هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23
وجدانا پدرمو دراورده دینی
اخرشم یکی پی دی اف های کل سوم وچهارم این دینی زیپ کریمی رو داد یکم نگا کردم دیدم
روان توضیح داده
متن رو میخوام ازاین بخونم
ایه هم که گاج -
خب زمان داره میره من برم سروقت زیست یه دور بزنم این فصل رو
شبتون خوش -
@فاطمه23
وجدانا پدرمو دراورده دینی
اخرشم یکی پی دی اف های کل سوم وچهارم این دینی زیپ کریمی رو داد یکم نگا کردم دیدم
روان توضیح داده
متن رو میخوام ازاین بخونم
ایه هم که گاجHadi98 برای ایات گاج جامع رو دارم ...ایه رو از اون میخونم ....زیاد حساس نباشین ....برای متن هم ی دور بخونید و سعی نکنید همون دفه اول حفظ کنید ...برید نمونه سوالا رو حل کنید تا دستتون بیاد چی ب چیه ....بعدم ی دور دیه بخونید تا قشنگ جا بیوفته ...زیاد حساس نباشید ....
-
@فاطمه23 چ خبراااااااا......همه چی خوبه رو ب راهی ...رو ب رشدی .....با مدرسه هماهنگی ....
-
@فاطمه23 برنامه داری دیه ......تورو خدا اشتباه منو نکن .....من با مدرسه هماهنگ نبودم سر اخر کلی ضرر کردم
-
@فاطمه23 برنامه داری دیه ......تورو خدا اشتباه منو نکن .....من با مدرسه هماهنگ نبودم سر اخر کلی ضرر کردم
-
این پست پاک شده!
-
@فاطمه23 تاثیر مگ مثبت نشد ؟.....بعدشم شوما ک میخونی برا کنکور باس درسا رو اول تشریحی بلد بود ....سرخودتون کلا نزارید ....معلمم هام میترسونن ک بخونید ...سر اخر منصفانه بهتون نمره میدن .....سعی کن ی برنامه داشته باشیو منظم و مرتب پیش بری ....
-
@فاطمه23 تاثیر مگ مثبت نشد ؟.....بعدشم شوما ک میخونی برا کنکور باس درسا رو اول تشریحی بلد بود ....سرخودتون کلا نزارید ....معلمم هام میترسونن ک بخونید ...سر اخر منصفانه بهتون نمره میدن .....سعی کن ی برنامه داشته باشیو منظم و مرتب پیش بری ....
@ASMA-MORADI نمره کم بگیریم پدرمونو رد میارن الان مدیر گیر داده باید والدینتون بیادمدرسه کارنامه ماهانه بگیره وگرنه حق امتحان دادن ندارید مسخرمون کردن بخدا نصف کشور چهارشنبه ها مدرسه نمیره یا بره درسایی غیر حضوریو ننیخونه ما بدبخت میخونیم الانم برای درسای چرت وقت میذاریم سه تا نمره کم دارم مامانم بیاد مدرسه مدیر پرش مکینه
-
@ASMA-MORADI نمره کم بگیریم پدرمونو رد میارن الان مدیر گیر داده باید والدینتون بیادمدرسه کارنامه ماهانه بگیره وگرنه حق امتحان دادن ندارید مسخرمون کردن بخدا نصف کشور چهارشنبه ها مدرسه نمیره یا بره درسایی غیر حضوریو ننیخونه ما بدبخت میخونیم الانم برای درسای چرت وقت میذاریم سه تا نمره کم دارم مامانم بیاد مدرسه مدیر پرش مکینه
@فاطمه23 ماهم ی سری چرپ و پرتا رو داشتیم خدایی ادم مغزش سوت میزنه ....ولی خب باید سوخت ...ماهم اینکار رو کردن یادمه نوبت اول 5تا تجدید داشتم چون میگفتم خودم پیش میرمو میخونم از اونجایی ک از زرنگای مدرسه بودم مدیر موقه دادن کارنامه چیزی نگفت منم زپرتی زیر دست مامانم کشیدم الانم ک الانه اون کارنامه رو ندیده
-
@فاطمه23 ماهم ی سری چرپ و پرتا رو داشتیم خدایی ادم مغزش سوت میزنه ....ولی خب باید سوخت ...ماهم اینکار رو کردن یادمه نوبت اول 5تا تجدید داشتم چون میگفتم خودم پیش میرمو میخونم از اونجایی ک از زرنگای مدرسه بودم مدیر موقه دادن کارنامه چیزی نگفت منم زپرتی زیر دست مامانم کشیدم الانم ک الانه اون کارنامه رو ندیده
-
@ASMA-MORADI فقط موندم این کارنامه ماهانه چیه بخدا مسخرمون کردن از خودشون مد در میارن واس هر چیزی انقد بیشورن یعنی مغزم داره سوت میکشه سال اخرمه باید بیشنم سلامت هویت و مدیریت بخونم بجای بقیه درسا
@فاطمه23 اعصابتو خورد نکن منم این چیزا رو کشیدم ....الان ک بهش فک میکنم ارزشش اون همه حرص خوردنمو نداشت ...خیلی وقتا رو حروم کردم ک اگ حروم نمیشد الان ی جای دیه بودم ...همش بهونه اوردم ...این چرت و پرتا رو چرا بخونم چرا نباس اصلیا رو پیش برم ....در واقع فقط حرف بود موقه خوندن اصلیام اصلن جالب پیش نرفتم ...بزرگ ترین اشتباهم با مدرسه پیش نرفتن بود ....
-
@ASMA-MORADI فقط موندم این کارنامه ماهانه چیه بخدا مسخرمون کردن از خودشون مد در میارن واس هر چیزی انقد بیشورن یعنی مغزم داره سوت میکشه سال اخرمه باید بیشنم سلامت هویت و مدیریت بخونم بجای بقیه درسا
@فاطمه23 یادمه دوسال پیش منم همین حرفو میزدم.که این درسا به چه درد من میخوره و میخوام بشینم تو خونه درس بخونم و این حرفا
ادم با این حرفا خودشو گول میزنه.همه مث تو هستن.همه همون درسایی رو میخونن که تو میخونی
به جای اینکه غر بزنی و حرص تایمایی رو بخوری که سر درسای بیخود از دس میدی تلاش کن
تلاش کن که مث من دوسال پشت کنکور نمونی