تاثیرسهمیه ایثارگران
-
_maryam_ ولی اگه شما باشی حاضری تاخونه 3روز راه باشه؟؟؟
-
_maryam_ یه سوال چجوری اعتبارت بیشترمیشه واسه پروفایل
-
_maryam_ یه سوال چجوری اعتبارت بیشترمیشه واسه پروفایل
@Mojtaba230478 اگه دیگران به پستت رای بدن اعتبارت میره بالا
-
_maryam_ خسته نباشی
-
_maryam_ خسته نباشی
-
@MM-zahed من پست میذارم خودمم بهش رای نمیدم چه برسه به دیگران
-
@MM-zahed من پست میذارم خودمم بهش رای نمیدم چه برسه به دیگران
-
اکالیپتوس خودم میدونم نمیشه به خودم رای بدم انقدرم خودشیفته نیستم اکالیپتوس جان یعنی اید۱۰۰تاپست بذارم
-
اکالیپتوس خودم میدونم نمیشه به خودم رای بدم انقدرم خودشیفته نیستم اکالیپتوس جان یعنی اید۱۰۰تاپست بذارم
@Mojtaba230478 :unamused_face: چه ربطی داشت به خود شیفته بودن سیستم نمیزاره تو هم بدی اگه میزاشت من میدادم تو نده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فکر کنم حرفتونو برعکس گفتین اعتبار 100 باشه نه پست:face_with_rolling_eyes:
-
@Mojtaba230478 :unamused_face: چه ربطی داشت به خود شیفته بودن سیستم نمیزاره تو هم بدی اگه میزاشت من میدادم تو نده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فکر کنم حرفتونو برعکس گفتین اعتبار 100 باشه نه پست:face_with_rolling_eyes:
اکالیپتوس نه آخه یه نفرگفت هرپست بذاری یه اعتباره
-
اکالیپتوس نه آخه یه نفرگفت هرپست بذاری یه اعتباره
@Mojtaba230478 نه الان 25 تا پست گذاشتید 7 تا اعتبار دارین ینی به ازای هر پستتون یدونه لایک نخورده اگه پست مفید بزارید تو تاپیکای دیگه یا تاپیکی که میزنید با پست کمم به اون اعتبار میرسین :face_with_rolling_eyes:
حالا چیز زیاد مهمی هم نیستا عکس پروف دیدم میپرسین جواب دادم به موضوع تاپیکم نمی خوره اسپم میشه:face_with_tears_of_joy: -
@Mojtaba230478 نه الان 25 تا پست گذاشتید 7 تا اعتبار دارین ینی به ازای هر پستتون یدونه لایک نخورده اگه پست مفید بزارید تو تاپیکای دیگه یا تاپیکی که میزنید با پست کمم به اون اعتبار میرسین :face_with_rolling_eyes:
حالا چیز زیاد مهمی هم نیستا عکس پروف دیدم میپرسین جواب دادم به موضوع تاپیکم نمی خوره اسپم میشه:face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس ماشاللله هزارماشالله بزنم به تخته اعتبارخوبی دارینایعنی میتونین تبدیلش کنین به پول نقد
-
اکالیپتوس ماشاللله هزارماشالله بزنم به تخته اعتبارخوبی دارینایعنی میتونین تبدیلش کنین به پول نقد
@Mojtaba230478 نشانه ی اینه مفید میحرفم به ازای هر پست نه تا لایک:face_with_tears_of_joy: زیاد در بند لایک نباشید :face_with_tears_of_joy: چیز زیاد مهمی هم نیس فک کنم تازه واردین عجیبه یکم فعالیت کنید دستتون میاد :face_with_rolling_eyes:
-
@Mojtaba230478 نشانه ی اینه مفید میحرفم به ازای هر پست نه تا لایک:face_with_tears_of_joy: زیاد در بند لایک نباشید :face_with_tears_of_joy: چیز زیاد مهمی هم نیس فک کنم تازه واردین عجیبه یکم فعالیت کنید دستتون میاد :face_with_rolling_eyes:
اکالیپتوس بله شماکمیتوقربانی کیفیت کردی اصلاهم براتومهم نیست این لایکایعنی اصلاها
-
اکالیپتوس بله شماکمیتوقربانی کیفیت کردی اصلاهم براتومهم نیست این لایکایعنی اصلاها
-
@Mojtaba230478 بازم سوالی بود در خدمتم موفق باشید ببخشید تاپیکتون پر از اسپم شد:neutral_face:
اکالیپتوس نه خواهش میکنم اکالیپتوس جان دستتونم دردنکنه اعتبارم شد۱۰قبل ازشما۱بکد😀
-
اکالیپتوس نه خواهش میکنم اکالیپتوس جان دستتونم دردنکنه اعتبارم شد۱۰قبل ازشما۱بکد😀
@Mojtaba230478 در تاثیرسهمیه ایثارگران گفته است:
اکالیپتوس نه خواهش میکنم اکالیپتوس جان دستتونم دردنکنه اعتبارم شد۱۰قبل ازشما۱بود😀
-
-
@Mojtaba230478 بازم سوالی بود در خدمتم موفق باشید ببخشید تاپیکتون پر از اسپم شد:neutral_face:
اکالیپتوس راستی اکالیپتوس جان چجوری بهم انقدررای دادین 🤔