هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
صوفی  خیلیم بی مزس خیلیم بی مزسMOHAMMAD80 خودتم که همین ریختی پست میذاری بامزه  
- 
صوفی  خیلیم بی مزس خیلیم بی مزسMOHAMMAD80 بَلَدیـ دَهَنِت روُ بِبَندی یآ بآس یآدِت بِدَن؟ 
- 
MOHAMMAD80 خودتم که همین ریختی پست میذاری بامزه  صوفی  من غلط بخورم من غلط بخورم
- 
MOHAMMAD80 بَلَدیـ دَهَنِت روُ بِبَندی یآ بآس یآدِت بِدَن؟ -HeLiUm  چه خز چت میکنی تو کی لود شدی؟ چه خز چت میکنی تو کی لود شدی؟
- 
 پلی شو داش پلی شو داش
- 
-HeLiUm  چه خز چت میکنی تو کی لود شدی؟ چه خز چت میکنی تو کی لود شدی؟MOHAMMAD80 مَعنیِ بِت رَبطیـ نَدآرهـ روُ بَلَدی؟ 
- 
MOHAMMAD80 مَعنیِ بِت رَبطیـ نَدآرهـ روُ بَلَدی؟ -HeLiUm :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خیلخب نخندون منو برو 
- 
-HeLiUm :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خیلخب نخندون منو برو MOHAMMAD80 طُ هَمیشِعـ دَهَنِت بآز هَس نیآزی نی مَـ بِخَندونَمـ. 
- 
MOHAMMAD80 طُ هَمیشِعـ دَهَنِت بآز هَس نیآزی نی مَـ بِخَندونَمـ. -HeLiUm :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:  افرین بزا من سکوت کنم اخراج میشم برو افرین بزا من سکوت کنم اخراج میشم برو
- 
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:  یجوری چت میکنه ادم فک میکنه حاضر جوابه:»| یجوری چت میکنه ادم فک میکنه حاضر جوابه:»|
- 
-HeLiUm :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:  افرین بزا من سکوت کنم اخراج میشم برو افرین بزا من سکوت کنم اخراج میشم بروMOHAMMAD80 میدونَمـ چیزی نِمی تونی بِگی،شَرِت کَمـ. 
- 
MOHAMMAD80 میدونَمـ چیزی نِمی تونی بِگی،شَرِت کَمـ. 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️