هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@D-r-Esmaili
بنظر بنده باید اول یکبار تست زد دینی رو بعد از خوندن درسنامه..دفعه بعد ایه ها مرور بشه و بعد رفت سراغ تست ارزیابی کرد خودمونو@parastooo آخه نکات خاصی نداره که متن کتاب باید خونده بشه ولی زیست هر سوالش نکته ها داره برای همین همونروزبزنی برای یاددااشت نکته ها خوبه ولی تجربه ثابت کرده درسی که دوروز بعد تست بزنی تثبیتش بیشتره چون نقاط ضعف کاملا نمود پیدا میکنه
-
@parastooo آخه جا زیاد نداره.من فقط سمت راست که قسمت تصمیمات هست ، مینویسم مثال یکونیم ساعت فیزیک.
-
@parastooo آخه جا زیاد نداره.من فقط سمت راست که قسمت تصمیمات هست ، مینویسم مثال یکونیم ساعت فیزیک.
-
@Ata-1381 یه دفتر خودت درست کن منکه ستا دفتر درست کردم و تموم شه باز یکی درست میکنم
-
@Ata-1381
بله باید هرروز تست زد..خوندن بدون تست فایده نداره ک..شما برا ریاضی ک امتحان دارین فقط جزوه معلم روخوانی میکنید؟یا مداد برمیدارین تمرین هاشو دوباره حل میکنید و چندتا نمونه سوال حل میکنید تا بیاد دستتون ک در این مبحث چ سوالهایی میتونه سوال امتحانی باشه؟ -
همیشه که قرار نیست ببازی، یک روز هم نوبت تو میشود، گوش به زنگ باش، شانس فقط یک بار در خانهات را میزند، شانس قرعه نمیاندازد، تاس نمیریزد، ورق نمیکشد، فقط در میزند، آن هم فقط یک بار، نکند بیاید، در بزند، حواست نباشد برود !
شانس منتظر نمیماند، طاقت ندارد، صبرش زیاد نیست، کم طاقت است انگار، دو تقه به در میزند، تق تق، صبر نمیکند، در را باز نکنی میرود، نمیماند. حواست به کلون در زندگیت باشد، شانس حتما" یک بار در خانهی هر کسی را میزند ...
آنهایی که میگویند شانس نداریم، گوششان سنگین است، حواسشان پرت است، شانس حتما آمده، در زده و رفته، حواسشان به در نبوده ...!مريم سميع زادگان
-
-
romisa من به همه میگم شاید بتونی خرم کنی ولی ناموسا خر فرضمون نکن