هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی نمیگی اینو میگی بعد تجربی شیر میشه
کلی تایپ کردم نظرمو برای اون تیکه از کتابت،ارسال هم کردم ولی توی لیست نیستکسی که لازمه بفهمه چی میگم میفهمه(:
انجمن که سرپاست الان
بذار چک کنم -
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی نمیگی اینو میگی بعد تجربی شیر میشه
کلی تایپ کردم نظرمو برای اون تیکه از کتابت،ارسال هم کردم ولی توی لیست نیستکسی که لازمه بفهمه چی میگم میفهمه(:
انجمن که سرپاست الان
بذار چک کنم -
سلاممممم
چطورید؟ -
ایهام تو پستای اخیر پیجت نیومده دیگه:/
حال داشتی دوباره بنویس
در هرصورت از وقتی که گذاشتی ممنونم(: -
athenaa سلام(:
بعد از پست دیشب یکی از کاربرا هرکی سلام میکنه با تعهد بخصوصی ریپلای میکنم و جواب میدم که به دل نگیره -
صوفی آیا وظیفه دارم حقیقتی را به دیگران بگویم که نمی خواهند بدانند؟ ولی چه کسی تعیین می کند که دیگری نمی خواهد بداند؟
در هر حال کارتون خوب بود خواستیید کمکش کنیداکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی آیا وظیفه دارم حقیقتی را به دیگران بگویم که نمی خواهند بدانند؟ ولی چه کسی تعیین می کند که دیگری نمی خواهد بداند؟
به نظرم خوبه خواستید کمکش کنیدهر چند ...
خیلی تلاش میکنم بگم از چیزی که صحبت میکنم مطمئن نیستم اما از بازخوردا مشخصه که موفق نمیشم:/
من با چند نفر در اون خصوص گپ زدم و مشورت کردم
مایل بودم با دوستمون گپ بزنم همین(:
البته هنوزم مایلم(: -
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیشتر زندگی ما زیرسلطه ی غرایز است. شاید نمایش های ذهنی آگاهانه ی ما، تنها اندیشه ی بعد از عمل هستند: عقایدی که پس از عمل پدید می آیند و توهم قدرت و تسلط را به ما القا میکنند.برداشتت چیه؟
برداشتتونو میشه بگین من روش فکر کردم اما چون کتاب نیچه رو نخوندم و فقط یکم اشنام نمی تونم چیزی بگم دوس دارم برداشت خودتونو بشنوممن خیال میکنم ما به اموری مشغولیم که به اونها متمایلیم . فارغ از اینکه مسیری که طی میکنیم با حقیقت گره میخوره یا نه، سعی میکنیم به نوعی واقعیتهارو حقیقت جلوه بدیم. و این توهم آگاهیه چون حقایق دستکاری شده لزوما با ذات حقیقت همسان نیستن. ما خیال میکنیم که حق رو میشناسیم و به اون معترفیم درحالیکه فقط داریم سعی میکنیم کاری رو که غریزه مون ما رو به اون سوق میده عقلانی جلوه بدیم. به نوعی فقط مشغول توجیه کردن خودمونیم.
پ.ن: به نظرتون این برداشت چقد به خط فکری نویسنده نزدیکه؟صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیشتر زندگی ما زیرسلطه ی غرایز است. شاید نمایش های ذهنی آگاهانه ی ما، تنها اندیشه ی بعد از عمل هستند: عقایدی که پس از عمل پدید می آیند و توهم قدرت و تسلط را به ما القا میکنند.برداشتت چیه؟
برداشتتونو میشه بگین من روش فکر کردم اما چون کتاب نیچه رو نخوندم و فقط یکم اشنام نمی تونم چیزی بگم دوس دارم برداشت خودتونو بشنوممن خیال میکنم ما به اموری مشغولیم که به اونها متمایلیم . فارغ از اینکه مسیری که طی میکنیم با حقیقت گره میخوره یا نه، سعی میکنیم به نوعی واقعیتهارو حقیقت جلوه بدیم. و این توهم آگاهیه چون حقایق دستکاری شده لزوما با ذات حقیقت همسان نیستن. ما خیال میکنیم که حق رو میشناسیم و به اون معترفیم درحالیکه فقط داریم سعی میکنیم کاری رو که غریزه مون ما رو به اون سوق میده عقلانی جلوه بدیم. به نوعی فقط مشغول توجیه کردن خودمونیم.
پ.ن: به نظرتون این برداشت چقد به خط فکری نویسنده نزدیکه؟اول ک برداشتتو خوندم کاملا فرویدی بود چون داری از ناهوشیاری حرف میزنی ک خودمون هیچ اثری روش نداریم
ولی سوالی دارم ازت فرق حقیقت و واقعیت چیه؟
صوفی -
صوفی به پستای من نقل قول نزنید چون امکانش هست ویرایش بشه
برداشتم خوب بود عملتونم تحسین بر انگیزه اشکالی نداره به هر حال تلاش خودتونو کردید