟
من خودم فک میکنم زیاد زمخته(ضمخت، ظمخت😂)منظورم این بود اون خط سیاها نباشن قرمزه باشن قشنگ تر میشد
:face_with_tears_of_joy:
-
@zedtwo خب شعرم مینوشتی نشون میدادی:unamused_face: :smiling_face_with_heart-eyes: اولی از دومی قشنگتره :smiling_face_with_heart-eyes: فقط همون جور که سارا گفت یکم بیارش پایین حالا شعرم بنویس شاید جاش خوبه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمی دونم شایدم نظرم عوض شد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@zedtwo خب شعرم مینوشتی نشون میدادی:unamused_face: :smiling_face_with_heart-eyes: اولی از دومی قشنگتره :smiling_face_with_heart-eyes: فقط همون جور که سارا گفت یکم بیارش پایین حالا شعرم بنویس شاید جاش خوبه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمی دونم شایدم نظرم عوض شد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@نوشابه
دیشب آخر وقت بود نتونستم پست بذارم
شماها برین جای خالی ماهارم پر کنید
@M-an
رز فقط قرار دو نفره خودمون یادت نره -
@zedtwo نه دیگه شعر بنویسی قشنگ تر میشه
فک کردم همینجوری باید باشه وسطش خالی میموند
اصن من نظر ندم بهتره :face_with_tears_of_joy: -
@zedtwo نه دیگه شعر بنویسی قشنگ تر میشه
فک کردم همینجوری باید باشه وسطش خالی میموند
اصن من نظر ندم بهتره :face_with_tears_of_joy: -
SenatOr سارا یه سوال تو دلمه بریزم بیرون این دم اخری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ؟
-
SenatOr عه پس برم ادامه😂
با تغییرات جدید میام😂
اینقد سوال پیچ میکنم آدم پشیمون میشه از نظر دادن😂 -
-
SenatOr از من بدت میاد :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ؟شایدم نظری نداری :face_with_tears_of_joy: گفتم دم اخری حلالیت بطلبم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rose:
-
عاغا ویرایشو نرید بخونید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اه این چه امکانیه:unamused_face: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس نه بابا این چه حرفیه:)
اصن من کیم ک بخوام بدم بیاد از کسی:face_with_tears_of_joy:
خیلیم خوبی تو :* <3