هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@گل-آبی من گیاهی نخوندم نمیتونم کمک کنم
ولی یه تایپیک ب اسم زیست بزن دیگه -
@Lovely خیلی خب
ولی حوصلم نمیاد
دوستان لطف کنید همین جا جواب بدین دیگه
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
-
دگربار دگربار ز زنجیر بجستم
از این بند و از این دامِ زبون گیر بجستمفلک پیرِ دوتایی، پر از سحر و دغایی
به اقبال جوانِ تو از این پیر بجستمشب و روز دویدم ز شب و روز بریدم
و زین چرخ بپرسید که چون تیر بجستممن از غصه چه ترسم چو با مرگ حریفم
ز سرهنگ چه ترسم چو از میر بجستمبه اندیشه فروبرد مرا عقل چهل سال
به شصتودو شدم صید و ز تدبیر بجستمز تقدیر همه خلق کر و کور شدستند
ز کر و فرِ تقدیر و ز تقدیر بجستمبرون پوست،درون دانه، بود میوه گرفتار
ازان پوست وزان دانه چو انجیر بجستمز تأخیر بود آفت و تعجیل ز شیطان
ز تعجیل دلم رست و ز تأخیر بجستمپی نان بدویدیم یکی چند به تزویر
خدا داد غذایی که ز تزویر بجستمخمش باش خمش باش به تفصیل مگو بیش
ز تفسیر بگویم ز تفِ سیر بجستم -
من میام اینجا استرس میگیرم
طرف از بهمن شروع میکنه پزشکی میاره منم به دلیل مشکلاتی از اذر شروع کردم خیلی هم خوب میرم جلو و هدفم دارم و انگیزه ولی خب از صفر شروع کردم اونوقت بعضیا یه لیست نوشتن کلی درس خوندن چن سالم پشت افسرده و اینکه عقبم الان من استرس کنکور گرفتم ینی با این همه تلاش که دارم میکنم چون دیر شروع کردم و از اونایی که ازمون میرن عقبم نمیشه؟حس میکنم روحیم داره میاد پایین به شدت
-
طرف از بهمن شروع میکنه پزشکی میاره منم به دلیل مشکلاتی از اذر شروع کردم خیلی هم خوب میرم جلو و هدفم دارم و انگیزه ولی خب از صفر شروع کردم اونوقت بعضیا یه لیست نوشتن کلی درس خوندن چن سالم پشت افسرده و اینکه عقبم الان من استرس کنکور گرفتم ینی با این همه تلاش که دارم میکنم چون دیر شروع کردم و از اونایی که ازمون میرن عقبم نمیشه؟حس میکنم روحیم داره میاد پایین به شدت
-
-