هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تجربی دانشجویی؟ یعنی من الان موندم با چه سرعتی سرم رو بکوبم دیوار  
- 
RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تجربی دانشجویی؟ یعنی من الان موندم با چه سرعتی سرم رو بکوبم دیوار  تجربی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تجربی دانشجویی؟ یعنی من الان موندم با چه سرعتی سرم رو بکوبم دیوار  با سرعت افتادن از چشم آدما  
- 
تجربی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: RACE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: تجربی دانشجویی؟ یعنی من الان موندم با چه سرعتی سرم رو بکوبم دیوار  با سرعت افتادن از چشم آدما  
- 
سلام 
 چجوری میتونم از صفحه کامپیوترم (ویندوز ایت )عکس بگیرم؟
 @نوشابه
 mohammadhassan
 @دانش اموزان الا
- 
سلام 
 چجوری میتونم از صفحه کامپیوترم (ویندوز ایت )عکس بگیرم؟
 @نوشابه
 mohammadhassan
 @دانش اموزان الا
- 
اکالیپتوس سلااام کجایی تو؟نبودتت!خوبی؟! 
 ببین یه کلید تو کیبوردPrtSc یا Print Screen اونو بزن بعد برو تو برنامه پینت پیست کن
- 
ایهام سلام  دلم تنگ شده بود خوبی؟ دلم تنگ شده بود خوبی؟
 اونو زدم Print Screen syrq چیزی نشد که :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام سلام  دلم تنگ شده بود خوبی؟ دلم تنگ شده بود خوبی؟
 اونو زدم Print Screen syrq چیزی نشد که :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:برین تو نرم افزار Paint و اونجا Ctrl+P رو بزنین اسکرین شات پیست میشه 
- 
ایهام سلام  دلم تنگ شده بود خوبی؟ دلم تنگ شده بود خوبی؟
 اونو زدم Print Screen syrq چیزی نشد که :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:

ردپا
ردپا

️
️ ️
️