طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء
-
پیشنهاد من برا سایت جدید
یه قسمت باشه که هرکی دلش خواست عضو بشه و یه هزینه ای رو پرداخت کنه
و اونجا بتونه هر فیلمی رو که دانلود کرده علامت بزنه
یا علامت بزنه که دیده
یا یه توضیحی فقط برا خودش برا اون فیلم بنویسه
و این تغییرات فقط برا خودش باشه
و کلی کارای دیگه -
سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
.3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
موفق باشین... -
سلام ... اولش یه معذرت خواهی که تو این مدت نتونستیم کاری کنیم برا آلاء...ایشالله آلاء حالا حالا هستش و خبر خوشحال کننده ای برامون...
1-راستش اقا سهراب به نظرم من ...بیا کلا این کیفیت Hd ابتدا بردارین...چون بعید میدونم که کسی دانلود کنه....هزینه ی اضافی شاید رو آلاء داشته باشه...
.3-فیلم های قدیمی رو هم که برای سال 92 هستش رو هم فک نکنم کسی دنبال کنه...اونم زحمتشو بکشین...تا یکم آپلود سنتر آلاء فضا باز شه براش...
4-خلاصه هرکاری که کمترین زحمت و خرج رو براتون داشته باشه...
موفق باشین... -
roz
میدونم..ولی خب اگه convert کردش..حجمش بیاد پایین...فضا کمتر از اپلود سنتر اشغال بشه...
ولی خوب به نظرت میاد استفاده میکنن از کیفیت Hd...!!! -
سلام سایت عالی واقعا خوبه
ولی ای کاش از قبل مشخص بشه که چه فیلم هایی و چه درس هایی در چه روزی روی سایت قرار میگیره
مثلا شیمی دوشنبه سه شنبه
یا......
لطفا بچه های مدرسه رو با ما هماهنگ کنید از جهت شرکت در ازمون ازمایشی یعنی به ما بگید بچه های الا کدوم ازمون ازمایشی شرکت میکنن یا ما هم شرکت کنیم
به نظر من کانال تلگرام برای اطلاع رسانی خیلی خوبه
در ضمن ایا دبیراتون طبق منابع کنکور ازمایشی تدریس میکنن یا خیر؟این مورد ها هم اطلاع رسانی کنید
-
این اعلامیه انجمن خیلی رو مخه
هر تاپیکی که وا میکنی اگه پست جدیدی براش بیاد اعلام میکنه
اینو بردارین -
این اعلامیه انجمن خیلی رو مخه
هر تاپیکی که وا میکنی اگه پست جدیدی براش بیاد اعلام میکنه
اینو بردارین -
سلام خسته نباشيد...
بنظرم يچي مثل فالو باشه براي هر درس كه اگه فيلم جديد اومد برا اونايي كه فالو كردن نوتفيكشن بره (البته تو كانال ميزنيد)
و اينكه هركسي كه مي خواد فيلم هارو دانلود كنه عضو سايت بشه و يه مبلغي پرداخت كنه!
يه برنامه مشخص اومدن فيلم هاي هر درس تو سايت باشه! -
چند تا پیشنهاد خودم بدم:
- دانش آموزان بتونن یک درس رو دنبال کنند و هر وقت فیلم یا جزوه ای برای درس اومد، براشون نوتیفیکشن بره و اگه آنلاین نبودند براشون ایمیل یا پیامک بشه
( بتونند این امکان ایمیل و پیامک رو تو تنظیمات اکانت خود غیر فعال/ فعال کنند ) - برنامه ی بروزرسانی فیلم ها تو سایت قرار بگیره تا آلایی ها راحت بتونند متوجه بشن که چه روزی قراره چه فیلمی بیاد.
- یه جست و جوی خوب هم به سایت اضافه بشه ( فیلم و جزوه )
sohrab در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
چند تا پیشنهاد خودم بدم:
- دانش آموزان بتونن یک درس رو دنبال کنند و هر وقت فیلم یا جزوه ای برای درس اومد، براشون نوتیفیکشن بره و اگه آنلاین نبودند براشون ایمیل یا پیامک بشه
( بتونند این امکان ایمیل و پیامک رو تو تنظیمات اکانت خود غیر فعال/ فعال کنند ) - برنامه ی بروزرسانی فیلم ها تو سایت قرار بگیره تا آلایی ها راحت بتونند متوجه بشن که چه روزی قراره چه فیلمی بیاد.
- یه جست و جوی خوب هم به سایت اضافه بشه ( فیلم و جزوه )
این سه تا
عالیهههههههههههههههههههههههههههه
-
سلام خسته نباشید
میشه خواهش کنم ارم صنعتی شریفوکمرنگ تربزنیدروی جزوه ها .متوجه ام که به این خاطرقرارمیدین که سواستفاده نشه امااگرکمرنگ ترمیبودماراحتترمیخوندیم جزواتوگاهی اوقات نوشته هامعلوم نیست.ممنونم اززحماتی که میکشیدفااطمه در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
سلام خسته نباشید
میشه خواهش کنم ارم صنعتی شریفوکمرنگ تربزنیدروی جزوه ها .متوجه ام که به این خاطرقرارمیدین که سواستفاده نشه امااگرکمرنگ ترمیبودماراحتترمیخوندیم جزواتوگاهی اوقات نوشته هامعلوم نیست.ممنونم اززحماتی که میکشید -
سلام ممنون از زحمتتاتون...فقط اگ بشه ی جایی باشع ک معلوم کنه چ روزایی قراره چه فیلمایی بیاد عالی میشه...
ممنون بازم -
درود خسته نباشید به همه زحمت کشان آلا : )
میخواستم بگم که آلا همه چیش عالیه!فقط اگه بشه طرح درس هر دبیر مشخص شه خیلی خوب میشه! -
این صفحه من ک کامل سفید شده ینی از تعغیراته خخخ بابا ایول منم میگم حتما نت ضعیفه رنگ بندیشو نمیاره خخخ
-
M.an در طوفان فکری در مورد سایت جدید آلاء گفته است:
Mobin 7
می تونید از پروفایلتون غیرفعال کنیدکردم ولی تغییری نکرد
-
نمیدونم جای دیگه گفتم یا نه
ولی اگه خواستین برای سال بعد هم فیلم ضبط کنید یکم سرعت کار رو بیشتر کنین تا بچه ها بتونن استفاده کنن
تا الان اساتید باید حداقل نصف مباحث رو درس میدادن
ولی همین مجموعه برای سال بعد هم کافی و کامله
-
یه پیشنهاد دارم
یکم ظاهر تغییر پیدا کنه تاپیکای اضافی پاک شه و
مثلا اینجوری نباشه که همه نظرات و سوالا پشت سر هم باشه مثلا تاپیک دیفرانسیل با اقای ثابتی فقط اگر کسی نظری درباره فیلم داره یا ریز مطالب رو نوشته نظر بذاره....
و فقط یه تاپیک برای سوالات دیفرانسیل باشه (چون داریم میبینیم که چندتا تاپیک برای سوال ریاضی دیفرانسیل هست و درسای دیگه)
وتو اون تاپیک سوالات دیفرانسیل بصورت پست پست باشه و نظرات بصورت کامنت برای اون پست باشه .....اینجوری نباشه که مثلا من یه سوال بذارم بعدش یه عده نظر درباره یه مسئله دیگه بذارن بعد از 10 تا نظر بعدش یکی جواب سوال منو داده باشه.....پست هرشخصی توی تاپیک مربوطه مرتب و منظم مشخص باشه بعد هرکس جواب سوال مارو خواست بده یا نظری درمورد سوال ما داشت بصورت کامنت فقط برای پست ما ارسال بشه نه کلا برای اون تاپیک..
اینطوری در وقت صرفه جویی میشه و دیگه دانش اموزا خیلی وسوسه نمیشن حرفای بقیه رو هم بخونن!!
خلاصه ظاهرش یکم مثل شبکه های اجتماعی بشه مثل توییتر یا فیسبوک اینا -
ی گروهی تشکیل بدن کسایی که میخوان مدرسان پاسخگو سوالاتشون باشن در ان گروه شرکت کنن.در ضمن این گروه باید هزینه ورودی ماه به ماه داشته باشه.مثلا15تومن.هرکس میخواد مدرسان پاسخگو باشن ماهی 15تومن به حساب الا بریزن.
کمک مالی به الا هم حساب میشه!! -
اول ازهمه ازآلا واقعا ممنونم که اینقدردلسوزانه به فکرماست وواقعاچیزی کم نداره.فقط به نظرمن اگه هراستادی بیاد یه گروه که هرکسی هزینه براش پرداخت کنه برای دانش اموزانش تشکیل بده وبهشون کتابی معرفی کنه ودرپایان هرجلسه ازتدریسش براش تکلیف معین کنه مثل کلاس حضوری خیلی خوب میشه اینطوری هممون یه منبع داریم واگرم سوالی داشتیم یاباهم یاااگه نتونسیم استادبرامون حل کنن واینطوری زحمات استادان درهردرس خیلی بهترجواب میده .البته آلا به همین صورت هم عالیه