هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه کتاب ک خوندم تموم کردم یعنی الان بخام ببینم فیلم بخش نخونده و نکته ننوشته ندارم برای همین میگم اگر فیلما ببینم بهد نکته ها بنویسم بعدبرم کتاب بهتره ولی گفتم نظر بقیه هم بدونم
_maryam_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه کتاب ک خوندم تموم کردم یعنی الان بخام ببینم فیلم بخش نخونده و نکته ننوشته ندارم برای همین میگم اگر فیلما ببینم بهد نکته ها بنویسم بعدبرم کتاب بهتره ولی گفتم نظر بقیه هم بدونم
خیلی هم عالی
ولی قبل اینکه بخوای فیلم ببینی یه مروز خیلی جزئی داشته باشی خیلی کمکت میکنه،بعدش برنامه ای ک مدنظرته اجرا کن -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه دقیقا منم با اون کتاب شروع کردم و چون ثبات نداشتم پایه های ستون های در حال شکل گیریمم خراب کرد
باید ببینین قراره به کجا برسه مسیری ک انتخاب میکنید اول مسیرو بشناسید بعد منبع انتخاب کنید براش و بعد به یه هویت واحد برسین درواقع پایه های ستون های در حال شکل گیریتونو از نو بسازید ولی انقدر محکم بسازیدش ک خراب نشه هیچوقت
-
_maryam_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی هم عالی
ولی قبل اینکه بخوای فیلم ببینی یه مروز خیلی جزئی داشته باشی خیلی کمکت میکنه،بعدش برنامه ای ک مدنظرته اجرا کن -
-
فااطمه سلام. یه چیزی که برام عجیبه اینه که چرا اکثر مشاور ها و روانشناس ها پیگیر مطالب فلسفی و بحثای تاریخی هستن؟
علت خاصی داره؟
-
فااطمه سلام. یه چیزی که برام عجیبه اینه که چرا اکثر مشاور ها و روانشناس ها پیگیر مطالب فلسفی و بحثای تاریخی هستن؟
علت خاصی داره؟
تجربی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
علت خاصی داره؟
تاریخچه فسلفه با روانشناسی یه جورایی شبیه همه
هرچند روانشناسی از زمان اولین انسان بوده ولی نکاتی تو فلسفه هست ک اینارو بهم ربطش میده یه مثال بزنم برات شعف و شادی از فلسفه یه معنی داره ک تا اینارو نشناسی نمیتونی یه نفرو درمان کنی و هزار تا چیز دیگه ک این دوتا علمو بهم وصل میکنه -
فااطمه
اولین روزی که اومدم انجمن یادمه
یه دختر بود به اسم فاطمه
یه عکس پروفایل گذاشته بود یه دختر با کلاه سبز
شبیه نظامیا بود
......
مرور خاطرات
.... -
پس با این حساب باید طبق گفته یکی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی که فیزیک محض خونده بین روانشناس ها و فیزیکدان ها توی یه جاهایی (کوانتوم) و بعضی بحثای دیگه درگیری لفظی و فیزیکی شکل بگیره
چون که اون استاده میگفت که توی قرن جدیدی که هستیم یه دیواری بین فلسفه و علم مخصوصا فیزیک کوانتوم داره کشیده میشه و علنا توی قرن گذشته بحث جدایی فلسفه رو پیش کشیدن؟ -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا راست یا جلو :|
من یه گوشه میشینم تا بی تفاوت شم ولی در 90درصد مواقع نمیشه -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا راست یا جلو :|
من یه گوشه میشینم تا بی تفاوت شم ولی در 90درصد مواقع نمیشه -
سلام.. بچه ها خیلی ترس دارم ازکنکور... فقط آرزوی مردن رودارم
-
فااطمه من میدونم کجا باید برم ولی نمیتونم