هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
_maryam_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91 بوگو
تنبلیه همش 😟😔 زود خسته میشم.
یسری درگیریای ذهنیه و استرسِ خیلی چیزا 🙄 -
_maryam_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
لینک تایپینک انگیزشی رو دارین؟
-
@milad91 عه شمام اینجوری برید دکتر حتما یکی میگفت اینجوری بوده الان ی قرص و آمپول استفاده میکنه بهتر شده
-
🙋این خوبه
بالاخره یه روزی میرسه که تو ایینه اتاق پرو داری روپوش سفید رو تو تنت برانداز میکنی❤️🔰از اتاق میای بیرون و بابات بهت میگه خیلی بهت میاد دکتر کوچولوی من
میرسه روزی که تو توی ساختمان علوم پایه داری روی قورباغه تاثیر دارو رو روی قلب بررسی میکنی😃
میرسه روزی اولین کشیک بیمارستانه و تو تو ی پوست خودت نمیگنجی😍روزی که داری از اولین بیمارت شرح حال میگیری و اون همش میگه خانم/اقای دکتر و تو دو رو برت رو نگاه میکنی و میبینی که اره منظورش خود تو بودی😍😍😍
میرسه روزی که تو رفتی جشن فارق تحصیلی و وقتی داری واسه حرفه مقدست #سوگند یاد میکنی پدر و مادرت رو میبینی که با چه ذوقی دارن نگات میکنندو به خودشون میبالند
‼️واقعا اینا اونقدر شیرینند که تو واسه به دست اورنشون باید نهایت تلاشتو بکنی
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Dr-Lila آره
خیلی بده 😑 الان یک ساله پرش پلک دارم🙁🙁تاثیر کنکور بی شک حتما دکتر سر بزنید من خودم خیلی خسته و خوابم کیفیت نداره حتما میرم دکتر
-
@Dr-Lila آره
خیلی بده 😑 الان یک ساله پرش پلک دارم🙁🙁تاثیر کنکور بی شک حتما دکتر سر بزنید من خودم خیلی خسته و خوابم کیفیت نداره حتما میرم دکتر
-
اکالیپتوس
😅😂😂😂😂 اسپم نشه
دیروز ۳ ساعت خوندم فک کنم
با کیفیت میخونم 😂😂😂😂خیلی کیفیت بالاست 😎😣😅😁😐@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
😅😂😂😂😂 اسپم نشه
با کیفیت میخونم 😂😂😂😂خیلی کیفیت بالاست 😎😣😅😁😐:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ناظم شما تو اون سه ساعت چن تا کتاب میرسید بخونید اخه:grinning_face_with_smiling_eyes: :neutral_face:
-
اکالیپتوس
😅😂😂😂😂 اسپم نشه
با کیفیت میخونم 😂😂😂😂خیلی کیفیت بالاست 😎😣😅😁😐:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ناظم شما تو اون سه ساعت چن تا کتاب میرسید بخونید اخه:grinning_face_with_smiling_eyes: :neutral_face:
-
چه قدر زمان زود میگذره :confused_face: پاییز داره تموم میشه....چش بهم بزنیم نشستیم سر جلسه کنکور:expressionless_face:
-
فک میکردم امروز دوشنبس تو دفتر برنامه ریزیم نوشتم نگو چهارشنبه بوده:// دوروز عقبم از روزگار باورم نمیشه هر چی فکرم کردم چجوری دوروز گذشته نفهمیدم امروز 4 شنبس:neutral_face:
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فک میکردم امروز دوشنبس تو دفتر برنامه ریزیم نوشتم نگو چهارشنبه بوده:// دوروز عقبم از روزگار باورم نمیشه هر چی فکرم کردم چجوری دوروز گذشته نفهمیدم امروز 4 شنبس:neutral_face:
😂😂😂😂😂😂😂
-
چی باعث میشه بازده ادم کم باشه:thinking_face: منم می خوام با کمیت برم جلو بدنم راه نمیاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بخدا هم روحیه دارم هم هدف هم عاشق درسم اما یا سر درد و مریضی و خواب و از اینا نمی زاره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: