هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an خدا قوت :)
-
@M-an خدا قوت :)
-
@M-an :beer_mug: :grinning_face_with_smiling_eyes: بفرما
-
@njzamin سلام خوبین
رشتتوت کامپیوتره؟ -
@njzamin سلام خوبین
رشتتوت کامپیوتره؟فاطمه ـ بوشهر
سلام ممنونم
بله -
@M-an :beer_mug: :grinning_face_with_smiling_eyes: بفرما
-
فاطمه ـ بوشهر
سلام ممنونم
بله@njzamin دوست داشتیه :)
موفق باشین
-
@M-an
دارم میخونم الان
ولی مثل موقعی که کنکوری بودم نمیدونم چرا هنوز تو الا انلاینم!! نمیدونم که کنکورم دادم بازم نمیتونم ترک کنم الاا رو:grinning_face:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
دارم میخونم الان
ولی مثل موقعی که کنکوری بودم نمیدونم چرا هنوز تو الا انلاینم!! نمیدونم که کنکورم دادم بازم نمیتونم ترک کنم الاا رو:grinning_face:جو صمیمی اینجا هر کسی رو جذب میکنه
منم یا باید نت نداشته باشم یا اینجا باشم:face_with_tears_of_joy: -
فاطمه ـ بوشهر
کاش واقعی بود 😂@M-an هنوز بشر ایقد پیشرفت نکرده:face_with_tears_of_joy: از تو کامپیوتر اب بیرون بزنه
-
@M-an هنوز بشر ایقد پیشرفت نکرده:face_with_tears_of_joy: از تو کامپیوتر اب بیرون بزنه
فک کن می خوای یه پیتزا سفارش بدی اینترنتی
بعد بخوای عطر ادویه هاش رو خودت انتخاب کنی 😋
یعنی بری روی هر ادویه و بوش کنی😃
سنسورش رو درست کردنیا فکر کن می خوای یه مانتو بگیری اینترنی می خوای جنس پارچش رو با لمس کردن بفهمی این هنوز اجرایی نشده 😁
-
@M-an
دارم میخونم الان
ولی مثل موقعی که کنکوری بودم نمیدونم چرا هنوز تو الا انلاینم!! نمیدونم که کنکورم دادم بازم نمیتونم ترک کنم الاا رو:grinning_face:@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
دارم میخونم الان
ولی مثل موقعی که کنکوری بودم نمیدونم چرا هنوز تو الا انلاینم!! نمیدونم که کنکورم دادم بازم نمیتونم ترک کنم الاا رو:grinning_face:خیلیا دنبال اینن که بفهمن چرا اینطوریه :|
-
فک کن می خوای یه پیتزا سفارش بدی اینترنتی
بعد بخوای عطر ادویه هاش رو خودت انتخاب کنی 😋
یعنی بری روی هر ادویه و بوش کنی😃
سنسورش رو درست کردنیا فکر کن می خوای یه مانتو بگیری اینترنی می خوای جنس پارچش رو با لمس کردن بفهمی این هنوز اجرایی نشده 😁
@M-an :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اختراعش میکنیم خیالت راحت