Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. انتقادات ، پیشنهادات
  3. طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
HAKOOH
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟ ذاتا نفهمیدم چی به چیه.... @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای

طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتقادات ، پیشنهادات
73 دیدگاه‌ها 43 کاربران 26.8k بازدیدها 40 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M.anM M.an

Mobin 7
    می تونید از پروفایلتون غیرفعال کنید

Mobin 7M آفلاین
    Mobin 7M آفلاین
    Mobin 7
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

M.an در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:

Mobin 7
    می تونید از پروفایلتون غیرفعال کنید

کردم ولی تغییری نکرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Mobin 7M آفلاین
      Mobin 7M آفلاین
      Mobin 7
      دانش آموزان آلاء

نمیدونم جای دیگه گفتم یا نه

ولی اگه خواستین برای سال بعد هم فیلم ضبط کنید یکم سرعت کار رو بیشتر کنین تا بچه ها بتونن استفاده کنن

تا الان اساتید باید حداقل نصف مباحث رو درس میدادن

ولی همین مجموعه برای سال بعد هم کافی و کامله

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • VezraV آفلاین
        VezraV آفلاین
        Vezra
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده

یه پیشنهاد دارم
        یکم ظاهر تغییر پیدا کنه تاپیکای اضافی پاک شه و
        مثلا اینجوری نباشه که همه نظرات و سوالا پشت سر هم باشه مثلا تاپیک دیفرانسیل با اقای ثابتی فقط اگر کسی نظری درباره فیلم داره یا ریز مطالب رو نوشته نظر بذاره....
        و فقط یه تاپیک برای سوالات دیفرانسیل باشه (چون داریم میبینیم که چندتا تاپیک برای سوال ریاضی دیفرانسیل هست و درسای دیگه)
        وتو اون تاپیک سوالات دیفرانسیل بصورت پست پست باشه و نظرات بصورت کامنت برای اون پست باشه .....اینجوری نباشه که مثلا من یه سوال بذارم بعدش یه عده نظر درباره یه مسئله دیگه بذارن بعد از 10 تا نظر بعدش یکی جواب سوال منو داده باشه.....پست هرشخصی توی تاپیک مربوطه مرتب و منظم مشخص باشه بعد هرکس جواب سوال مارو خواست بده یا نظری درمورد سوال ما داشت بصورت کامنت فقط برای پست ما ارسال بشه نه کلا برای اون تاپیک..
        اینطوری در وقت صرفه جویی میشه و دیگه دانش اموزا خیلی وسوسه نمیشن حرفای بقیه رو هم بخونن!!
        خلاصه ظاهرش یکم مثل شبکه های اجتماعی بشه مثل توییتر یا فیسبوک اینا

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • parastouP آفلاین
          parastouP آفلاین
          parastou

ی گروهی تشکیل بدن کسایی که میخوان مدرسان پاسخگو سوالاتشون باشن در ان گروه شرکت کنن.در ضمن این گروه باید هزینه ورودی ماه به ماه داشته باشه.مثلا15تومن.هرکس میخواد مدرسان پاسخگو باشن ماهی 15تومن به حساب الا بریزن.
          کمک مالی به الا هم حساب میشه!!

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • zeiinabZ آفلاین
            zeiinabZ آفلاین
            zeiinab
            دانش آموزان آلاء

اول ازهمه ازآلا واقعا ممنونم که اینقدردلسوزانه به فکرماست وواقعاچیزی کم نداره.فقط به نظرمن اگه هراستادی بیاد یه گروه که هرکسی هزینه براش پرداخت کنه برای دانش اموزانش تشکیل بده وبهشون کتابی معرفی کنه ودرپایان هرجلسه ازتدریسش براش تکلیف معین کنه مثل کلاس حضوری خیلی خوب میشه اینطوری هممون یه منبع داریم واگرم سوالی داشتیم یاباهم یاااگه نتونسیم استادبرامون حل کنن واینطوری زحمات استادان درهردرس خیلی بهترجواب میده .البته آلا به همین صورت هم عالیه:star: :v:

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • I ireh4505yahoo.com

پیشنهاد من
              منو کناری برای سایت
              آزمون های انلاین برای درس ها
              اموزش زبان انگلیسی برای کنکور زبان لازم نیس تصویری باشه هرچی ازمون می توانید برگزار کنید یا ترجمه متن
              سیستم امتیاز دهی
              لینک دانلود برای دانلود همه لینک ها در یک صفحه برای هر درس
              پشتیبان انلاین برای پاسخگویی سوالات فنی
              ;کلاس های انلاین
              دوربین شما

lovegod8094L آفلاین
              lovegod8094L آفلاین
              lovegod8094
              دانش آموزان آلاء

سلام کسی جزوه فصل یک ریاضی دهم رو داره اگ دارین بفرستین لطفا

دنیا همه هیچ است واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ باهیچ مپیچ

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ب آفلاین
                ب آفلاین
                بنده ی خدا

administrators ادمین هنوز میشه پیشنهاد داد؟؟
                امکان داره دسترسی به پستهای جدید در هر بخش به طور مجزا فعال بشه؟
                ینی یه آیکونی مثل این ساعته فقط تازه های بخش دروس رو نشون بده مثلا ( بعد از وارد شدن به بخش مربوطه )
                سپاس:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • sohrabS sohrab

سلام

سوال: سایت جدید آلاء چه امکاناتی داشته باشد و چه شکلی باشد ؟

دوستان عزیز اگر پیشنهادی برای سایت جدید آلاء دارید اینجا بنویسید، انجمن آلاء تقریبا نهایی شده و فقط داریم اشکالات احتمالی آن را برطرف می کنیم ولی سایت آلاء یعنی SanatiSharif.ir در حال تغییر اساسی هست.
                  هر نظر یا پیشنهادی در موردش دارید اینجا بنویسید.

A آفلاین
                  A آفلاین
                  Ahmad24564

سلام لطفا امکان دانلود فیلم های هی هر درس رابه صورت گروهی اجاد کنید یعنی مثلا بتونیم 10قسمت اول زیست یازدهم آقای موقاری رو یکجا دانلود کرد وهمینطور 10 قسمت های بعدی. ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • sohrabS sohrab

سلام

دوستان عزیز اگر پیشنهادی برای سایت جدید آلاء دارید اینجا بنویسید، انجمن آلاء تقریبا نهایی شده و فقط داریم اشکالات احتمالی آن را برطرف می کنیم ولی سایت آلاء یعنی SanatiSharif.ir در حال تغییر اساسی هست.

A آفلاین
                    A آفلاین
                    Ahmad24564

sohrab در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:

سلام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • MOHAMMAD80M آفلاین
                      MOHAMMAD80M آفلاین
                      MOHAMMAD80

با سلام خدمت مجریان عدالت اموزشی کشور
                      اگه امکانش هست اسلایدر عکس رو کوچکتر کنید به زیبایی سایت کمک میکنه
                      و اینکه اگ امکانش هست قبلا از دیدن فیلم مثه اپارت و یوتیوب بشه ی پیش نمایش از فیلم ها دید
                      بنظر میاد تو طراحی های جدید معمولا ای نماد رو پایین فوتر قرار میدن و پیج اینستا گرام و کانال رو هم همینطور (زیبایی سایت افزایش میده)

جنبشی نیست در این خاموشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • MOHAMMAD80M آفلاین
                        MOHAMMAD80M آفلاین
                        MOHAMMAD80

یه چیز دیگه اینکه ی قسمت بزارین تحت عنوان معرفی ما ینی خودتونو معرفی کنید که جداباشه

جنبشی نیست در این خاموشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • MOHAMMAD80M آفلاین
                          MOHAMMAD80M آفلاین
                          MOHAMMAD80

معرفی دبیران رو بزارین عالیه
                          یا اینکه مثلا اینکه همایشات مرتبط با هر دبیر رو هم لینک کنین

جنبشی نیست در این خاموشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • MOHAMMAD80M آفلاین
                            MOHAMMAD80M آفلاین
                            MOHAMMAD80

به امید روزی که کامپیوتر شریف قبول شم و بتونم به الا کمک کنم:)

جنبشی نیست در این خاموشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • sohrabS sohrab

امکانی در سایت باشد که فیلم های مشابه را مشخص کند
                              در توضیحات فیلم مشخص شود که هر موضوع از چه دقیقه ای آغاز می شود ( در حد امکان )
                              امکان مقایسه خود با بچه های دبیرستان موجود باشد
                              کسی باشد که به مباحث مسلط باشد و در هر زمان توصیه کند کدام فیلم برای ما مفید هست

Dr_MaedehPiroozD آفلاین
                              Dr_MaedehPiroozD آفلاین
                              Dr_MaedehPirooz
                              دانش آموزان آلاء

sohrab سلام آقای ابورذرخانی خسته نباشید
                              اگر سوالات درسیمونو بتونیم از دبیرای محترم مربوطه به اون درس بپرسیم عالی میشه
                              مثلا سوال راجع ریاضی از استاد امینی راد یا استاد ثابتی
                              سوال راجع زیست از استاد امینی راد یا استاد موقاری و ...
                              و اینکه عذر میخوام آقای ابوذرخانی ، دبیرای زیست و ریاضی و فیزیک این سایت ، که صفر تا صد دروس کنکور۹۸ (نظام جدید رو میگن) عالی و بی نقصه همه چی و من چون مدرسه نمیرم واقعا از هر کلاس بیرون بی نیازم که توان مالیشم ندارم
                              و واقعا ازشون سپاسگزارم
                              ولی شیمی آقای صنیعی خیلی داره کند پیش میره و من خیلی توو این درس ضعف دارم
                              آخه شیمی بعد از زیست درس تخصصی تر ما تجربیاست
                              ضعف توی این درس(که احتمال میدم بیشتر تجربیا دارن) ما رو از رقبا عقب میندازه
                              لطفا ایشون یکم سریع تر پیش برن ممنون میشیم
                              دیگه دیدم ایشون برا یازدهم اصلا شروع نمیکنن شیمیو رفتم سراغ استاد پویان نظر
                              آخه میخواسم از ایشون ببینم که صفر تا صدهواس همین عرض کردم
                              ممنون از زحماتتون
                              و اینکه یه تشکر خیلیییی ویژه دارم از دبیرای محترم، استاد امینی راد زیست و ریاضی و استاد کازرانیان و استاد عزتی و استاد علیمرادی
                              من درسا رو با این دبیران محترم فهمیدم و تونسم درصدامو بیارم بالا
                              ازشون ممنونم خیلی زیاد بابت زحماتشون
                              من درصد فیزیکم تقریبا از یه درصد ناچیز رسید به ۵۰ ۶۰ و همینجور درحال پیشرفته
                              درصد ریاضیمم فوق العاده پایین بود و الان داره مطلوب میشه
                              واقعا همش به خاطر تدریسای این استادانه
                              من جزواتشونو نکته به نکته مینویسم و بارها حل میکنم و لذت میبرم
                              پایدار و سربلند بمانید
                              ☺

به آرزوهام میرسم🏃‍♀️
                              نه فورا 🤘
                              ولی حتما💪

ShameS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • E elaheh

sohrab منظورم اینه که توی صفحه اول سایت یه قسمت باشه که مطالب جدید اعضا و یا مطالب جدید سایت رو بشه دید و انتخاب کرد تو صفحه شخصی اون بالا نیان و اینکه دسته بندی ها طوری باشه که خودمون انتخاب کنیم از این به بعد کدوم موضوع برامون بیاد مثلا بخوایم فقط از چند درس که پست جدید گذاشته میشه برامون بیاد بعد اینکه یه سری از موضوعات تکرارین و هر روز فقط بروز میشن یعنی مطلب جدیدی ندارند همون موضوع روز قبل و قبل ترند و من میخوام این ها برای من نیاد نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه !این گزینه ای رو که گفتین از کجا می تونم انتخاب کنم تا حالا امتحان نکردم یعنی هنوز کامل با سایت آشنا نشدم

K آفلاین
                                K آفلاین
                                kian94
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط kian94 انجام شده

sohrab
                                سلام و وقت شما بخیر

◽حدود دو سال پیش که با آلا آشنا شدم
                                از انرژی بینهایت مثبت و مخصوصا اون نوشته ثابت آلا که تقدیمبه ساحت مقدس حضرت زهرا بود خیلی زیاد لذت میبردم
                                از نگاه عوامل و زحمت کشان آلا که اینقدر بزرگ منشانه است و چه قدر ژرف مانند تمام گام هایی که برمیدارند رو برای رضای حق تعالی و تقدیم به بانوی دو عالم کردند واقعا احساس خیلی خاصی در من شکل میگرفت
                                خیلی دوست دارم که اگر میشه دوباره این نوشته در صفحه ی اول سایت قرار بگیره
                                چون به ادم یک حس ناب هدیه میشه
                                که تو تمام تلاشت رو برای خدا انجام بده ، خداوند نعمت و برکت رو تقدیم راهت میکنه

◽◽مورد دوم در قالب قبلی سایت، امکان نظر دادن زیر هر مجموعه ی اموزشی بود
                                به نظرم اگر دوباره به این مهم توجه بشه خیلی خوبه چون ویژگی های مثبت قابل توجهی داره
                                نظرات در مورد درس ، استاد ،سوالاتی که در مورد جلسه ای به خصوص از درس هست همه در زیر آن مجموعه به طور منظم و یکپارچه قرار میگیره و کسی که به مجموعه ای رجوع میکنه خیلی بهتر و سریع تر میتواند از نظرات سازنده استفاده لازم و کافی را ببرد

◽◽◽برای اساتید کانال یا راه ارتباطی ای در نظر گرفته بشه و در همان مجموعه و زیر نام استاد در معرض دید قرار بگیره
                                و شرایطی اعمال بشود از نظر زمان بندی ،و در روز معینی ، سوالاتی که دانش آموزان در مورد مطالب درسی یا رفع اشکال در مورد قسمتی از درس دارند و نتوانستند به پاسخ مناسبی برسند و نظر استاد خیلی حائز اهمیت است و از خود استاد دارند مطرح بشود
                                با این کار به نظرم سوالات مطرح شده منظم تر به سمع و نظر استاد میرسه و راه پاسخ گویی خیلی بهتر میشه
                                ارزوی موفقیت و سربلندی و تندرستی برای تک تک عوامل و مجموعه ی آلا را دارم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • M.anM M.an

پیشنهاد من برا سایت جدید
                                  یه قسمت باشه که هرکی دلش خواست عضو بشه و یه هزینه ای رو پرداخت کنه
                                  و اونجا بتونه هر فیلمی رو که دانلود کرده علامت بزنه
                                  یا علامت بزنه که دیده
                                  یا یه توضیحی فقط برا خودش برا اون فیلم بنویسه
                                  و این تغییرات فقط برا خودش باشه
                                  و کلی کارای دیگه

aida79A آفلاین
                                  aida79A آفلاین
                                  aida79
                                  دانش آموزان آلاء

@M-an سلام اگه بتونیم سوالامونو از استادا بپرسیم خیلی خوب میشه واینکه الا مشاور داشته باشه ازش کمک بخوایم توی برنامه های درسیمون .هر درسیو بخوایم با هراستادی راحت بتونیم بیاریمش پیدا کردن درس و استاد مربوط به اون درس یه خورده سخته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Dr_MaedehPiroozD Dr_MaedehPirooz

sohrab سلام آقای ابورذرخانی خسته نباشید
                                    اگر سوالات درسیمونو بتونیم از دبیرای محترم مربوطه به اون درس بپرسیم عالی میشه
                                    مثلا سوال راجع ریاضی از استاد امینی راد یا استاد ثابتی
                                    سوال راجع زیست از استاد امینی راد یا استاد موقاری و ...
                                    و اینکه عذر میخوام آقای ابوذرخانی ، دبیرای زیست و ریاضی و فیزیک این سایت ، که صفر تا صد دروس کنکور۹۸ (نظام جدید رو میگن) عالی و بی نقصه همه چی و من چون مدرسه نمیرم واقعا از هر کلاس بیرون بی نیازم که توان مالیشم ندارم
                                    و واقعا ازشون سپاسگزارم
                                    ولی شیمی آقای صنیعی خیلی داره کند پیش میره و من خیلی توو این درس ضعف دارم
                                    آخه شیمی بعد از زیست درس تخصصی تر ما تجربیاست
                                    ضعف توی این درس(که احتمال میدم بیشتر تجربیا دارن) ما رو از رقبا عقب میندازه
                                    لطفا ایشون یکم سریع تر پیش برن ممنون میشیم
                                    دیگه دیدم ایشون برا یازدهم اصلا شروع نمیکنن شیمیو رفتم سراغ استاد پویان نظر
                                    آخه میخواسم از ایشون ببینم که صفر تا صدهواس همین عرض کردم
                                    ممنون از زحماتتون
                                    و اینکه یه تشکر خیلیییی ویژه دارم از دبیرای محترم، استاد امینی راد زیست و ریاضی و استاد کازرانیان و استاد عزتی و استاد علیمرادی
                                    من درسا رو با این دبیران محترم فهمیدم و تونسم درصدامو بیارم بالا
                                    ازشون ممنونم خیلی زیاد بابت زحماتشون
                                    من درصد فیزیکم تقریبا از یه درصد ناچیز رسید به ۵۰ ۶۰ و همینجور درحال پیشرفته
                                    درصد ریاضیمم فوق العاده پایین بود و الان داره مطلوب میشه
                                    واقعا همش به خاطر تدریسای این استادانه
                                    من جزواتشونو نکته به نکته مینویسم و بارها حل میکنم و لذت میبرم
                                    پایدار و سربلند بمانید
                                    ☺

ShameS آفلاین
                                    ShameS آفلاین
                                    Shame
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Shame انجام شده

Dr_MaedehPirooz
                                    aida79
                                    سلام
                                    وقتی کنکورم تموم شده بود(تیر ماه 1397)
                                    این ایده برای رفع اشکال در ذهن من بود
                                    و چند ماهی هم میشه که تایپک غول فیزیک رو ایجاد کردم(از مرداد ماه) و میتونم ادعا کنم که هیچ سوال درسی بدون پاسخ نمونده (سوالاتی که تکراری نباشند )و قبلا هم گفتم این کاری بوده که میتونستم کنم پس باید اجرا میکردم و منتی در کار نیست

میدونم کادر الا خیلی زحمت میکشن و هر از گاهی هم با مدیر انجمنمون @M-an در مورد بهتر شدن انجمن و دونات ها حرف میزنم

همچنین دوست داشتم انجمن نقشش توی موفقیت بچه ها بیشتر باشه و مانند تدریس های دبیران الا که زبان زد هستند فروم الا هم همون قدر مشهور باشه در بین کنکوری ها
                                    مثلا ما سال قبل رتبه تک رقمی داشتیم از الا ! ولی به فروم نمیومدن و عضو نبودن (یعنی فقط از فیلم ها استفاده میکردند) چون اصلا مهم ترین کاری که الا کرده همین فیلمای بینظیرشه
                                    ولی ممکنه اساتید الا وقت کافی برای رفع اشکال رو نداشته باشند یا هرچی ! ولی میشه مثلا اون رتبه های زیر 500 رو که به الا اومده بودند و در اخر کنکورکه میان از الا تشکر کنند رو باهاشون حرف زد بهشون گفت که رتبه برتر عزیز مثلا بیا توی درس شیمی برای بچه ها رفع اشکال کن
                                    ممکنه وقت نکنن اون ها(میدونم درسای دانشگاه خیلی زیاده) ولی خوب حتما ادمایی پیدا میشن و تقسیم کار صورت میگیره بین همیار ها (و همیار های باسوادتری پیدا میکنیم و مثلا من با رتبه 1550 شاید دیگه صلاحیت همیار فیزیک شدن رو نداشته باشم ولی عوضش
                                    درسته من این جا نیستم ولی سطح علمی انجمن دیگه فوق العادست)

در ضمن این رو هم اقرار میکنم که فردی که تدریسی رو انجام میده همون فرد بهترین فرد برای رفع اشکال گفته های خودشه (یعنی خود دبیران الا) ولی
                                    شاید بهتره منطقی نگاه کنیم ....

در اخر همچنان دوست دارم دبیرای الا این جا هم بیان و تدریس هاشونو بهتر به دانش اموزاشون منتقل کنن اگه عملی باشه
                                    مخصوصاکه میدونید ولی باز هم میگم : دبیران الا بی نظیرند ((من در تبریز کنکور دادم و اساتید خیلی خوبی داشت ولی الا بهترین بود ))
                                    دست کسایی که الا رو تاسیس کردند تا تدریس های بینظیر و مفهومی به دست کل کنکوری ها برسه رو به واقعا باید بوسید

عزیزان دقت کنند که هر نظری دارین که بتونیم انجمن یا خود الا رو بهتر کنیم بیان کنید درسته زحمت میشه برای کادر الا ولی حداقل نظراتتون این جا میمونه تا وقتی که اولویت های دیگه اجرا بشه و بعد اگه اونا تونستند به نظرات ما هم نگاه میکنن

پیش به سوی بهتر شدن
                                    غول فیزیک باشید
                                    امین نجف زاده

هیچ کس کامل نیست حتی خود تو

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • MohsenkarbasianM آفلاین
                                      MohsenkarbasianM آفلاین
                                      Mohsenkarbasian

خواهشن دست بهش نزنین همین خوبه ....عاللییییی😚😚😁😁😁
                                      نمیدونم یه وقت فشار به سرور‌میاد بعد پدرمون تو دانلود در میاد ...یا نمیدونم فیلما سر وقت اپلود نشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • صوفیص آفلاین
                                        صوفیص آفلاین
                                        صوفی

سلام
                                        تو قسمت مشخصات، واسه رشته هم یه فیلد بذارید لطفا
                                        و اینکه نمیشه موقع تگ کردن یه لیست شخصی از اکانتا هم باز شه ؟! ینی دستی کم و زیادش کنیم
                                        sohrab

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • MavenM آفلاین
                                          MavenM آفلاین
                                          Maven

سلام و خسته نباشید
                                          اگه بشه برای فیلم های نظام قدیم مشخص بشه که آیا اون درس کامل هست یا نه؟ مثلا 0 تا 100 ریاضی آقای محمدرضا حسینی فرد کامل نیست و کامل نخواهد شد. یا 0تا 100 فیزیک آقای طلوعی چند قسمت از فیلم ها نیست. کاش این اطلاعاتو بدید که دائم دنبالشون نگردیم.
                                          بسیار سپاسگزارم از کار بزرگی که دارید انجام میدید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه