رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟
-
@mahed دقیقا من سرعت واکنش رو بدست اوردم ینی سرعت A تقسیم بر ضریب استوکیو متریش حالا من سرعت A رو میخام

@negin-78 ولی سؤال فقط سرعت واکنش رومیخاد نه سرعت ماده A
-
@mahed سوال شمار مولکول های A رو میخاد دیگه ... پس ما باید سرعت A رو داشته باشیم که بعد مولشو حساب کنیم و از روی مولش تعداد مولکولاشو بدست بیاریم ... درسته؟
@negin-78 اینجا سرعت واکنش برابرسرعت ماده Aهسته چون توان ماده Aدررابطه قانون سرعت,یک هسته.. فهمیدین
-
@mahed سوال شمار مولکول های A رو میخاد دیگه ... پس ما باید سرعت A رو داشته باشیم که بعد مولشو حساب کنیم و از روی مولش تعداد مولکولاشو بدست بیاریم ... درسته؟
@negin-78 عکسشو میفرستم
-
@mahed دقیقا من سرعت واکنش رو بدست اوردم ینی سرعت A تقسیم بر ضریب استوکیو متریش حالا من سرعت A رو میخام

@negin-78 بله درست میگید.. ولی چراچنجا اینجور اشتباهی
-
@negin-78 حالا چی شدجواب شمادرسته
-
@negin-78 خوب جواب چیشد
-
@negin-78 یعنی جواب شما
-
@negin-78 خوب ازچن نفردیگه هم بپرسین. بهتره
-
@negin-78 بایدمطمئن شود تاتوکنکوراشتباه حل نشه..
-
sh_esharif
سؤال۱۴۱روحل کن اگه نفهمیدین بپرسین . پاسخگوسؤاللتتان هستم☺☺☺@mahed در رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟ گفته است:
sh_esharif
سؤال۱۴۱روحل کن اگه نفهمیدین بپرسین . پاسخگوسؤاللتتان هستم☺☺☺ببخشید گزینه درست کدومه؟ میخواستم چک کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مدتی میشه سینتیک نخوندم . ممنون
-
@mahed در رابطه قانون سرعت با سرعت متوسط واکنش دهنده چیست؟ گفته است:
sh_esharif
سؤال۱۴۱روحل کن اگه نفهمیدین بپرسین . پاسخگوسؤاللتتان هستم☺☺☺ببخشید گزینه درست کدومه؟ میخواستم چک کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مدتی میشه سینتیک نخوندم . ممنون
-
sh_esharif
-
sh_esharif
-
@negin-78 ازهمین سایت آلامیپرسم.. وچن نفردیگه جواب روواستون میگم.. ممنون