تاثیرسهمیه ایثارگران
-
@Mojtaba230478 حالا شاید اینطور شدید کمن میگم نباشه ولی خیلی سهمیه خوبی داری خوب بخون ب پرستاری راضی نباش اگ یکم تلاشت بیشتر کنی راحت رشته تاپ میاری
_maryam_ آخه علاقه دارم به پرستاری
-
دقیقا
-
_maryam_ بله درصد ها خوبه ولی رتبش تو منطقه 3 شد 935 و تو سهمیه شد 903 ولی مثلا پزشکی تبریز رو نیاورد
-
@Mojtaba23047دانشگاه تهران تبریز اصفهان شیراز علوم پزشکییشون تاپ کشور هس مثلا شیراز رتبه ۴۰۰...۵۰۰میگیره اگه جاهای دیگ میزد میاوورد
_maryam_ آره مثلا سیستان وبلوچستان حتما
-
@MM-zahed خخخخ
-
_maryam_ یه سوال چجوری اعتبارت بیشترمیشه واسه پروفایل
-
_maryam_ ولی اگه شما باشی حاضری تاخونه 3روز راه باشه؟؟؟
-
-
@Mojtaba230478 اگه دیگران به پستت رای بدن اعتبارت میره بالا
-
_maryam_ خسته نباشی
-
_maryam_ خسته نباشی
-
@MM-zahed من پست میذارم خودمم بهش رای نمیدم چه برسه به دیگران
-
@MM-zahed من پست میذارم خودمم بهش رای نمیدم چه برسه به دیگران
-
اکالیپتوس خودم میدونم نمیشه به خودم رای بدم انقدرم خودشیفته نیستم اکالیپتوس جان یعنی اید۱۰۰تاپست بذارم
-
اکالیپتوس خودم میدونم نمیشه به خودم رای بدم انقدرم خودشیفته نیستم اکالیپتوس جان یعنی اید۱۰۰تاپست بذارم
-
@Mojtaba230478
چه ربطی داشت به خود شیفته بودن سیستم نمیزاره تو هم بدی اگه میزاشت من میدادم تو نده
فکر کنم حرفتونو برعکس گفتین اعتبار 100 باشه نه پست
اکالیپتوس نه آخه یه نفرگفت هرپست بذاری یه اعتباره
-
اکالیپتوس نه آخه یه نفرگفت هرپست بذاری یه اعتباره
@Mojtaba230478 نه الان 25 تا پست گذاشتید 7 تا اعتبار دارین ینی به ازای هر پستتون یدونه لایک نخورده اگه پست مفید بزارید تو تاپیکای دیگه یا تاپیکی که میزنید با پست کمم به اون اعتبار میرسین
حالا چیز زیاد مهمی هم نیستا عکس پروف دیدم میپرسین جواب دادم به موضوع تاپیکم نمی خوره اسپم میشه -
@Mojtaba230478 نه الان 25 تا پست گذاشتید 7 تا اعتبار دارین ینی به ازای هر پستتون یدونه لایک نخورده اگه پست مفید بزارید تو تاپیکای دیگه یا تاپیکی که میزنید با پست کمم به اون اعتبار میرسین
حالا چیز زیاد مهمی هم نیستا عکس پروف دیدم میپرسین جواب دادم به موضوع تاپیکم نمی خوره اسپم میشهاکالیپتوس ماشاللله هزارماشالله بزنم به تخته اعتبارخوبی دارینایعنی میتونین تبدیلش کنین به پول نقد