هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@tajrobi-nil
خدا نگهدار غرب زده
-
@special-girl
خانوم دکتر فک کنم ایسگاتو گرفته
-
ولی چقد بده ادم چت کنه رو یچیز
-
@special-girl
خانوم دکتر فک کنم ایسگاتو گرفته
MOHAMMAD80 یعنی چی؟من ک متوجه نمیشم
-
@Ata-1381
بقیشو نگو زشته......
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381
بقیشو نگو زشته......
آخرش مرده به شاهزاده می گه: یادته یه پرنده ای اومد بهت گفت چقد زیبایی و کلی تعریف کرد ازت؟.میگه اره.بعد مرده بهش میگه:اون من بودم.از اینجا به بعدش یادم نیس.فک کنم آخرش به هم رسیدن
-
MOHAMMAD80 یعنی چی؟من ک متوجه نمیشم
@special-girl
هیچی چخبر
-
@Ata-1381
بقیشو نگو زشته......
آخرش مرده به شاهزاده می گه: یادته یه پرنده ای اومد بهت گفت چقد زیبایی و کلی تعریف کرد ازت؟.میگه اره.بعد مرده بهش میگه:اون من بودم.از اینجا به بعدش یادم نیس.فک کنم آخرش به هم رسیدن
@Ata-1381
دیدی وسطاشو نگفتی پس حتما زشته
-
@Ata-1381
بقیشو نگو زشته......
-
ازشو در نیار دیگه اه
-
@special-girl
هیچی چخبر
MOHAMMAD80 :(_((
-
@Ata-1381
@Ata-1381
نه بابا.داستانه دیگهههههههههههههههههههه
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@Ata-1381 بابات میزاره ازین داستان بی ادبیا بخونی؟!