هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381
نه با گوشیم،کلا ربط به نور و اینجور چیزا نداره
زایع شدم
-
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 شوخی میکنم باهات
مرسی از راهنمایتت بهرحال نور بی تاثیرم نیستش
:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:
-
بچه ها song و مستند انگلیسی با زیرنویس انگلیسی میخواستم
یکی میشناسه سایت خوب یا .... معرفی کنه ؟
مجاز باشه :| -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها song و مستند انگلیسی با زیرنویس انگلیسی میخواستم
یکی میشناسه سایت خوب یا .... معرفی کنه ؟
مجاز باشه :|مستند؟؟
-
@Ata-1381
از فیلم سینمایی خارجی بدم میاد
می بینم میخوام بالا بیارم
مگه تلویزیون پخش کنه و قشنگ باشه :|
مستند علمی منظورمه -
@Ata-1381
واقعا حالم بهم میخوره :|
میگم مگه چی بشه یا افتاب از کدوم ور دربیاد که نگاه کنم یا دنبال کنم :|
چن ساله اینطوری شدم :|
الانم به خاطر کلاس زبان باید چیزای انگلیسی ببینم یا گوش کنمromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381
الانم به خاطر کلاس زبان باید چیزای انگلیسی ببینم یا گوش کنمآخه مگه میشه؟؟؟!!!! بهتره که فیلم خارجی ببینید
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلااااااااام
میشه گفت اگه رابطه عرضی برقرار نیست پس رابطه ی طولی داریم
@دانش-آموزان-آلاءسلام . من اون درس دینی رو هنوز نرسیدم اصلا.
ولی یه جزیی اقای رنجبر اشاره کرد که عرضی یعنی مالکیت تمام و کمال ولی طولی یعنی در طول مالکیت چیزی.
یعنی مالکیت عرضی فقط برای خداست در هر چیزی ولی مالکیت طولی رو توسط انسان مثل پیامبر و امامان و اینا داریم.
این دو تا مستقل از یکدیگه محسوب نمیشن؟ -
@Ata-1381
الانم به خاطر کلاس زبان باید چیزای انگلیسی ببینم یا گوش کنمآخه مگه میشه؟؟؟!!!! بهتره که فیلم خارجی ببینید
-
@Ata-1381
خب مثلا یه فیلم خوبشونو معرفی کنید اگه واقعا هست
هالیوود نیست که
خالیووده :|پیشنهادی ندارم.شما چه ژانری رو دوست دارین؟
-
@Ata-1381
علمیخب برین فیلمای علمی_تخیلی رو تماشا کنین:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@Ata-1381
علمیخب برین فیلمای علمی_تخیلی رو تماشا کنین:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@Ata-1381
خب دقیقا مشکلم اینه :|
نمیشناسم
آهنگ هم لازممه
نمی شناسید ؟خب تو اینترنت سرچ کنین این ژانرو.من که پیشنهادی ندارم.