هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یه سوال.آیا همه دروس(عمومی و اختصاصی)هر روز باید خوند؟یعنی مثلا هر ورز باید زیست،ریاضی،فیزیک... رو خوند؟
-
یه سوال.آیا همه دروس(عمومی و اختصاصی)هر روز باید خوند؟یعنی مثلا هر ورز باید زیست،ریاضی،فیزیک... رو خوند؟
-
-
@گل-آبی
ببین هرچقدر زیاد تست بزنی خوبه..
باید روزی بیشتر از 100تا تست بزنی..
بخواهی هم نمیتونی همه تست های کتاب تست بزنی..
یک درمیان یا ضریب 3بزن تا ب مبحث مسلط بشس -
@parastooo خب میدونی چیه؟؟
الان مثلا من ضریب 3 زدم. خب؟
چنتا امروز بزنم؟؟ چنتا فردا؟ تا کلا توی 2هفته تموم شه؟؟
مثلا فصلی 300تا تست داره. ضریب 3 هارو امروز بزنم همممرو؟؟
خب چجوری آخه؟؟ -
@parastooo خب میدونی چیه؟؟
الان مثلا من ضریب 3 زدم. خب؟
چنتا امروز بزنم؟؟ چنتا فردا؟ تا کلا توی 2هفته تموم شه؟؟
مثلا فصلی 300تا تست داره. ضریب 3 هارو امروز بزنم همممرو؟؟
خب چجوری آخه؟؟ -
-
@Ata-1381
چطور 5درس میخونی در روز ولی نمیتونی تست هاشو بزنی...مثلا دینی ک خوندی بعدش میتونی تست هاشو بزنی تست های دینی زیاد نیست فقط سراسری بزنی کافیه.یا 40.30تا بزن@parastooo دینی رو روزی ک میخونی فوری بلافاصله همون روز تست نزن اعتماد ب نفس کاذب بهت میده
-
@parastooo دینی رو روزی ک میخونی فوری بلافاصله همون روز تست نزن اعتماد ب نفس کاذب بهت میده
-
@parastooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گل-آبی
باید برا برنامه ریزی چندساعت وقت بزاری..تست هارو پخش کنی در روزاین برنامه ریزی که میفرمایین از دفتر برنامه ریزی خاصی استفاده می کنین؟میشه یکم درموردش توضیح بدین؟
@Ata-1381
خیر از دفتر خاصی استفاده نمیکنم..فقط دفتربرنامه ریزی دارم ساعت و تست هایی ک در طول روز میزنم رو اونجا مینویسم..ببینید من اول در یک اچار همه مباحث ازمون اینده مینویسم..مثلا شیمی فصل 4و5دوم زیست ایمنی و دستگاه عصبی و.....
بعدا میرم میبینم ک چقدر تست داره..ایا من روز این فصل ها مسلط هستم یا اصلا نخوندم؟
براساس تست ها و توانایی خودم و مسلط بودنم یا نه..برا هرروز درس میزارم.زیست و شیمی ک هرروز میخونم
فیزیک ک مثلا این ازمون نوسان نمیدونم هرروز گزاشتم تا تموم کنم فیلم هارو و درکنارش تست هاشو هم میزنم -
@parastooo خب یه نمونه میگی تا متوجه بشم؟؟
مثلا دارم میگم: فصل تابع 200تا تست داره. مثلا دینامیک 300تا
فصل گوارش زیست 300تا
حالا امروز اینارو خوندی. نمیگم همروها
چنتا درسنامه خوندی.
میای ضربیبی میزنی تستای هردرسنامرو؟؟
ازکجا بعدا میفهمی ک اینا حتما توی 2هفته مثلا تموم میشه؟؟
ججوری باید تقسیم بندی کنی؟؟
ببین من نمیتونم تقسیم بندیشون کنم. بلد نیستم...
ضربیب 3 هارو مثلا کلللللا باید امروز بزنی واسه هر درسنامه؟؟
بعد ضریب 3های بعدی رو کی بزنی؟؟ فرداش؟؟؟؟؟
کی؟؟