سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء
-
معرفی دبیران رو بزارین عالیه
یا اینکه مثلا اینکه همایشات مرتبط با هر دبیر رو هم لینک کنین -
به امید روزی که کامپیوتر شریف قبول شم و بتونم به الا کمک کنم:)
-
sohrab سلام آقای ابورذرخانی خسته نباشید
اگر سوالات درسیمونو بتونیم از دبیرای محترم مربوطه به اون درس بپرسیم عالی میشه
مثلا سوال راجع ریاضی از استاد امینی راد یا استاد ثابتی
سوال راجع زیست از استاد امینی راد یا استاد موقاری و ...
و اینکه عذر میخوام آقای ابوذرخانی ، دبیرای زیست و ریاضی و فیزیک این سایت ، که صفر تا صد دروس کنکور۹۸ (نظام جدید رو میگن) عالی و بی نقصه همه چی و من چون مدرسه نمیرم واقعا از هر کلاس بیرون بی نیازم که توان مالیشم ندارم
و واقعا ازشون سپاسگزارم
ولی شیمی آقای صنیعی خیلی داره کند پیش میره و من خیلی توو این درس ضعف دارم
آخه شیمی بعد از زیست درس تخصصی تر ما تجربیاست
ضعف توی این درس(که احتمال میدم بیشتر تجربیا دارن) ما رو از رقبا عقب میندازه
لطفا ایشون یکم سریع تر پیش برن ممنون میشیم
دیگه دیدم ایشون برا یازدهم اصلا شروع نمیکنن شیمیو رفتم سراغ استاد پویان نظر
آخه میخواسم از ایشون ببینم که صفر تا صدهواس همین عرض کردم
ممنون از زحماتتون
و اینکه یه تشکر خیلیییی ویژه دارم از دبیرای محترم، استاد امینی راد زیست و ریاضی و استاد کازرانیان و استاد عزتی و استاد علیمرادی
من درسا رو با این دبیران محترم فهمیدم و تونسم درصدامو بیارم بالا
ازشون ممنونم خیلی زیاد بابت زحماتشون
من درصد فیزیکم تقریبا از یه درصد ناچیز رسید به ۵۰ ۶۰ و همینجور درحال پیشرفته
درصد ریاضیمم فوق العاده پایین بود و الان داره مطلوب میشه
واقعا همش به خاطر تدریسای این استادانه
من جزواتشونو نکته به نکته مینویسم و بارها حل میکنم و لذت میبرم
پایدار و سربلند بمانید
-
sohrab
سلام و وقت شما بخیرحدود دو سال پیش که با آلا آشنا شدم
از انرژی بینهایت مثبت و مخصوصا اون نوشته ثابت آلا که تقدیمبه ساحت مقدس حضرت زهرا بود خیلی زیاد لذت میبردم
از نگاه عوامل و زحمت کشان آلا که اینقدر بزرگ منشانه است و چه قدر ژرف مانند تمام گام هایی که برمیدارند رو برای رضای حق تعالی و تقدیم به بانوی دو عالم کردند واقعا احساس خیلی خاصی در من شکل میگرفت
خیلی دوست دارم که اگر میشه دوباره این نوشته در صفحه ی اول سایت قرار بگیره
چون به ادم یک حس ناب هدیه میشه
که تو تمام تلاشت رو برای خدا انجام بده ، خداوند نعمت و برکت رو تقدیم راهت میکنهمورد دوم در قالب قبلی سایت، امکان نظر دادن زیر هر مجموعه ی اموزشی بود
به نظرم اگر دوباره به این مهم توجه بشه خیلی خوبه چون ویژگی های مثبت قابل توجهی داره
نظرات در مورد درس ، استاد ،سوالاتی که در مورد جلسه ای به خصوص از درس هست همه در زیر آن مجموعه به طور منظم و یکپارچه قرار میگیره و کسی که به مجموعه ای رجوع میکنه خیلی بهتر و سریع تر میتواند از نظرات سازنده استفاده لازم و کافی را ببردبرای اساتید کانال یا راه ارتباطی ای در نظر گرفته بشه و در همان مجموعه و زیر نام استاد در معرض دید قرار بگیره
و شرایطی اعمال بشود از نظر زمان بندی ،و در روز معینی ، سوالاتی که دانش آموزان در مورد مطالب درسی یا رفع اشکال در مورد قسمتی از درس دارند و نتوانستند به پاسخ مناسبی برسند و نظر استاد خیلی حائز اهمیت است و از خود استاد دارند مطرح بشود
با این کار به نظرم سوالات مطرح شده منظم تر به سمع و نظر استاد میرسه و راه پاسخ گویی خیلی بهتر میشه
ارزوی موفقیت و سربلندی و تندرستی برای تک تک عوامل و مجموعه ی آلا را دارم. -
M.an سلام اگه بتونیم سوالامونو از استادا بپرسیم خیلی خوب میشه واینکه الا مشاور داشته باشه ازش کمک بخوایم توی برنامه های درسیمون .هر درسیو بخوایم با هراستادی راحت بتونیم بیاریمش پیدا کردن درس و استاد مربوط به اون درس یه خورده سخته
-
Dr_MaedehPirooz
aida79
سلام
وقتی کنکورم تموم شده بود(تیر ماه 1397)
این ایده برای رفع اشکال در ذهن من بود
و چند ماهی هم میشه که تایپک غول فیزیک رو ایجاد کردم(از مرداد ماه) و میتونم ادعا کنم که هیچ سوال درسی بدون پاسخ نمونده (سوالاتی که تکراری نباشند )و قبلا هم گفتم این کاری بوده که میتونستم کنم پس باید اجرا میکردم و منتی در کار نیستمیدونم کادر الا خیلی زحمت میکشن و هر از گاهی هم با مدیر انجمنمون M.an در مورد بهتر شدن انجمن و دونات ها حرف میزنم
همچنین دوست داشتم انجمن نقشش توی موفقیت بچه ها بیشتر باشه و مانند تدریس های دبیران الا که زبان زد هستند فروم الا هم همون قدر مشهور باشه در بین کنکوری ها
مثلا ما سال قبل رتبه تک رقمی داشتیم از الا ! ولی به فروم نمیومدن و عضو نبودن (یعنی فقط از فیلم ها استفاده میکردند) چون اصلا مهم ترین کاری که الا کرده همین فیلمای بینظیرشه
ولی ممکنه اساتید الا وقت کافی برای رفع اشکال رو نداشته باشند یا هرچی ! ولی میشه مثلا اون رتبه های زیر 500 رو که به الا اومده بودند و در اخر کنکورکه میان از الا تشکر کنند رو باهاشون حرف زد بهشون گفت که رتبه برتر عزیز مثلا بیا توی درس شیمی برای بچه ها رفع اشکال کن
ممکنه وقت نکنن اون ها(میدونم درسای دانشگاه خیلی زیاده) ولی خوب حتما ادمایی پیدا میشن و تقسیم کار صورت میگیره بین همیار ها (و همیار های باسوادتری پیدا میکنیم و مثلا من با رتبه 1550 شاید دیگه صلاحیت همیار فیزیک شدن رو نداشته باشم ولی عوضش
درسته من این جا نیستم ولی سطح علمی انجمن دیگه فوق العادست)در ضمن این رو هم اقرار میکنم که فردی که تدریسی رو انجام میده همون فرد بهترین فرد برای رفع اشکال گفته های خودشه (یعنی خود دبیران الا) ولی
شاید بهتره منطقی نگاه کنیم ....در اخر همچنان دوست دارم دبیرای الا این جا هم بیان و تدریس هاشونو بهتر به دانش اموزاشون منتقل کنن اگه عملی باشه
مخصوصاکه میدونید ولی باز هم میگم : دبیران الا بی نظیرند ((من در تبریز کنکور دادم و اساتید خیلی خوبی داشت ولی الا بهترین بود ))
دست کسایی که الا رو تاسیس کردند تا تدریس های بینظیر و مفهومی به دست کل کنکوری ها برسه رو به واقعا باید بوسیدعزیزان دقت کنند که هر نظری دارین که بتونیم انجمن یا خود الا رو بهتر کنیم بیان کنید درسته زحمت میشه برای کادر الا ولی حداقل نظراتتون این جا میمونه تا وقتی که اولویت های دیگه اجرا بشه و بعد اگه اونا تونستند به نظرات ما هم نگاه میکنن
پیش به سوی بهتر شدن
غول فیزیک باشید
امین نجف زاده -
خواهشن دست بهش نزنین همین خوبه ....عاللییییی
نمیدونم یه وقت فشار به سرورمیاد بعد پدرمون تو دانلود در میاد ...یا نمیدونم فیلما سر وقت اپلود نشه -
سلام و خسته نباشید
اگه بشه برای فیلم های نظام قدیم مشخص بشه که آیا اون درس کامل هست یا نه؟ مثلا 0 تا 100 ریاضی آقای محمدرضا حسینی فرد کامل نیست و کامل نخواهد شد. یا 0تا 100 فیزیک آقای طلوعی چند قسمت از فیلم ها نیست. کاش این اطلاعاتو بدید که دائم دنبالشون نگردیم.
بسیار سپاسگزارم از کار بزرگی که دارید انجام میدید. -
sohrab در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
نهایی
به دروس دانش اموزان انسانی بیشتر توجه بشه!
خیلی بچه های انسانی همیشه کم توجه بودن!
همین وبقیه امکانت سایت عالیه -
سلام و خسته نباشید.خیلی وقته اینجا سوت و کور مونده ولی من یه پیشنهاد دارم و البته ممکنه قبلا هم پیشنهادش کرده باشن!!
اینکه برای هر استاد یه بخش نظر سنجی وجود داشته باشه تا بر اساس اون تصمسم بشه گرفت که فیلمهای کدوم استاد رو دانلود کنیم !! -
سلام سایت الا واقعا خوبه ولی کاش این امکان رو داشت که بتونیم بعضی سوالات مون رو از استادان بپرسیم
-
سلام خسته نباشید.ی بخشی باشه که کل فیلم های مربوط به یک دوره را کامل دانلود کرد (مثلا zip باشه)که کار راحت تر بشه برای دانلود.یا مثلا هر ده قسمت ده قسمت به صورت Zip قرار بگیره