هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@DR-moein
میزنیم به حساب فصل پاییز و افسردگی پاییزی...افسردگی پاییزی؟!
https://www.google.com/search?q=افسردگی+پاییزی&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
فاطمه ـ بوشهر باید اعتراف کنم نمیدونستم یه همچین افسردگی ای هم وجود داره
-
-
فاطمه ـ بوشهر
حجم ندارم بازش کنم ولی ما افسردگی پای شکسته هم داریمطرف پاش میشکنه افسردگی میگیره
اما یه پوچ گرا...
بیشتر این حرفا واسه ما القایاته و اسم،اهمیت ندید -
چرا نمیتونم وارد بحثتون شم
-
revival پوچ گرایی
فک کنم بزرگترین اشتباه زندگیم اشنایی با فلسفه بوده باید میدونستم من ظرفیتشو ندارم@Syner بری جلوتر حل میشه : )
-
@DR-moein
زرق و برق دنیا
-
-
فاطمه ـ بوشهر
حجم ندارم بازش کنم ولی ما افسردگی پای شکسته هم داریمطرف پاش میشکنه افسردگی میگیره
اما یه پوچ گرا...
بیشتر این حرفا واسه ما القایاته و اسم،اهمیت ندیدrevival افسرگی فصلی هست.....اخه از خودم ک نمیگم...من تو فصلای سرما بیشتر افسردگی میگیرم چون همش باید در اتاق بسته باشه وهوا سرددد
کلا خوشمم از سرما نمیاد
تابستونو با وجود گرمای زیاد بوشهر بیشتر دوست دارم -
@special-girl
قابل نداره -
revival پوچ گرایی
فک کنم بزرگترین اشتباه زندگیم اشنایی با فلسفه بوده باید میدونستم من ظرفیتشو ندارم -
@Syner
فلسفه های غرب تک بعدی نگاه میکنن ،نابود کنندن،مثلفیلمبرداری از ی ماژیک که خودبخود مینویسه،غلط نیستا! اما دید معنوی ک بیاد توش،اون دست رو هم ک عامل حرکتشه میبینه و مسئله درست میشهrevival واو:|
-
@special-girl
قابل نداره -
@Syner بری جلوتر حل میشه : )
آسمان ِ آبی اره مشکل همینه نه میتونه اموخته هامو تکمیل کنم چون وقتش نیس با این اموخته تیکه پاره هم منو انداخته تو بد وضعیتی
-
@Syner
فلسفه های غرب تک بعدی نگاه میکنن ،نابود کنندن،مثلفیلمبرداری از ی ماژیک که خودبخود مینویسه،غلط نیستا! اما دید معنوی ک بیاد توش،اون دست رو هم ک عامل حرکتشه میبینه و مسئله درست میشه -
@DR-moein
زرق و برق دنیا
MOHAMMAD80
هه حوصله داریا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه الان اینو بهت میدن که بخوای از روی خاکی بودن قبول نکنی
و نه اینکه با این حرفا اون دنیا بهت جایگاهی عطا میشه
لطفا نظرات شخصی باشع -
revival افسرگی فصلی هست.....اخه از خودم ک نمیگم...من تو فصلای سرما بیشتر افسردگی میگیرم چون همش باید در اتاق بسته باشه وهوا سرددد
کلا خوشمم از سرما نمیاد
تابستونو با وجود گرمای زیاد بوشهر بیشتر دوست دارمفاطمه ـ بوشهر اصلا تعریفمون از افسردگی درست نیست!
طرف تا یکم دپ میشه میگه افسرده ام:/ -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سپرش سوراخه
سپر کدومه :|