لطفاواردشو. فیزیک طلوعی؛درصدبالای 80یانه؟
-
سلام به نظرشما( خصوصااونایی ک استفاده کردند ازفیلمای آقای طلوعی) میشه با تدریس ایشون به درصدهای 80 یا بیشتر فکرکرد؟؟
خواااهش میکنم جواب بدین.
روش حلشون به چه صورته؟ میشه توی زمان کمی به سوالا پاسخ داد؟
نظام قدیم تجربی هستم.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء
ادمین حامیان-آلاء حامیان-آلاء-مشاور فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء-جزوات رتبه-های-انجمن-آلاء ناظم خیرین-کوچک-دریا-دل -
سلام به نظرشما( خصوصااونایی ک استفاده کردند ازفیلمای آقای طلوعی) میشه با تدریس ایشون به درصدهای 80 یا بیشتر فکرکرد؟؟
خواااهش میکنم جواب بدین.
نظام قدیم تجربی هستم.
ادمین حامیان-آلاء حامیان-آلاء-مشاور فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء-جزوات رتبه-های-انجمن-آلاء ناظم خیرین-کوچک-دریا-دل -
pearl سلام من چند تاشو دیدم خوب توضیح میدن یعنی کوتاه ترین روش های ممکن رو میگن اگه پاب پای تدریسشون تست کار بشه فک کنم بازده خیلی بالایی داره
-
far away مثلا تا چند درصد؟؟
چون کسی رو ندیدم ازاینجا(منظورم توی کانال آلاء هست) ک درصدای بالای 60 رو داشته باشه؟؟تجربی
(کلی میگم)
کیفیت مناسب رو داره تدریسشون؟
چون تاحالا استفاده نکردم -
تدریس ایشون خوبه، اما 80 درصد کار دیگه رو تست انجام میده و 20 درصدش تدریس دبیره.
دبیر راه حل رو میگه، اما راه حل همه ی سوالا رو نمیگه! باید انواع تستا و سلیقه ها رو ببینین بعدش میتونین درصد خوبی رو کسب کنین -
تدریس ایشون خوبه، اما 80 درصد کار دیگه رو تست انجام میده و 20 درصدش تدریس دبیره.
دبیر راه حل رو میگه، اما راه حل همه ی سوالا رو نمیگه! باید انواع تستا و سلیقه ها رو ببینین بعدش میتونین درصد خوبی رو کسب کنین -
pearl در لطفاواردشو. فیزیک طلوعی؛درصدبالای 80یانه؟ گفته است:
@Amir-Bernousi شماخودتون استفاده کردین؟
تا چند درصد میزنید؟در حال حاضر 40 تا 60 متغیره، ولی بیشتر نتیجه به تست ربط داره
-
خواااهش میکنم جواب بدین.
نظام قدیم تجربی هستم.
یک سوال هم دارم ،باید قبل نگاه کردن تدریسا کل درسنامه ی کتاب کمک اموزشو خوند؟
من صفرم توی فیزیک هیچی نخوندم. هیچ پیش زمینه ای ندارم وچیزی نمیدونمpearl بنظر من باید درسنامه ارو بخونی....نکات رو بفهمی بعد بری فیلم ببینی...
چون موقع فیلم دیدن وقتی درسنامه ارو نخونده باشی فک میکنی نکاتش تازه وهمه مهمه درحالی که توی درسنامه ی سری از همون نکات هست که دیگه لازم نیس نوشته بشه
ب علاوه فهمش بهتره برات -
یک سوال هم دارم ،باید قبل نگاه کردن تدریسا کل درسنامه ی کتاب کمک اموزشو خوند؟
من صفرم توی فیزیک هیچی نخوندم. هیچ پیش زمینه ای ندارم وچیزی نمیدونمpearl
به نظر من بستگی به خودتون داره
وقتی به دیویدی نگاه میکنید دقیقا مثل اینه که استادتون توی مدرسه بهتون درس میگه(ولی بهتره ها) خب
دانش اموزا توی دوران تحصیلشون بعضا پیشخوانی میکنند بعضا نمیکنند بستگی به خودتون و کمی هم شیوه تدریس دبیرتون داره
که من معمولا هر چی بخواد بهم تدریس بشه معمولا از قبل یه اشنایی پیدا میکنم معمولا توش
مثلا الان دارم میرم به جلسه ای در حوزه رشته خودم ولی الان که چند ساعت مونده دارم میرم از گوگل مطلب پیدا کنم بخونم
(موفق + غول فیزیک) باشید -
یه بخشی از بحث که باعث میشه فیلمای اقای طلوعی رو نبینم بحث مفهوم هست. ساکن رو بار ها و بار ها با فیلمای اقای طلوعی نگاه کردم ولی نمیتونستم تست بزنم ولی با اقای کازرانیان میتونم تستاشو بزنم.
اقای کازرانیان اول میاد مفاهیم رو کامل کامل جا میندازه بعد میاد مفهومی حل میکنه و اخرش میاد تکنیکی حل میکنه مسایل رو. ولی اقای طلوعی خیلی کم روی مفهوم کار میکنن و این باعث میشه که نیاز پیدا کنی به مطالعه درسنامه و اینا. ولی خوبی ای که فیلمای اقای کازرانیان داره اینه که هم تست حل میکنه و هم کنارش "مفهوم" رو کامل جا میندازه.
-
افرین بر شما و منو خوشحال کردین ...بعد از باز شدن ذهنتون نسبت به این که باید فیزیک رو مفهومی خوند شما میتونید تا هر درصدی جلو برین و با تمرین و تست بیشتر من منتظر نتایج بهترتونم ....در ضمن خوشحال میشم وقتی کسی میفهمه که فیزیک رو باید مفهومی خوند
شما تجربی هر جا مشکلی داشتید میتونید کمی هم روی من حساب باز کنیدمن وقتی ازم میپرسند که
ای امین نجف زاده بگو کدوم دبیر بهتره برای فیزیک تا به حال هیچ موقع اسمی ندادم!! و نخواهم داد!!همیشه میگم استاد انتخاب کردن متناسب با سلیقه خود دانش اموزه
و برید خودتون ببینید با کدوم راحت ترید و کدام بزرگوار مفهومی تر درس میدن بهترن
چون کار درستی نمیدونم کسی رو تخریب کنم یا ممکنه بعضیا بگن این دبیری که شما میگین خوبه یا بده برای من برعکسه!
مثل همیشه
میگم فیزیک رو باید مفهومی خوند و وقتی تونستید 3 تا 100 متوالی بزنید در ازمونتون اون موقع وضعیت کمی فرق میکنه و مفهوم رو خوب بلد شدید(من فقط تا دو تا پشت سر هم100 زدن رو رفتم فکر کنم دقیق یادم نیست) -
افرین بر شما و منو خوشحال کردین ...بعد از باز شدن ذهنتون نسبت به این که باید فیزیک رو مفهومی خوند شما میتونید تا هر درصدی جلو برین و با تمرین و تست بیشتر من منتظر نتایج بهترتونم ....در ضمن خوشحال میشم وقتی کسی میفهمه که فیزیک رو باید مفهومی خوند
شما تجربی هر جا مشکلی داشتید میتونید کمی هم روی من حساب باز کنیدمن وقتی ازم میپرسند که
ای امین نجف زاده بگو کدوم دبیر بهتره برای فیزیک تا به حال هیچ موقع اسمی ندادم!! و نخواهم داد!!همیشه میگم استاد انتخاب کردن متناسب با سلیقه خود دانش اموزه
و برید خودتون ببینید با کدوم راحت ترید و کدام بزرگوار مفهومی تر درس میدن بهترن
چون کار درستی نمیدونم کسی رو تخریب کنم یا ممکنه بعضیا بگن این دبیری که شما میگین خوبه یا بده برای من برعکسه!
مثل همیشه
میگم فیزیک رو باید مفهومی خوند و وقتی تونستید 3 تا 100 متوالی بزنید در ازمونتون اون موقع وضعیت کمی فرق میکنه و مفهوم رو خوب بلد شدید(من فقط تا دو تا پشت سر هم100 زدن رو رفتم فکر کنم دقیق یادم نیست) -
far away در لطفاواردشو. فیزیک طلوعی؛درصدبالای 80یانه؟ گفته است:
@نجف-زاده مگه میشه فیزیک رو جور دیگه ای خوند؟مسلما باید اصل مطلبو فهمید
درسته
اگه ادم اول مفهومو نفهمه درصد بالای 40 (هنوزعددشو خیلی بالا گفتم) نمیتونه بیاره
از تکنیک هایی که برخی موسسات دیویدی فروش براتون میدن بر حذر باشید -
far away در لطفاواردشو. فیزیک طلوعی؛درصدبالای 80یانه؟ گفته است:
@نجف-زاده مگه میشه فیزیک رو جور دیگه ای خوند؟مسلما باید اصل مطلبو فهمید
درسته
اگه ادم اول مفهومو نفهمه درصد بالای 40 (هنوزعددشو خیلی بالا گفتم) نمیتونه بیاره
از تکنیک هایی که برخی موسسات دیویدی فروش براتون میدن بر حذر باشید