هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@گل-آبی همش داری دنبال چطوری و کی و چقدر میگردی بابا تو بخون انقدر ب این چیزا فکر نکن روش هرکی مخصوص خودشه تو بخون
-
@گل-آبی اصفهانی ای؟
-
@گل-آبی همش داری دنبال چطوری و کی و چقدر میگردی بابا تو بخون انقدر ب این چیزا فکر نکن روش هرکی مخصوص خودشه تو بخون
-
romisa همش احساس میکنم تسلط کاامل ندارم
میترسم برم فصلای جدید قبلی یادم بره
روی 1 فصل خیلی توقف میکنم..
نمیدونم چرا..

وسواس دارم. خودمم میدونم.ولی نمیتونم علاجش کنم.واسه همونه ک کند خوان شدم..درحالی ک قبلنا اینجور نبودم..@گل-آبی ببین برو یهوهفته بعد اینکه یه فصلو میخونی تست بزن ببین چقدر وسواست الکیه میبینی همرو بلدی بجز تکو توک آخه فصلا هم ک تست خیز نیستن که
-
romisa همش احساس میکنم تسلط کاامل ندارم
میترسم برم فصلای جدید قبلی یادم بره
روی 1 فصل خیلی توقف میکنم..
نمیدونم چرا..

وسواس دارم. خودمم میدونم.ولی نمیتونم علاجش کنم.واسه همونه ک کند خوان شدم..درحالی ک قبلنا اینجور نبودم.. -
گفت روزگار که همیشه بر یک قرار نمی ماند روز و شب دارد روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد
روزهای پر تلاشی رو براتون می خوام
شب خوش
خداحافظ -
منم برم بقیه زیستمو بخونم و بخوابم
-
@گل-آبی ببین برو یهوهفته بعد اینکه یه فصلو میخونی تست بزن ببین چقدر وسواست الکیه میبینی همرو بلدی بجز تکو توک آخه فصلا هم ک تست خیز نیستن که
-
منم برم بقیه زیستمو بخونم و بخوابم
-
ولی یه چیزی میگم بین خودمون بمونه من زیستو اصلا تا حالا براش تست به جز تستای کنکور نزدم ولی واو به واو کتابو حفظمو بلدم و تمام کنکور 85 تا 97 رو فقط زدم همرو از دم میزنم اونم زماندار هر 50 تا سوالو که ن ولی 47 یا 48 تاشو میزنم بعضیاشم ک عوض شده یا حذف شده که هیچی
-
@milad91 @گل-آبی
علاجش برنامه ریزیه یه تایمایی رو برای مرور بذارید و فقط همون موقع مرور کنید
اون فصلو بخونید و رد شید و موقع مرور ، مرورش کنید -
@D-r-Esmaili تاحالا اینکارو نکردم..

من همیشه نهایت تا4 روز تستشو میزنم. چون میترسم یادم بره
مخخخصوصا زیست.@گل-آبی بابا تو ذهنتو چی فرض کردی ؟
-
romisa آره.
نمیدونم
من توی این 2 سالی ک پشت کنکور موندم انقدر به این مسائل حاشیه ای توجه کردم ک روش خودمم توی دبیرستان یادم رفته
نمیدونم اصن برنامه ریزی ینی چ؟
-
@گل-آبی بابا تو ذهنتو چی فرض کردی ؟
ردپا

️
️

منم مثه شمام 

چشم خانم دکتر