هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@DR-moein ایشالله ک خوشحال بشید با دیدنش. فاطمه ـ بوشهر 
 ممنان : 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: میترسم از تکرار.... اگه این حس وحال ول نکنی 
 تکرار میشه گباید تغییر کنی
 که تکرار نکنی

شوخی با بزرگ تر    
 کواحترام ?)
- 
@Ata-1381 نا مناسب؟ 
 چرا؟
- 
فاطمه ـ بوشهر معذرت می خوام ولی نماد یک رفتار زشتیه 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: میترسم از تکرار.... اگه این حس وحال ول نکنی 
 تکرار میشه گباید تغییر کنی
 که تکرار نکنی

شوخی با بزرگ تر    
 کواحترام ?)Brilliant 
 احترام بانو گم شده
 شوَرِش دنبالشه 
- 
فاطمه ـ بوشهر معذرت می خوام ولی نماد یک رفتار زشتیه @Ata-1381  سیگار کشیدنم رفتار زشتیه سیگار کشیدنم رفتار زشتیه    مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم             
- 
@Ata-1381 
 پرچم رنگینکمان نشان همجنسگرایی زنانه، همجنسگرایی مردانه، دوجنسگرایی و تغییر جنسیت دهندگان و دگرباشی جنسی از دهه ۱۹۷۰ است.
- 
Brilliant 
 احترام بانو گم شده
 شوَرِش دنبالشه 
- 
@Ata-1381  سیگار کشیدنم رفتار زشتیه سیگار کشیدنم رفتار زشتیه    مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم             فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Ata-1381  سیگار کشیدنم رفتار زشتیه سیگار کشیدنم رفتار زشتیه    مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم             پوزش می طلبم.محض اطلاع گفتم 
- 
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant 
 احترام بانو گم شده
 شوَرِش دنبالشه        
 ان شا الله پیدا شه
 احتمالا ربوده شدهBrilliant 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
Brilliant 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Ata-1381  سیگار کشیدنم رفتار زشتیه سیگار کشیدنم رفتار زشتیه    مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم مثلا اومدم رنگین کمان بزارم  زشت شد بیا ازمون خراب کنی حال جسمی هم افتضاح  اینم روش نزنین تو ذوقم             پوزش می طلبم.محض اطلاع گفتم @Ata-1381 ممنون ک گفتین  نمیدونستم میترسم سو تفاهم شده باشه نمیدونستم میترسم سو تفاهم شده باشه برا دوستام... برا دوستام...
- 
@Ata-1381 ممنون ک گفتین  نمیدونستم میترسم سو تفاهم شده باشه نمیدونستم میترسم سو تفاهم شده باشه برا دوستام... برا دوستام...فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Ata-1381 ممنون ک گفتین  نمیدونستم میترسم سو تفاهم شده باشه نمیدونستم میترسم سو تفاهم شده باشه برا دوستام... برا دوستام...                       
- 
ول کنین توروخدا این حرفارو.... 
 رنگین کمانو من رنگین کمان میبینم
 نماد چیه اخه:/اولین باره دارم میشنوم
- 
ول کنین توروخدا این حرفارو.... 
 نماد چیه اخه:/اولین باره دارم میشنومآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ول کنین توروخدا این حرفارو.... 
 نماد چیه اخه:/اولین باره دارم میشنومنماد ??) 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️