ساعت مطالعه
-
صنم منم این سوال برام پیش اومد
نشستم حساب کردم
الان مثلا 18 ساعت خوندن
میمونه 6 ساعت
اگه تو هریک ساعت مطالعه پنج دقیقه استراحت کنن
یک ساعت و نیم رفت موند 4/5، نیم ساعتم صبحانه نهار شام زود تند سریع بخورن
استراحت نکنن میمونه 4 ساعت خواب در بهترین حالت ممکن
واسه منم این سوال پیش اومد؟این اومد به ذهنم ناتانائیل بکوش عظمت در وجود تو باشد
خب هر کسی فرق داره یجور میخونه با یه کیفیت و ساعت
یه چیزیم که هست الان مثلا نگاه میکردم تعداد تستا و ساعتا نمی خونه در هر صورت هر کس یجوره بعضیا خستگی روشون اثر نداره بدنشون کم نمیارهدر هر حال موفق باشید
-
نشستم حساب کردم
الان مثلا 18 ساعت خوندن
میمونه 6 ساعت
یه چیزیم که هست الان مثلا نگاه میکردم تعداد تستا و ساعتا نمی خونه در هر صورت هر کس یجوره بعضیا خستگی روشون اثر نداره بدنشون کم نمیارهدر هر حال موفق باشید
اکالیپتوس چقدرم حساب دقیقی
ولی یه چیزو حسابنکردی مثلا کم کمممش ادم نیم ساعتم با خونوادش حرف میزنه میمونه ۳/۵ ساعت
ولی واقعا افرین خیلی کار سختی میکنین ولی میگن از ۱۳ساعت حالا بگیم ۱۴ ساعت ب بعد مغز کارایی جالبی نداره
مواظب باشین کیفیت فدای کمیت نشه امیدوارم جمله اخری درست باشه -
ولی یه چیزو حسابنکردی مثلا کم کمممش ادم نیم ساعتم با خونوادش حرف میزنه میمونه ۳/۵ ساعت
ولی واقعا افرین خیلی کار سختی میکنین ولی میگن از ۱۳ساعت حالا بگیم ۱۴ ساعت ب بعد مغز کارایی جالبی نداره
اکالیپتوس بهله صحیح
خوش ب حالشون من ک اگه هشت نه ساعت نخابم یه وضع خیلی بدی پیدا میکنم
ولی شماهم بد ساعت مطالعه ات حساب میکنی اگه میگی یک ساعت بخونی خسته میشی بیا خودت روز رو یک ساعت یک ساعت تقسیم کن با مثلا ده دیقه استراحت اون تایمی ک میخای رو بخون کمیت رو فدا نکن خلاصه -
نشستم حساب کردم
الان مثلا 18 ساعت خوندن
میمونه 6 ساعت
-
واقعا انقدر سخته که اسپم ندید و حداقل قانون رو یه جا زیر پا له نکنین؟ چرا واقعا اینطوری؟ کسی 23 ساعت بخونه به خود طرف ربط داره و نخونه هم بازم به خود طرف ربط داره. مشکل از جایی شروع میشه که باید همش در حال سرک کشیدن به زندگی بقیه باشیم و از این گلایه کنیم که چرا جای پیشرفت نیست و وضعیت اینطوریه.
-
واقعا انقدر سخته که اسپم ندید و حداقل قانون رو یه جا زیر پا له نکنین؟ چرا واقعا اینطوری؟ کسی 23 ساعت بخونه به خود طرف ربط داره و نخونه هم بازم به خود طرف ربط داره. مشکل از جایی شروع میشه که باید همش در حال سرک کشیدن به زندگی بقیه باشیم و از این گلایه کنیم که چرا جای پیشرفت نیست و وضعیت اینطوریه.
تجربی این تاپیکا از شروعش پر از اسپم بوده الانم نمیشه کاریش کرد درضم تاپیک رسمی ساعت مطالعه
وقتی یکی یه چیزی مطرح میکنه خب طبیعیه منتظر جوابای بقیه هم باشه
حرف شمام چند بار مطرح شد حتی خود منم یبار گفتم ولی خب نمیشه کاریش کرد
https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی
پ.ن اسپم نشه امروز 8/5 ساعت -
اصلا بحث این نیست. خب فرض کنیم اصلا همچین تایپیکی نبود. استارتر خودش اشاره میکنه که تایپیک قبلی پر از اسپم شده بود و بعدش چند بار هم گفته شد که لطفا اسپم ندید. سوال اینه که واقعا یه بار احترام گذاشتن به قانون یه جایی اینقدر سخته؟ اگه من و شما اینطوری قانون رو له کنیم به عنوان حالا یه محصل از بقیه افراد چه انتظاری داریم که قانون رو رعایت کنن؟
لطفا اسپم ندید و اجازه بدید تایپیک روند خودش رو ادامه بده ممنون
-
تجربی استار تر خودشم رعایت نکرده اسپم داده در ضم سرک کشیده نشده تو کار کسی از دوستان راهنمایی خواست که چطور به این ساعت مطالعه بالارسیدید و چطور میشه تنظیم کرد که اینجور خوند %(#ff0000)[مگه هدف این تاپیک کمک کردن به هم و افزایش ساعت مطالعه نیس] یادمه هدفش این بود پس اسپمم لازمه و گر نه یه دفتر بردارین ساعتتونو بنویسید خودتون ببینید چرا اینجا بزارید در هر حال حرف شمام حقه ولی ...در هر حال معذرت می خوام به خاطر یدونه اسپمم
پ.ن بازم اسپم نشه مال دیروز 9 ساعت -
سلام.میدونم حرف زدن اینجا طبق خواسته همه نیست.اما به خاطر یه سری دلایل مجبورم بگم.بعضی روزا برنامه کاری من سنگین میشه و مجبورم بیشتر بخونم مثلا 17 18ساعت.ولی همه روزا اینطوری نیست.تهش روزای عادی زیاد بشه میشه 15.بعدشم من یه پشت کنکوریم و هیچ کاری جز درس خوندن ندارم.همه چیزمو گذاشتم کنار.فقط سر وعده های غذایی خانوادم رو میبینم.اونم 10 دقیقه.اصولا چیزی واسه گفتن ندارم تا به بقیه بگم.از 24 ساعت 22.30 تو اتاقمم حرف از کجا بیارم؟.تلویزیون نمیبینم موبایل ندارم هروقت لازم باشه یا خسته بشم میام رو انجمن یا موزیک گوش میدم.کل زندگی یک سالم رو روی هدفم متمرکز کردم.هیچ چیزی جز بالابردن تراز و درصد و سطح علمیم تو زندگیم وجود نداره.بعدشم من عاشق کارمم.تا حالا یه ادم عاشقو دیدین؟24ساعته با معشوقش بشینه حرف بزنه خسته نمیشه.تا یه دقیقه ازش دور میشه دلش براش تنگ میشه.این دقیقا حال منه.حتی دیشب اومد تو خوابم.در کل میخوام اینو بگم کافیه عاشق کارت باشی.عاشق هدفت باشی.هیچ خستگی معنی نداره.من خودم تنبل ترین و خوابالو ترین ادم بودم.اما از امسال بیشترین ساعت خوابم
7ساعت در روز بوده.هیچیمم نشده.روز به روزم واسه رسیدن مصمم تر میشم .بعدشم اکالیپتوس کجای این ساعتا با تستا نمیخونه؟وقتی بخوای کل فیزیک رو فیلم ببینی جزوه بنویسی و درسنامه رو تحلیل کنی همینقدر طول میکشه یا شیمی.مثلا اسیدوباز مبحثیه که واسه تسلط کافی کار زیاد میخواد مفهومی خوندن میخواد که بتونی جواب بدی نه؟. _maryam_ خوش به حال نمیخواد من خودم از روزی 4ساعت شروع کردم.(پارسال) تا به الان شده اینقدر. اکالیپتوس یه جاهایی اونقدر حرفا سنگین میشه که نمیتونی جواب ندی.اون اسپم های قبلی که مربوط به من استارتر هستش رو نگا کن.وقتی یکی بیاد به چیزی دستاورد دو سال زحمته بگه دروغه و داری روحیه بقیه رو خراب کنی چی میگی؟
اسپم نشه تا الان 12 ساعت -
سلام.میدونم حرف زدن اینجا طبق خواسته همه نیست.اما به خاطر یه سری دلایل مجبورم بگم.بعضی روزا برنامه کاری من سنگین میشه و مجبورم بیشتر بخونم مثلا 17 18ساعت.ولی همه روزا اینطوری نیست.تهش روزای عادی زیاد بشه میشه 15.بعدشم من یه پشت کنکوریم و هیچ کاری جز درس خوندن ندارم.همه چیزمو گذاشتم کنار.فقط سر وعده های غذایی خانوادم رو میبینم.اونم 10 دقیقه.اصولا چیزی واسه گفتن ندارم تا به بقیه بگم.از 24 ساعت 22.30 تو اتاقمم حرف از کجا بیارم؟.تلویزیون نمیبینم موبایل ندارم هروقت لازم باشه یا خسته بشم میام رو انجمن یا موزیک گوش میدم.کل زندگی یک سالم رو روی هدفم متمرکز کردم.هیچ چیزی جز بالابردن تراز و درصد و سطح علمیم تو زندگیم وجود نداره.بعدشم من عاشق کارمم.تا حالا یه ادم عاشقو دیدین؟24ساعته با معشوقش بشینه حرف بزنه خسته نمیشه.تا یه دقیقه ازش دور میشه دلش براش تنگ میشه.این دقیقا حال منه.حتی دیشب اومد تو خوابم.در کل میخوام اینو بگم کافیه عاشق کارت باشی.عاشق هدفت باشی.هیچ خستگی معنی نداره.من خودم تنبل ترین و خوابالو ترین ادم بودم.اما از امسال بیشترین ساعت خوابم
7ساعت در روز بوده.هیچیمم نشده.روز به روزم واسه رسیدن مصمم تر میشم .بعدشم اکالیپتوس کجای این ساعتا با تستا نمیخونه؟وقتی بخوای کل فیزیک رو فیلم ببینی جزوه بنویسی و درسنامه رو تحلیل کنی همینقدر طول میکشه یا شیمی.مثلا اسیدوباز مبحثیه که واسه تسلط کافی کار زیاد میخواد مفهومی خوندن میخواد که بتونی جواب بدی نه؟. _maryam_ خوش به حال نمیخواد من خودم از روزی 4ساعت شروع کردم.(پارسال) تا به الان شده اینقدر. اکالیپتوس یه جاهایی اونقدر حرفا سنگین میشه که نمیتونی جواب ندی.اون اسپم های قبلی که مربوط به من استارتر هستش رو نگا کن.وقتی یکی بیاد به چیزی دستاورد دو سال زحمته بگه دروغه و داری روحیه بقیه رو خراب کنی چی میگی؟
اسپم نشه تا الان 12 ساعت@SADAF_ در هر حال حرفی ندارم دیگ فک کنم برداشتا قاطی شدگفتم که ادم با ادم فرق میکنه ادامه حرفمو میخوندی میفهمیدی که جمله اولمو نقض کردم و تو ضیحم دادم هر کی میاد یه چیز میگه به نظرم اگه هدف این تاپیک کمک کردن به هم و افزایش ساعت مطالعه هس هر حرفی یا سوالی رو به منظور اسپم نگیرید و بهتون بر بخوره و حاشیه اگرم هدفش این نیس هر جور راحتین در هر حال بخاطر یدونه اسپمم معذرت خواستم نظر خود منم اینه تویی که میگی 18 ساعت میخونم یدفه نشدی که چند سال پشت کنکور بودی طبیعیه از 4 ساعتم شروعمیکردی الان به اینجا میرسیدی حرفی نیس خیلیم عالیه در ضم نظر من این بود که تست و ساعتا نمی خونه گفتم که ادم با ادم فرق داره حرفاتم درسته خیلیم عالیه در ضم من پست خودمو اسپم نمی دونم همون طور که تو نمی دونی
-
اسپم نشه تا الان 12 ساعت -
یه سوال دارم از شما هدف از این تاپیکا چیه اگه همون طور که اکالیپتوس گفت هدفش اون باشه پس دیگه حرف از اسپم و اینا نزنید طبیعیه یه عده پیدا میشن سوال میپرسن یا راهنمایی میخوان یا تو صیه ای میکنن اگرم جز اینه خب ننویسید به جای اینکه هر بار با خشم و جبهه گرفتن شروع بحرف زدن کنید بشینید به جای اینکه پست بزارید و به خاطر چن تا سوال و حرف به اسپم بودن گیر بدید و یه صفحه بنویسید به جا 18 ساعت 20 ساعت بخونید والاع!!!!
در مقابل هر انتقادی یا نظری گیر ندید اسپمه مثلا صدف خانم میگید دفه پیش یکی اومد گفت روحیه بقیه رو خراب میکنی خب نظرش این بود یا یکی میپرسه چجوری ساعت خواب یا برنامه رو تنظیم می کنید زیاد می خونید می تونید کمکش کنید به جای اینکه هر بار بگید اسپم ندید و اینا در ضم به بقیه حق بدید بحث عاشق هدف بودن و اینا نیس من خودمم عاشق هدفمم هستم تمام تلاشمو هم میکنم ولی هر جورم حساب کنی یه ادم نمیشه هر روز کمش 16 ساعت بخونه ادمه بدنش مغزش توانایی داره مریضی یا خیلی چیزای دیگ ربطی به عاشق هدف بودن و تلاشم نداره طبیعیه برا یه عده سوال بشه پس جبهه نگیرید هر بار
می خواید اسپم نشنوید و حاشیه نسازیذ خب واسه خودتون ساعت مطالعه تونو بنویسید وقتتونم هدر نشه
به قول دوستان اسپم نشه ما هم 10 ساعت -
تاپیک بسته شد
https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی
از این به بعد فقط این تاپیک برای گزارش مطالعه هست
. اگه می خواید پیرامون این موضوع حرف بزنید تاپیک دیگه ای رو هم زدیم براش که لینکش اونجا هست