رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟
-
revival
ممنون. خیلی لطف کردید.
امان از اشتباه کتابها. چه خوری آدم رو گمراه می کنن.sh_esharif جواب مبتکران درسته
-
sh_esharif
نمیدونم شایدهم کتاب آی گیودرست میگه .. ولی این جواب مبتکرانه ببین و بفهمین اگه نفهمیدی درخدمتم... ولی درکل مابرای به دست اوردن سرعت واکنش ازرابطه قانون سرعت کاری به ضرایب نداریم بلاه کاربه غلظت آغازی واکنش دهنده داریم .. نکتهش اینه فقط واکنش دهنده ☺☺☺@negin-78 به نظرشما جواب کدوم درسته همون سؤال شیمی
-
@mahed من الان حلش کردم و جواب شد 12 ضربدر 10 به توان 17 یا همون 1/2 ضدربدر 10 ب توان 18 ... سرعت A دو برابر سرعت واکنشه چون ضریب استوکیومتریش 2 هستش
@negin-78 ولی من چنجا نگاه کردم جواب بنده ومبتکران درسته.. هم چنین چراشما میخاین سرعت واکنشی که ازقانون سرعت بدست اوردین روبرابرنسبت سرعت همرماده تقسیم برضریبش کنید.. شما که سرعت واکنش روازقانون سرعت به دست اوردین و نبایددررابطه قانون سرعتش ضریب قرار داد ..
-
@negin-78 ولی من چنجا نگاه کردم جواب بنده ومبتکران درسته.. هم چنین چراشما میخاین سرعت واکنشی که ازقانون سرعت بدست اوردین روبرابرنسبت سرعت همرماده تقسیم برضریبش کنید.. شما که سرعت واکنش روازقانون سرعت به دست اوردین و نبایددررابطه قانون سرعتش ضریب قرار داد ..
-
@mahed دقیقا من سرعت واکنش رو بدست اوردم ینی سرعت A تقسیم بر ضریب استوکیو متریش حالا من سرعت A رو میخام

@negin-78 ولی سؤال فقط سرعت واکنش رومیخاد نه سرعت ماده A
-
@mahed سوال شمار مولکول های A رو میخاد دیگه ... پس ما باید سرعت A رو داشته باشیم که بعد مولشو حساب کنیم و از روی مولش تعداد مولکولاشو بدست بیاریم ... درسته؟
@negin-78 اینجا سرعت واکنش برابرسرعت ماده Aهسته چون توان ماده Aدررابطه قانون سرعت,یک هسته.. فهمیدین
-
@mahed سوال شمار مولکول های A رو میخاد دیگه ... پس ما باید سرعت A رو داشته باشیم که بعد مولشو حساب کنیم و از روی مولش تعداد مولکولاشو بدست بیاریم ... درسته؟
@negin-78 عکسشو میفرستم
-
@mahed دقیقا من سرعت واکنش رو بدست اوردم ینی سرعت A تقسیم بر ضریب استوکیو متریش حالا من سرعت A رو میخام

@negin-78 بله درست میگید.. ولی چراچنجا اینجور اشتباهی
-
@negin-78 حالا چی شدجواب شمادرسته
-
@negin-78 خوب جواب چیشد
-
@negin-78 یعنی جواب شما
-
@negin-78 خوب ازچن نفردیگه هم بپرسین. بهتره
-
@negin-78 بایدمطمئن شود تاتوکنکوراشتباه حل نشه..